Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Alaplap javítása
- Milyen videókártyát?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Na de itt most nem a K8-ról van szó hanem a K10.5-ről.
A K8-ban található C'n'Q 1.0 már 7 éves technológia. Amikor azt megcsinálták akkor a C2D még csak papíron létezett. A K10.5-ben már a 3.0-s C'n'Q van.
"Nehéz lenne ezt kimérni mert legtöbb benchmark folyamatosan terheli a procit igy az végig maximumon jár, de biztos vagyok benne, ha valaki irna erre egy tesztet akkor világosan lehetne látni a különbséget."
Olyan progival ki lehet mérni ami nem 100%-on terheli a procit.
-
Chaser
legenda
Én se kapcsolom be, az E3-as topikban szóba került a fogyasztás, csináltam pár mérést, nem sok értelmét látom eistnek vagy c1e-nek, egy alulfeszelés ellenben már hatásos.

GB g31m-es2l, E3300, 2x512/667mhz ram, samsung F2 500GB, sata rw, 250W 80+ táp
szerk: energiafelvétel teljes gép ohne monitor, konnektorból mérve
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest