- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Hibák mindenhol vannak, ez ilyen.
10k-s cuccnál is hasonló lesz mint az 5k-snál. Nem ezen múlik ezen az árszinten.
Jók az AC cuccok szerintem, az accelero anno elég forradalmi volt, kb. az értelmes vga hűtők kezdetének tekinthető.Kicsit off de engem spec jobban bosszant amikor megveszel egy 100, lassan 2-300k-s telefont és ugyanúgy hibás lesz. Az sw garantáltan, mert k* bonyolult. De hw-sen is jó eséllyel. És sokszor 5Ft-os cuccokon: egy kis gyenge illesztés, feszülő üveg, besárgulós ragasztó, stb...
Én ezektől tudnék felrobbanni. 100k-s cuccoknál is... a 2-300k meg már számomra értelmezhetetlen kategória is ilyen szempontból. Épp azt nem látom, hogy mivet tud többet, miért létezik így egyáltalán.
A minőségre ma már nincs garancia sajnos. Hozzá kell szokni. Részben érthető is, megvannak a kikerülhetetlen okai. Csak nehéz így is elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest