Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Megtanulhatnák már az emberek, hogy a Földön egyetlen jó és használható HP létezik: amelyiket gyümölcsből főzik.
-
T J
tag
válasz
Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Mienk is működött, míg a hp le nem szedte a drivert az oldaláról, mert szerintük már nem kellett támogatni. Máshonnan se tudtam letölteni, mert minden link az oldalukra mutatott.
-
-
HantekDSO
tag
Pontosan! A 90-es évek elején még olyan nyomtatókat gyártottak, hogy a mai napig csak miatta (HP-IIIP) tartok fent egy ISA paralel portos gépet! Aztán jött a HP-4, ami már a papírbegyűrésen kívül mást nem tudott - majd jöttek a multifunkciós sz@rok... (Mindenre jó, de semmire nem lehet használni) és конец фильма, bye,bye HP! )
-
plömplöm
őstag
ha az egyes HP LaserJet nyomtatókat teszi használhatatlanná, akkor használja mindenki minimum a kettes HP LaserJet nyomtatókat és kész, meg van oldva
-
ilor14
tag
Amióta lecseréltük a HP nyomtatót egy lézeres Brother-re, azóta nincs bajom velük
-
bteebi
veterán
Ki más, ha nem a HP??
Egykori legjobból a legalja. Fel kellene szántani nem csak a CEO, hanem az egész HQ helyét.
#3:
-
totomusic
tag
HP nyomtatót kikapcsolva hagytam, így a hibás FW-t nem kapta meg. Mármint EZT a hibás FW-t. Mert valójában az összesben van hiba. Főleg akkor, ha már van kint új FW, és nincs beállítva automatikusra a frissítés.
Majdnem Brother lett több, mint egy évvel ezelőtt, viszont nem tetszett az a konstrukció, remélem, legalább ilyen téren tud majd HP-t nyújtani. Arra viszont nem voltam felkészülve, hogy régebbi FW-nél hiba jelentkezik, főleg akkor, ha van új FW, hogy frissítsd. És nincs visszaállítás, nem lehet, még egyszer, már nem lehet régebbi FW-t rá visszatelepíteni. -
icon
senior tag
26 év alatt 3 nyomtatóm volt odahaza, 2 HP, az utolsó Canon. ezutóbbinak pár éve elszállt a tápja, mert fiacskám viccesnek találta, ki-bekapcsolás után hogy milyen hangokat ad ki.
Aztán egyszer csak meg sem nyikkant, én meg ebay-ról szereztem Spanyoloszágból másik tápegységet, azóta nem elosztóról megy, nincs is vele semmi gond. Szerencsére lányom a japán nyelvkönyveinek a fejezeteit 2-3 havonta nyomtatja, szóval beszáradást is elkerültük eddig. Olyan 3/4 évente van patroncsere, így ki lehet bírni a gyárira a beruházást... egy biztos, HP:soha többet... -
PTM
aktív tag
Örülök neki azért, hogy nagyon régóta nincs már szükségem otthoni nyomtatókra. Ezekkel több gondom volt, mint a többi hardverrel összesen.
-
Ami kell, azt kinyomtatom a cégnél. Problem solved
-
HantekDSO
tag
Még szerencse, hogy az én HP-IIIP nyomtatóm nem érintett!
-
nubreed
veterán
Ez igazából nem bug hanem feature a HP-nál. Érzékenyítik a népet, lassan már a sima szöveg nyomtatás is havidíjas lesz minden nyomtatójukon.
-
Egyszerűen próbálták az új chipes foruse tonereket kiszűrni és hiba csúszott a receptbe. Ahelyett hogy a régit kitették volna, inkább megváratják az userekkel míg a fejlesztő megírja az új kódot.
-
T J
tag
Új év, újabb tervezett elavulás botrány a hp-nál. Semmi látnivaló.
-
Kicsit túltolták a kapzsiság-szenzor érzékenységét.
Bár mondhatnám, hogy aki az elmúlt 20 évben HP cuccot vett, az csak magát okolhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HP szerint már készül a javítás, de addig is segíthet az online ügyfélszolgálat.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- sziku69: Szólánc.
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest