Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Oliverda #375 üzenetére
Van különbség az EIST/CNQ bekapcsolt és kikapcsolt állapota között. Nekem K8-as és C2D-s notimnál egyaránt feltűnt (nem teljesitménybajnok egyik sem, lehet azért érződött olyan nagyon).
Átlag használat mellett érezhetően jobb lett a válaszideje a gépnek ha kikapcsoltam ezeket a funkciókat. Notinál van hasznuk akkuról használva, de asztalinál már eszembe se jutna bekapcsolni őket (igy is hűvös és nem eszik sokat, de gyorsabb).Nehéz lenne ezt kimérni mert legtöbb benchmark folyamatosan terheli a procit igy az végig maximumon jár, de biztos vagyok benne, ha valaki irna erre egy tesztet akkor világosan lehetne látni a különbséget. Gondolok itt egy olyan tesztre ami csak időközönként terhelné a procit, mondjuk kissebb, néhány tiz vagy száz millisecundum alatt elvégezhető apróbb feladatokat tartalmazna ezek között rövid szünetekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest