Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Nem ugrik fel semmivel lassabban 800-ról max órajelre mint a max órajel alatti lépcsőről a max-ra. Ezt a mérések is bizonyítják. Amúgy pontosan le van írva a BKDG-ben hogy mennyi idő szükséges a procinak az órajelváltáshoz. A C3-nál még tovább is faragtak ebből valamennyit ha jól emlékszem.
"plusz sztem az SB lassabb randomban."
Van erről valami számszerűsített mérésed?
Mondjuk szerintem meg könnyen lehet hogy alaplap specifikus (is) a dolog.
"szerk: i7-870 ~14000-et kap. ezért írtam, hogy a phenom x6 munkaállomásba jó lesz."
Olyan lesz az árázása hogy akár az is bőven megveheti magának aki otthonra a sima asztali gépébe akar procit. Még mielőtt azt mondod hogy felesleges nézz körbe hogy hány ember vett itt már 4 magos procit. Meg olyat ami HT mellett 8 szálat képes kezelni.
lsc:
A csíkos dolog a különböző chipset specifikus meghajtók miatt tart más ideig. Driver-enként lehet eltérő vagy akkor is már ha AHCI helyett mondjuk sima IDE módot használsz.
-
lsc
nagyúr
Bocs hogy beleszólok, nemrég váltottam p35ds3-E8200-ról 785gud3h-pII 545 /B45/-re /két maggal használom most/, talán az igaz hogy a win mintha a "csíknál" egy picit tovább "gondolkodna", másban nem vettem észre változást. A 8200 3,2-őn ment, a pII 3150-en. Annyi "előny" van a pII oldalán hogy néha játszok egy régi játékkal, azt a 8200 nem egyszer duplán indította /legalábbis a tálcán két ablak volt /, ez a pII-vel megszűnt. Ezt leszámítva semmi kiugró dolgot nem vettem észre, igaz nem is méregettem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest