Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Jack Hunter #37 üzenetére
Nalam van egy ertekhatar, ami folott nem veszek hasznaltat, es olyat veszek hasznaltan, amire ujonnan sajnalom a penzt, alapvetoen nem lenyeges. Ja, es tenyleg olyan aron vegyem, es olyan allapotban, ami szamomra is megeri.
-
válasz
Jack Hunter #37 üzenetére
Szerintem ez egy örök harc....
Ha én légfékrögyítő anyafacsavart árulok akciósan akkor vagy már beleszakadt az anyafacsavar ,avagy rájöttem hogy a a vizslám kontrafékes és azért akarom eladni.
Használ cuccot akkor akar az emberfia venni ha nincs pénz az új-ra....
Megunt/felesleges cuccait meg azért adja el ,hogy ne a kukában diszelegjen... egyszer már adott érte pénzt/értéket.
Ha jól értelmeztem a kérdésed akkor valahol mindkét fél hibás...de főképp a vevő.. pl ha használt kocsit vesz az ember ,eszébe sem jut ,hogy neten megrendelje 1 kép alapján... ami rizikós és nem tud/akar személyesen elmenni akkor tegyen bele energiát és győződjen meg arról ,hogy az igényeinek megfelelő.
Video-chet , ismerős megkérése a környékről ,vagy bármi ami az eszébe jut......nem hiszem ,hogy az az eladó aki el akarja adni a terméket az bármi ésszerü kérést visszautasítana...
Legtöbb esetben szerintem a kommunikáció hiánya ami gondot okoz... se a vevő se az eladó nem akar gikszert az adás-vétel után...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Pár rövid szösszenet, ahogy szerintem érdemes nekifogni, hogy mire is kell gondolni, ha erre adjuk a...
- Politika
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DOOM - The Dark Ages
- Macska topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest