- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Publikussá vált az Intel gyártástechnológiai útiterve
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Kína két legnagyobb szoftvercége új operációs rendszeren dolgozik
- Samsung LCD és LED TV-k
Hozzászólok Aktív témák
-
NightGT
aktív tag
Hmm...az már mintha elhangzott volna máshol, hogy talán csak elkényelmesedtek a fiúk-lányok az Arcticnál...talán úgy igaz.
Mobiloknál szerintem az van, hogy óriási a rohanás. És ennek gondolom sokan nem örülnek, sem a gyártásban, sem a beszállításban, sem a tervezésben. De már az enthusiast, vagy épp a techn. újságíró sem ahogy nézem. A részvényes persze igen.
Magyarul: mire normálisan összeraknák a cuccot, addigra már kérik tőlük a következőt...dehát, ez pörög...őőő. Utolsó olyan telefonom amire értékként tudtam tekinteni, az a k750i voltÉpphogy megszületett az első értelmes fotós telefon, és kezdődött is a megapixel háború...és hogy az utód (sok szó híján eggyel kifejezve) mennyivel mocskosabb képeket lőtt...
Arról meg nem is beszélve, hogy hiába 300k huf/800k+ $, popkulturálisan kb. a 90es évek tamagocsijainak szintjén van a cucc. Nyilván nem az lesz a lényeg hogy finomműszerészeti csoda legyen
Illetve én a dolgok efféle hátterét látom elkerülhetetlen okként...nem hiszem, hogy bármi technikai szempontból kihívás lenne. A megfelelő hozzáállás esetén ofc.
Ja, és az megvan, hogy mindeközben egy ponton CSAK az Apple-nek több lebegőpénze volt, mint amibe az Apollo-program reálértéken került? A válság alatt ráadásul xd És nem az olyan pénz, aminek megvan a helye. Hanem az olyan, ami csak áll a bankban...és nem is tudták mit csináljanak vele. (ref1) (ref2)
Ja, a joystick a k750i-ben is gyenge pont volt, de annyi belefér
@Cifu:
A védhetetlent véded. De nem én fogok itt értekezést tartani termelésből...viszont abban egészen biztos vagyok, hogy egy olyan csapat, akiknek a csoportképén a honlap főoldalán 10-15en vannak, azoknál nos...nem hinném, hogy a VGA, vagy a CPU coolerek forrasztása annyira más rendszer szerint történik. Sőt, szvsz én pontosan ugyanazon rendszer szerint dolgoztam az x százezres (milliós?) multiban is, mint a kolléga Ohio-ban, vagy Bangalore-ben...vagy hol is...
Vagy most lottózunk? Oké. Rendelünk tőlük 10 coolert, én fizetem, minddel futtatunk némi Prime-ot nálad, anélkül h megnéznénk őket előtte...a kitett kép után aztmondod, hogy nem szorulna a zabszem?
Azt pedig egyáltalán nem elegánsan hanyagoltad, hogy a minőségbeli alternatíva UTÁN tettem én oda teljesítménybelit is, 2k-val olcsóbban. És ha rájuk nézel aktuál (van ott kép is), akkor észreveszed, hogy az enyém javára még annál is van egy évtized a 'quality" terén.
Persze az meg biztos noname cucc, vagy mi. Of kórsz und natürlich mi Mo.-ról tudjuk, mi a no name...akár még schwiizerdütsch-ben is, legalábbis részemről. Nyilván azért van róla tonnányi teszt neten, és még árukeresőn is értékelés.
Speed is the only truly modern sensation
Hozzászólok Aktív témák
ph Az Arctic új, továbbfejlesztett CPU-hűtője járt tesztlaborunkban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- MIUI topik
- Red Dead Redemption 2(PC)
- 3D nyomtatás
- [Re:] [LigetComp:] Új MSI GT63 Titan 8RG UHD 4K i7-8750H 4.1Ghz 16GB 256GB SSD+1TB HDD Nvidia GTX1080 8GB Win10 1év
- [Re:] Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- Tippmix
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Nők, nőügyek
- További aktív témák...
- HP ENVY 13-aq0002ng - ÚJ 13,3" ÚJ FullHD IPS notebook, ultrabook - Core i7, 8GB, 256SSD
- iPhone X előlapi üveg és kijelző csere !!KARÁCSONYI AKCIÓ!!
- DELL Optilex Intel Core i3 7010 kisméretű asztali PC
- Panasonic Lumix DMC-GF3 + szűrők + akksi + állvány + hátizsák
- Karcmentes HP Elitebook 850 G5 i5-8350 16 Gb Ram 256 Gb SSD 2 év Gyártói Garancia 15,6" Full HD