Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
"mert egy kis tuningal ugyan oda juthatunk sokkal olcsóbban"
csak éppen a drágábbakat is túl lehet hajtani. e8200 lazán ment a 8400 és 8600 órajelén, de aki 4.0-4.2ghz+ot akart, annak már 8400as kellett.
a 920al be lehet fogni a 975öt, csak épp a 975 is túlhajtható. a teljesítményelőny tuninggal is megmarad, a core és az i7 remekül skálázódik fölfelé, négymagosoknál meg a hűtés szokott kifogyni/fesz túl sok lenni, mint hogy architektúrális wallba fusson az ember (itt most 24/7ről beszélek).
nomeg az se mindegy, hogy mennyibe kerül a plusszhűtés. elég egy 3ks, 10ks, 20ks léghűtő egy 5-10-15ks házzal, vagy highend víz kell 60-80ért? lapot, tápot mennyire kell túlméretezni? és akkor még mindig kijöhet egy antituning darab...
más, teszt: hát ezt se hittem volna, hogy a valaha oly értelmetlennek tűnő q9400asból még érdekes vétel lehet. főleg úgy, hogy az ára se lett jobb neki. ha msot ezek közül döntenem kéne, azt hiszem bajban lennék
.más, hatmagosok: ha majd kijön, akkor biztos lesz az ára, addig felesleges spekulálgatni.
-
Eddie141
senior tag
Szerintem a q9-es széria igen csekély rétege hasonlítható az i5/Phenom II-höz, mert erősen lemaradnak azért komolyabb felhasználási körben (ha nem játékokról beszélünk, hiszen oda már nem is a procei ami az ütőkártya
Ha egy limitet elértünk teljesítményben a prociknál játékok terén, akkor onnan se fel, se le, és nem oszt nem szoroz az ótajelbeli és erőbeli különbség ).tnm: Arra énis kiváncsi lettem volna

fricz19: Szerintem nem teljesített rosszul
És az AMD-k sosem a tuningról voltak híresek. Elég jól szerepelt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.