Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nincs 2021-es verzióm, abban ugye BT 5.0 van, de, nem tudom miért gondolod azt, hogy egy asztali eszköznek ugyanúgy kéne viselkednie, mint egy telefonnak. Más paramétereknek kell megfelelni, és el nem tudom képzelni, hogy egy LPCM 7.1 késleltetés nélkül tovább menjen valamilyen BT eszközre úgy, hogy közben HDMI-n "kitolja" magából a 4K Dolby Visiont. Elég "bika" az Apple TV, de szerintem ehhez a "mutatványhoz" több kell. Esetleg próbáld meg úgy, hogy a hang kimenetet sztereóra állítod, hátha úgy működik. A telefon tudtommal nem küldi ki az LPCM 7.1-et, csak sztereó van, de lehet, hogy tévedek.
Kipróbálom a sima Airpods-mal, hogy mi a szitu a 2017-esen, de a sima BT fülessel és a BT-képes erősítővel is van késleltetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Quadro FX 570 eladó
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest