Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Leírtam, hogy mit szeretnék, és azt is, hogy az Apple tv távirányítója bekapcsolja a tv-t, szóval ez a része a dolognak fel sem merült, amit te megválaszoltál.
Az, hogy neked mások az igényeid, szokásaid, nem jelenti azt, hogy az enyémek nem
lehetnek más irányúak.Sajnálom, hogy a felvetett és a napi életemben eddig roppant egyszerűen használt egy távirányító helyett, most már kettőt kell.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
TheMarci #5929 üzenetére
Nem a Samsung tv bekapcsolása a probléma, hanem a bemenet váltása.
Bekapcsolom az Apple tv távirányítójával a tv-t, de onnan nem tudok “átmenni” az Apple tv képére, mert a tv-n nem tudom az adott hdmi bemenetre váltani.Jo minőségű, hdmi 2.1-es kábelen van, biztosan nem az a gond. Itt a mozgás baromi darabos, szaggat.
-
HUTCHDB
nagyúr
Vettem egy 2021-es, 4K- s Apple tv-t, pontos tipusszama A2169.
Ehhez már az új távirányító van:Kérdésem az lenne, hogy ezzel valahogy lehet a Samsung tv-n a bemenetet állítani?
Eddig egy Google Chromecast 4 média lejátszom volt, ott a távirányítón volt ilyen gomb.
Itt nincs és ez baromi nagy hiányosság, ha ez nem is létező/tanítható/elérhető funkció.Magyarul nem tudok a Samsung tv és az Apple tv között váltani, és magát az Apple tv-t sem tudom elindítani, nézni csak úgy, ha előveszem a televízió távirányítóját is.
Így majdnem azt mondom felesleges a távirányító…A másik dolog pedig az, hogy a lejátszás olyan darabos, ugráló, mintha nem lenne jó az fps.
Ez mi lenne?
Bármilyen forráson ilyen, NAS, streaming, YouTube, pedig lan-on csatlakozom a hálózathoz.Eddig nem igazán váltotta be a várt reményeimet, egy kategóriákkal olcsóbb készülékről váltva.
-
HUTCHDB
nagyúr
Régebbi Samsung led tv-hez keresnék tv okositót.
Cél: Hbo max, SkyShowtime streaming, H.265 videók lejátszása NAS-rol (hálózatról).
Erre jó lehet a 2017-es Apple tv (gen3?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- Google Chrome
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest