Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi problémám lett, szerintem egy frissítés hozta meg, de annyira sűrűn nem hallgatok zenét, sajnos, hogy pontosan belőjjem időben. Van egy skullcandy bluetooth fülhallgatóm, ami korábban működött, viszont előző héten meg ma is hallgattam volna a YT Music alatt, de elindul a zene, megy is szépen, majd mondjuk 5-10 perc múlva leáll a zene. Bemegyek a YT Musicba, nyomok egy lejátszás gombot és folytatja, majd ismét leáll pár perc után, és így tovább amíg meg nem unom és hagyom a fenébe. Mindegy, hogy a YT Music aktív alkalmazás vagy sem, ugyanaz a végeredmény. Feltöltöttem csutkára a fülhallgatót, hátha, de ugyanaz. Esetleg hallottatok ilyet, tudjátok mi a megoldás rá? Milyen beállítást nézzek? Mert én nem változtattam semmit rajta. Lehet a 13-as rendszer túloptimalizál valamit. Vagy várjak, mást nem tudok csinálni jelenleg :-), hátha lesz valami frissítés ami javítja? Azt sem tudom egyáltalán YT Music vagy Samsung probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest