- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában már csak esténként van időm ATV-t bekapcsolni (leginkább gyerekeim miatt) NAS-ról filmezni, sorozatozni, valamint YouTube-ozni. Felmerült bennem, hogy esetleg vezeték nélküli fejhallgatót is beszerzek, az esti filmezéshez.
A TV egy LG B7 OLED, amire hdmi kábellel csatlakozik kizárólag az ATV. Milyen fejhallgatót lenne érdemes néznem szerintetek, ha már van tapasztalata valakinek ilyen téren. Tudom, van fejhallgatós topik is, de hátha itt van valakinek konkrét tapasztalata.Másik, hogy eddig MrMC-t használtam lejátszására, de mostanában több bosszantó dolgot is csinál, ami nem tetszik, kicsit instabillá vált szerintem, hiába van újra felépítve és újra beállítva minden.
Ezért gondolkodom Infuse beszerzésén. Kérdés, melyik verziót lenne érdemes megvennem?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest