-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy tiltott N10-nél ha csak a 2-SIM foglalatot tudom használni (mert azt nem tudják tiltani) milyen korlátokkal kell szembe nézni? Teljes funkciolitással lehet használni csak a 2 -es foglalatot is? (4G,stb)
Köszi. -
válasz
Száguldo #10292 üzenetére
Mire gondolsz a tárcsázó kinyírására? Sztm minden maradt.
Viszont törölni csak úgy tudsz valóban ha hivás infót is törlöd. A file kzeleőben is jobban lehetne keresn ha nem úgy indítana file név? Rögzített hívás XY 062012345 , hanem rögtön xy 0620 1234456 rögzített hívás szöveg nélkül. -
Használja valaki BeautifulWidgets-et még? Lehet berosált a 11 alatt? Nagyon sajnálnám, mert 7-8 éve a kedvenc főképernyő alkalamzásom volt.
-
Nekm az ACR utoljára N9-en Android 8-al működött rendesen.
Mit jelent ez? Tökéletesen vettem mindkét oldalt, Bt-on autóban is tökéletes volt, Andoid auto alatt is működött.
Mi van most N10+-on Android 10- en, XEH -el? Samsung store-ból ACR letöltve , nagyjából lehetett hallani a másik felet is, de BT-on autóban nem ment AA-on nem ment.
N10+ A10-el , ILO -val. Beépített gyári appal: Tökéletes felvétel, mindkét oldal, BT autóban tökéletes, AAutóval sajnos azonnal megáll. (ACR , BT-al nem megy itt sem) -
Aki fel tette a 11-et és használja a samsung levelezésben az outlook-ot (céges exchange),az tudna mesélni arról, hogy kezelei rendesen? Vagy át kell térni itt is a gyári office 356-re, mint az ios levelezőjében ?
Ja..és rebesgették, hogy visszajön EU-n belül is a tefenbeszélgetés rögzítés (ACR-el mondjuk), próbálta ezt valaki?
-
Ha valakit érdekelene, ez sztm elég jó ár , megbízható forrásból (már amennyire..
)
Samsung EVO Plus 512GB microSDXC UHS-I U3 100MB/s Full HD & 4K UHD Memóriakártya adapterrel: 27.990 Ft
Garancia 120 hónap -
válasz
Joachim21 #9518 üzenetére
Szia.
Én is elég elektroszmog ellenes vagyok,esténként lefekvés előtt még a Wifit is kikapcsolom. (Minden szközzel együtt). BT-t úgy 5 évvel ezelőttig én is próbáltam mellőzni,de már az autókban sincs telefon dokkoló, csak Bt kapcsolat a fej egységgel. Erről hol lehet olvasni, hogy a bt-nek ilyen egészségügyi hatásai vannak? -
Egyébként meg nem mind1, hogy Note-nak vagy S szériának fogják hívni a ceruzás modelt?
-
Sikerült beszerezni egy HP LapDock-ot, mobil DEX-hez über faja. Wireless DEX mód is megy.
-
-
válasz
Joe_Muad_Dib #9222 üzenetére
De úgy ad foglalt jelzést, hogy előtte egy rövidet kicsörög neki, nem? Ezáltal úgy tűnik mintha kinyomnád. Én régeben baromi sokatkipróbáltam, de mind ilyen volt. az első csörgés kicsörög a hívónál, azután átvált neki foglaltba. És így ciki, mert azt hiszik kinyomom.
Kipróbálom, mert nehezen hiszem el, hogy már az első kicsörgés is rögtön foglalt a hívónál. -
válasz
Joe_Muad_Dib #9212 üzenetére
Sztm az is egyet csörög és utána foglalt,ezzel aki hív azt hiszi, hogy kinyomtad.
Melyik progi ez? -
Elmarad, így van, de amikor kiadják nekem jön OTA.n
A "legnagyobb" bajom az ILO-val, hogy Android autoval elszáll a telefon kezelő felület,átveszi az android autoé és ilyenkor elszáll vele együtt a hívás rögzítés is. Ha BT-on vagyok az autón AA nélkül akkor minden ok, de AA-val ugrott a hívás rögzítés.
(Mondeo SYNC rendszer, ha ez számít) -
Lehet már valahogy telefonnal NFC-vel fizetni? Samsung/google pay?
-
Mi ez a tömeges elhagyás?
-
válasz
Mikulásbá #6983 üzenetére
Sztm is jó a gyári AKG füles (főleg mert ingyen van hozzá
és amúgy is érdemtelenül olcsó ahhoz képest amit tud).
Ha valakinek a minőség mellet (szereti a Bose hangzást) fontos a sport is a Soundfree-t ajánlom.
Előnyei
Bose-os (sztm jó) hangvilág, főleg modern zenére.
Félig nyitott, nem üt el az autó (ez lehet másoknál hátrány), viszont konditeremben be hallatszik az szól a zene sajnos (itt hátrány)
Nem esik ki a füledből.
Csepp,por állóHátrány
picit nagy
nem tudja a 2 eszköz kezelést
nem 2 fillér
tapasztalataim szerint ahol nagyon sok bt eszköz van , nagy repterek ,eldobja a kapcsolatot.(1-szer tapasztaltam 2 év alatt ) -
Én is ha fejest használok a N10+-hoz akkor ezt a Sony fejest ( Sony wf-1000xm3) használom BT-on, kényelmes. Ehhez a telóhoz nem kell jobb (dedikált DAP-hoz nyilván igen). Tudja kezelni a Sony L-DAC szabványát,ez hangminőségben szám hallatszik is). A Spotify HQ már elég jól szól, nyílván a TIDAL master,MQA-ja egy picit jobban, de az már nincs igazán kihasználva ezzel a kombóval,elég a Spotify. Jó a telefon kezelés,hangminőség is és NC -es mondjuk ha hangos irodában dolgozol,jó lehet.
Én is akkor használom főleg ha irodában dolgozom gép előtt. Kényelmes, telefon ok, nem fáraszt ha sokáig rajtad van. egyetlen gond , ha kicsit melegebb van bele izzadhat a füled.
Jó fejes. BF-on 79 volt,döntse el mindenki, hogy az sok e? -
Köszi megnézem. az a baj, hogy a Vodánál az átirányítási beállítások egy rémálom, még a diszpécser is el szokta cseszni.
Telenornál is tudsz ilyen számot? Az a cégesem és hányni tudnék a hívás várakoztatástól (cseszegetnek, hogy nem vettem fel,iphone-on pl nem is látod, hogy a másik várakoztat, de androidon is csak 2 mp-ig ugrik elő egy pici értesítés) de máshogy nem tudom, hogy ki keresett ha telefonálok. -
A 11 pro ,akár arany színben is teljesen jó. Át rakod smart swich-el a cuccaidat és adsz neki 1-2 hónapot és esélyes, hogy meg is szereted. Nem olyan rosszak azok sem.
Nem vagyunk hozzáértők,mi itt szakmai (androidos,samsungos) szemmel vizsgáljuk a témát,amit írsz azzal nagyon kevesen találkozunk és zömünk pont le is tójja. Szóval nem vagyunk refenciák.
Ha meg akarsz felelni ebben a környezetben inkább javaslok egy jó befolyás technikai, tárgyalás,etikett stb tréninget. Hordj márkás cuccokat, mert azt hamarabb észreveszik, mint a telód. -
Értem mie gondolsz. Ne bonyolítsuk. Neked a legújabb (11 PRO) iphone kell, S.zöld színben. Ahogy írták tok nélkül. A N10 ilyen emberek között csak szánalmas csicska android, nem is ismerik,felejtős. (Tapasztalat)
Na azért is direkt N10+ a cégesem.(meg persze sok ész érv is társúl mellé, mert céges környezetben sztm jobb a N10 , a jegyzet funkcióról és a DEX-ről nem is beszélve)
Az XS max privát telefonomat meg a kutya nem látja (mindig a táskámban van) csak hétvégén a családtagok max,akiket nem érdekel. ezt is legfőképpen az apple watch miatt használom, mert órában viszont ez jött be nagyon, sajnos a galaxy watch a poros nyomába nem ér).
Az jópofa szokott lenn amikor hencegnek, hogy mennyivel és mivel tud többet az iphone és mivel ezek olyan buták, hogy nem is merik az ios-t sorra cáfoflom meg őket, mert én viszont ismerem és tudom az előnyét/hátrányát az androiddal szemben, égnek, mint a rongy. -
Akkor fussunk neki mégegyszer (ígérem utoljára) . Ha beszélsz és nincs hívásvárakoztatás és pont akkor keresnek (a másiknak foglaltat jelez ilyenkor) , arról a Voda és Telenor semmit nem küld neked,fogalmad sincs, hogy kerestek. A T ilyenkor is küld SMS-t, hogy keresetek.
Ha nncs térerő vagy ki vagy kapcsolva, arról már a Voda és a Telenor is küld. -
Az aodNotify-nél ti menyi időt állítotok be, hogy ne égjen ki a kijelző? Az 1 óra ,eco pulzásálással (lassabban pulzás,mint alp beállításon) sok lehet?
Elmulasztott hívás/sms/Viber/Duo van csak beállítva.
Havonta változtatom a karika méretét is (ha szükséges) -
- mi a "normális"?
pár óráig működött,most nem...Más.
Aki használ DEX-et. Azt lehet állítani valahol, hogy a Chorme miért fagy le ha a készülék kijelzője kikapcsol? Ha visszakapcsolom műxik űjra. (Nem égetném a kijelzőt egyfolytában)
A Samsung bőngészője DEX-ben tökéletes,csak ugye a kedvencek a chrome-ba vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest