Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Clemi veterán Kaptam kölcsön egy PS4 Dual shock kontrollert. Nagy bőszen ki is akartam próbálni az Aphalt 8-al de azzal szembesültem, hogy annak ellenére, hogy a játék adatlapján a fejlesztő felsorolja a kontrollereknél a PS4-et, a játékon belül csak az ATV 4K távirányítóját listázza (nekem eltört és újat vettem, ami már nem giroszkópos) és bár a gázkarok működnek a PS4 kontrollerrel, de a kanyarodás már nem, minden áron a giroszkópos távirányító forgatását nyomatékosítja, mikor nekimegyek valaminek. Vajon létezik erre megoldás? Nagyon bosszantó. 
 Ami vicces, hogy a telefonra letölthető az Asphalt 9 és abban korrekten működik a PS4 kontroller.
 Az ATV-hez jelenleg párosított ATV távirányítót (az új, nem giroszkópos) nem tudom sehol leválasztani  Másik kérdés ami szintén nem kicsit bosszantó. Van a Modern Combat 5 nevű játék. Az ATV-re telepítéssel egyidejűleg megjelent a Ipad-en is (érdekes, hogy a telefonon nem) viszont amíg az Ipad-en elindítva, gond nélkül játszottam vele, az ATV-n a szerver nem elérhető hibával megáll és használhatatlan. Próbáltam LAN és WiFi kapcsolaton is. Ezt vajon mi okozhatja       
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest