- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
htw
tag
Az apple tv a home kit vezérlő központ (így kapcsolódik a topichoz).
Azt szeretném hogy mikor haza érek és a telefonom kapcsolódik a wifi hálózatra akkor autómatikusan elinduljon a zene az avrről. Az airplay 2 ezt tudja.
Viszont valószínűleg az avren még csak airplay 1 van várnom kell egy szoftver frissítést. -
blakey
titán
Az alap probléma az, hogy upnp-t (DLNA) használsz és nem SMB/NFS-t, a másik, hogy a Kodit ismerd meg, Kodi kezdőknek.
Tény, hogy mostanában a MrMC nem frissült, valami nagy dobásra készülnek így a TVDB pl. nem működik tökéletesen, minden más jól működik, legalábbis nem vettem észre, hogy rossz lenne. Minden lehetőséget felajánl csak nem ismered a kodit, javaslom, hogy olvasd el, megéri. Minden ami Kodi az nagyjából a MrMC-nek is megfelel.
Kipróbálhatod az InfusePro-t is, ott más gondjaid lesznek. -
reggi
aktív tag
Azért ez az Infuse egy jó lejátszó, de tegnap kiakadtam tőle. Folytatni akartam a félbe hagyott filmem, látom nincs felirat. Azt írja felirat oldal nem elérhető. Eddig azt hittem, hogy ha nem is a film könyvtárába de legalább valami nem látható helyre lementi, hogy ottlegyen. Ha nincs net nincs felirat? WTF?
-
Alex91
félisten
1. Mar miert ne tamogatna?
2. Elvileg igen.
3. App fuggo, de igen. (Meg most elcsesztek tan valamit, azt gond van a hanggal, majd javitjak...)
5. App fuggo. De van DS video is ra...
6. App fuggo. En Infuse Pro-t hasznalok, az opensubtitlesen keres, de a nas-ra nem irja ki. Nem lenne egyszerubb a NAS-t beloni erre? Synology topicban szerintem tudnanak segiteni...
7. Igen.
8. Nem kell tukrozni, eleri nativan.
9. Nincs ra, bar fogalmam sincs, hogy miert. Airplay telorol...
10. Gondolom igen, ha jol van bekotve a hang.
11. Nem.
12. Fogalmam sincs, hogy az erositod hogyan mukodik...
14. Ezzel a taviranyitoval nagyjabol a hangerot fogod tudni szabalyozni... (bar lehet, hogy csak en nem tudom, hogy mire kepes. Nekem van egy univerzalis, es igy az ATV meg ez van csak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest