-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Én szoktam kedvelni a Samsung telefonokat, de ez abszolút nem érdemli meg a 'tetszett' plecsnit sem: kritikán aluli a kamera – amivel elsősorban reklámozzák –, laggol a felület a cikkíró szerint, gyenge az audio és a videó megjelenítés, elhagyták az IP védelmet, microUSB csatit adnak 2018. végén, az aksi is csak ugatja az előd képességeit, a szoftververzió is elég elavult, szóval ez így botrányosan harmatos, hiába a jó kijelző, meg az egész ügyes hátlapi portré mód (a két, Bogról készült fotó). Az meg, hogy baromi jellegtelen és ronda a külseje, nyilván szubjektív, de én így látom.
Az egyik kollégám keres mostanában új telefont, ezt a készüléket is kinézte, biztosan lebeszélem róla, nagy csalódás lenne neki, pedig nincsenek óriási elvárásai.
Inkább egy Huawei P20 lite, hasonló képességekkel, de lényegesen olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest