Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittott.tv lesz / lett a megoldás.
Ha fél évre előfizetek, akkor ki lehet bírni. Egyszerűbb sokkal (nem biztos, hogy jó értelemben), mint a régi Yettel tv. Cserébe sokkal gyorsabb. Minősége sem a legjobb, de legalább működik. Még ki kell tapasztalnom, hogy milyen gyakran kér jelszót stb...
Nekem az szokott lenni, hogy ha nézni szeretném, akkor gyorsan kell (nem is értem miért, de nyilván akkor "nem fér bele", hogy megnyit, cookie elfogad, elindít, tükröz és bekapcsol az appletv + tv. Sokkal könnyebben megy a távirányítóval, ezért is ragaszkodtam a dedikált klienshez.
Nagyon nehéz volt a 32 hosszú jelszavamat beírni az appba (iPhone segítségével is), mert nem akart megjelenni sem a 2017-es sem a 2022-es modellen. Végül sikerült.
Meglássuk hosszabb távon, most kaptam az emailt, hogy lejárt a próba időszak. Ha lekapcsolják a Yettelt, akkor előfizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen processzort vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest