Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda #355 üzenetére
"Nem tudom hogy mit vettél észre de nem fogsz tapasztalni teljesítménybeli különbséget ha ki és be kapcsolgatod a C'n'Q-t."
én arra gondolok, hogy lassan ugrik fel 800 mhz-ről a max órajelre (vagy vmi más kapcsol lassabban fel, akár a NB).
plusz sztem az SB lassabb randomban.a kettő együttes hatása, hogy lassabban indul a win, lassabban nyílik meg egy ablak, lassabban indulnak el a programok. már hozzászoktam az intelhez ezért minden ilyen kis különbséget észreveszek.
például AMD-n ha duplakattintok a CB11.5 ikonjára az asztalon akkor érezhetően lassabban kezd el betöltődni, a duplakatt után mintha egy picit még gondolkodna. persze ezt képtelenség kimérni.
1ébként a tesztben 890GX van én meg a 750-es déli hídról beszélek ami régebbi kiadás.
anélkül vettem ezeket észre hogy gondoltam volna rá, hogy kerestem volna a "hibát". ez nem placebo, mert mindig ez van amikor AMD platformon tesztelek vmit.
szerk: i7-870 ~14000-et kap. ezért írtam, hogy a phenom x6 munkaállomásba jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest