Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoo2
csendes tag
Hali Imádom az intel-t. Vettem péntken egy laptopot intel i5 430 volt benne 2 nap után kiégett a proci. És édesanyám amd sempron 3000+ alázta a windowsba az intel i5 öt csak lesetem a a játékokat alaból nem bírja a intel i5 szinte semmit pedig egy ati hd 5470 es 1 gigás kártya votl benne és 4 giga dd3 mas ram. szóval szánalamas intel még mindig. csak azt nem értem a teszteken miért mindig az intel a jobb az amd hez képest én ha intel elé ülök haveronál annyira tetű hogy az má poén. úgyhogy AMD párti maradok direkt azért vettem intel mert má unták ismerősök hogy szidom ok nélkül ezelőtt utoljára még p2 volt intel dem most nekem megint bizonyított. Tök jó az intel
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest