Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képen
Más: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest