Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

válasz Oliverda #355 üzenetére

"Nem tudom hogy mit vettél észre de nem fogsz tapasztalni teljesítménybeli különbséget ha ki és be kapcsolgatod a C'n'Q-t."

én arra gondolok, hogy lassan ugrik fel 800 mhz-ről a max órajelre (vagy vmi más kapcsol lassabban fel, akár a NB).
    plusz sztem az SB lassabb randomban.

a kettő együttes hatása, hogy lassabban indul a win, lassabban nyílik meg egy ablak, lassabban indulnak el a programok. már hozzászoktam az intelhez ezért minden ilyen kis különbséget észreveszek.

például AMD-n ha duplakattintok a CB11.5 ikonjára az asztalon akkor érezhetően lassabban kezd el betöltődni, a duplakatt után mintha egy picit még gondolkodna. persze ezt képtelenség kimérni.

1ébként a tesztben 890GX van én meg a 750-es déli hídról beszélek ami régebbi kiadás.

anélkül vettem ezeket észre hogy gondoltam volna rá, hogy kerestem volna a "hibát". ez nem placebo, mert mindig ez van amikor AMD platformon tesztelek vmit.

szerk: i7-870 ~14000-et kap. ezért írtam, hogy a phenom x6 munkaállomásba jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák