Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Alapvetően ezt az autó OS -nek (is) kellene tudnia, de kicsit komplexebb a dolog sajnos. Nem tudom az új verziók hogy állnak ehhez, de az sem segít, hogy nincs egy normális és egységes rendszer ezen a vonalon...legalábbis gyári szoftveren. Harmadik féltől származó droid alapú rendszert nem szerelnék be. Főleg új autónál.
Jövőre meglátjuk, akkor cserélek verdát, de emlékeim szerint 2020 -as AMG A Mercinél sem ment, pedig ott elég okos a panel. Legalábbis én nem tudtam beállítani, de lehet én voltam hülye hozzá...
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem ő arra gondol, amire én is. Hogy jó lenne az autóról vezérelni melyik számról induljon a hívás...de ez már nem a telefon hibája.
Mivel 2 SIM esetén én sem mindig ugyanazt használom napközben. Viszint sokat vezetek.
Forgo74:
Attól függ melyik alkalmazásra gondolsz. Van amit igen, van amit nem. -
gjoco1
addikt
Még egy szavazat a Note 10+-ra. Nem féltégla.Igaz Én a közelmúltban használtam Note 8-Note 9 és most a Note 10+. Sebességben-akkuban jobb a felsoroltak közül.És farzsebben is elfér.
A navisávot én gesztus módban használom.Nem a beégés miatt,de nem szeretem,ha virít a kijelzőn.
-
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest