- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képenMás: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest