- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
darthsmoke #413 üzenetére
Szia! Én a spanyol amazonon vettem, akkor ott volt kedvezőbb az ára... (Február közepén kb. 82000 Ft-ra jött ki szállítással együtt) szerintem most is ott a kedvezőbb, de meg kell nézni...
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele minden téren! A kijelzője erős napfényben is jól látható!
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #351 üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! Akinek érdekes lehet(sima X2 tulajok):
Épp folyamatban van az ota frissítés letöltése...
(Német fórumon akadtam rá, hogy épp most tették elérhetővé, de panaszkodnak, hogy még vpn-el sem tudják elérni, pedig francia vpn kapcsolatot tartanak fenn.... - annyi eszük már nincs, hogy hongkongi legyen a vpn)
-
LantosBerry8
senior tag
Egy kis okítást szeretnék az NFC funkcióval kapcsolatban, ugyanis ez az első NFC képes telefonom..
Hogyan tudok bankkártyát hozzárendelni a funkcióhoz, hogy a telefont használjam kártyás fizetésnél?
-
LantosBerry8
senior tag
Másik fórumon kaptam segítséget :)
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Immár 1 hete boldog tulajdonosa vagyok egy 8/128 -as X2 -nek :)
Korábban feltettem már itt egy kérdést, melyben segítségeteket kérném, hogy tudtok e ajánlani valamiféle hirdetés blokkolót, amihez nem kell root (AdAway)... Sajnos nem kaptam sem választ, sem segítséget... :/ Időközben elkezdtem használni az AdGuard nevű alkalmazást, amiért még akár hajlandó is lennék fizetni a havidíjat, ha tényleg használható lenne legalább annyira, mint az általam korábban használt AdAway... - de sajnos közelében sincs... :/Nos a kérdésem továbbra is az lenne, hogy tudtok e ajánlani valamiféle hirdetés blokkolót, amihez nem kell root?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Realme X2 (EU version) készüléket a spanyol Amazon -ról.
Ha minden jól megy kedden meg is érkezik....Kérdésem, hogy kell e valamit buherálni rajta? - vagy úgy ahogyan jön, tökéletesen használható?
Mennyire van teleszórva nem kívánatos dolgokkal a szoftver?
Működő reklámblokkolót lehet rá varázsolni valahogyan? (vagy csak root után? - ha ez egyáltalán lehetséges)Minden egyéb infót szívesen veszek a készülékkel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest