Hirdetés
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
"Nem tudom hogy mit vettél észre de nem fogsz tapasztalni teljesítménybeli különbséget ha ki és be kapcsolgatod a C'n'Q-t."
én arra gondolok, hogy lassan ugrik fel 800 mhz-ről a max órajelre (vagy vmi más kapcsol lassabban fel, akár a NB).
plusz sztem az SB lassabb randomban.a kettő együttes hatása, hogy lassabban indul a win, lassabban nyílik meg egy ablak, lassabban indulnak el a programok. már hozzászoktam az intelhez ezért minden ilyen kis különbséget észreveszek.
például AMD-n ha duplakattintok a CB11.5 ikonjára az asztalon akkor érezhetően lassabban kezd el betöltődni, a duplakatt után mintha egy picit még gondolkodna. persze ezt képtelenség kimérni.
1ébként a tesztben 890GX van én meg a 750-es déli hídról beszélek ami régebbi kiadás.
anélkül vettem ezeket észre hogy gondoltam volna rá, hogy kerestem volna a "hibát". ez nem placebo, mert mindig ez van amikor AMD platformon tesztelek vmit.
szerk: i7-870 ~14000-et kap. ezért írtam, hogy a phenom x6 munkaállomásba jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Windows 11
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi