- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
- 

magicbox senior tag válasz  Multibit

üzenetére Multibit

üzenetéreEbben abszolút tévedsz 🙂 Kifejezetten európai független és művészfilm rajongó vagyok. Ebből is a skandináv filmek a kedvenceim, de sajnos nagyon kevés kerül fel (és igen, jogos, mert majdnem minden SDR), illetve készül felirat (most az újakra gondolok). Nem véletlenül vagyok Cinego előfizető. Illetve meglepően sok ilyen film kerül fel streamingre is. Persze nem a Disney+-on kell keresni. Viszont az összes többi streaming felületet használom (igen, a zenén kívül ez a legnagyobb hobbim). Ezért is mondtam, hogy nagyon kevés filmet töltök le. De pld. az Oppenheimer vagy a Sisu korrekt volt DV-ben. Ekkora "sértést" még nem is kaptam a topikban, én és a Marvel filmek xd  
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest