Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nincs 2021-es verzióm, abban ugye BT 5.0 van, de, nem tudom miért gondolod azt, hogy egy asztali eszköznek ugyanúgy kéne viselkednie, mint egy telefonnak. Más paramétereknek kell megfelelni, és el nem tudom képzelni, hogy egy LPCM 7.1 késleltetés nélkül tovább menjen valamilyen BT eszközre úgy, hogy közben HDMI-n "kitolja" magából a 4K Dolby Visiont. Elég "bika" az Apple TV, de szerintem ehhez a "mutatványhoz" több kell. Esetleg próbáld meg úgy, hogy a hang kimenetet sztereóra állítod, hátha úgy működik. A telefon tudtommal nem küldi ki az LPCM 7.1-et, csak sztereó van, de lehet, hogy tévedek.
Kipróbálom a sima Airpods-mal, hogy mi a szitu a 2017-esen, de a sima BT fülessel és a BT-képes erősítővel is van késleltetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardcore café
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest