Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Urak, igazából én sem nagyon értem, mi változott az előző ATV4k-hoz képest, csak a távirányító?
Szóval mi a frászért adtak ki egy szinte ugyanolyan hardvert?? A távirányítót vajon meg lehet venni külön?
Oké, hogy új chipet tettek bele, de az előző is hiba nélkül futtatott mindent, legalábbis nekem sosem volt gondom, egyedül a képernyővédő akadozik picit fura mód.
Ha ez a kalibráció működi, kipróbálom a vicc kedvéért. Nekem ugyan van itthon i1Display Pro koloriméterem, de tv-t nem tudok vele kalibrálni, csak laptopra kötve, azt meg cseszhetem, ha az ATV elev máshogyan ad színeket más forrásként ugye.
De ahogyan blakey is írta, ebbe nem merültem bele komolyan, elég nekem a monitoromat színhelyesen tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby rádiós topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest