Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
elfelejtette #509 üzenetére
Azért azt remélem feltételezted, hogy ők is gondoltak erre a megoldásra ezalatt a nem kevés év alatt. Oka van annak mi működhet és mi nem, és annak is, hogy melyiket használják a lehetőségek közül. Persze tippet adni lehet.
-
válasz
elfelejtette #509 üzenetére
Azért egy hardver meg a hosszú évekre való bannerhely ára között van egy-két nagyságrendi különbség.
De értem mire gondolsz, az a helyzet, hogy ez nem így működik. Van teszthardver, azt lehet kérni, jó esetben oda is adják, ennyi. Pl az új szerverbe SSD-t se tudtunk kérni közvetlenül a Samsungtól, hogy akkor kapnak cserébe reklámfelületet, rendesen meg kellett venni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
elfelejtette #504 üzenetére
Az a probléma, hogy van valami, jön egy meredek tipp teljes meggyőződéssel, aminek semmi köze a valósághoz, aztán kiderül, hogy hülyeség, s jön a következő szintén magabiztos következtetés. Lehet nyugodtan kérdezni persze, csak ezt gyanusítgatást meg hülyének nézést nem bírom. Remélem érthető miről beszélek, kicsit felhúztam magam ezen, pedig nem szokásom, bocsi.
S nem rátok vagyok mérges, hanem erre a rosszindulatú gondolkodásmódra.
Amelyik partner az eseményekben való részvételt támogatja az egyrészt nem csak úgy dobja utánad a repülőjegyet, s ezeken azért "illik" ott lenni, rengeteg mindenkit érdekel. Továbbá ha van repjegy, nem biztos van hardver is. Pl processzort egy Asus-tól nem igazán tudsz kérni. Ha van is valami, akkor is úgy szokott lenni, hogy van egy az egész országban, ami csak pár napig lehet nálad, aztán megy a következő partnerhez. Magyarország nem annyira célpiac, az itteni képviselet is akármennyire akar segíteni, a globális "főhadiszállás" által meghatározott keretek között tud csak mozogni, így kicsi hazánkban ilyen fos helyzet van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
elfelejtette #494 üzenetére
Na ebből látszik, hogy full közötök nincs a PH pénzügyeihez. Ezt épp tudom, hogy a PH nem önerőből megy ki nemzetközi eseményekre, hanem lobbizik a partnereknél. De látom rögtön kapcsolt mindenki, s rögtön vizualizálódik az agyakban, hogy a szerkesztők elbulizzák azt a pénzt, amit minőségi tartalomra lehetne költeni. Hát gratulálok.
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #494 üzenetére
ha már ennyire a másik zsebében turkáltok, akkor jelzem, hogy a rendezvényekre vannak "szponzorok".
ha megnézel egy akármilyen rendezvényről szóló hírt, akkor az alján szokott lenni egy xy támogatta reklám.[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
válasz
elfelejtette #270 üzenetére
Az egész teszt semmit nem ér.
Az r3-at meg kár i3-al hasonlitani mikor a pentium befogja
az 1500-at. -
icon
senior tag
válasz
elfelejtette #187 üzenetére
Ettől biztosan nem... most azért mert két játékban "jól" szerepelt, de mindenhol máshol kimondottan hátul kullogott...
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz
elfelejtette #102 üzenetére
Az nem az a BIOS lesz, ami oda lesz írva, gyanítom régi táblázatból másolt és nem írta át. Ez azért is biztos, mert a másik kolléga abban tesztelt SSD-t 1 hónapja és előtte frissített és most direkt összeraktam a gépet és leellenőriztem (azóta nem használta senki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ryzen 5 és 7 CPU-k versenyben egy FX-8350-nel, illetve az utóbbi hat év Core i7 processzoraival.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest