- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képenMás: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest