- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Galahed #4367 üzenetére
Shield pro 2019 és apple tv 4k 2021 között vacilálok. Mindkettő tetszik és másban tetszik ezért nehéz dönteni. Ha apple tv mellett döntök akkor is megmarad a shield tv 2019 tube (cső) verzióm mert három tv van itthon szóval van helye. Inkább mecool km6 deluxe tv boxom adom el meg a xiaomi mi box s - t. De még ráérek nem sietek.
-
Imi1981
veterán
válasz
Galahed #4364 üzenetére
Az jó ha érintés mellett a nyomógombot is lehet használni! A lényeg, hogy menüben és videók keresesénél a nyomógombot lehessen használni mert nekem az kényelmesebb! A régi távirányító érintő része nekem nagyon kényelmetlen és nem tetszik. Egyedül a videóban tekerés funkció tetszik csúsztatással ez nagyon jó! A régi távirányító nagyon kicsi és most emiatt rendeltem hozzá fekete szilikon tokot így remélem jobb lesz a forgása. Az új távirányító méretben is nagyobb ahogy látom.
Nagyon gondolkodom egy apple tv 4k 2021 vásárlásában. Nem sietem el mert mást is nézek és nehéz dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest