- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ezekkel amúgy kb. tisztában vagyok. Még mindig ott a plusz analóg stick lehetősége, ezt is írtam. Az nem hiszem, hogy nagy gond, amit te itt érven írtál, hogy a VR szemüveggel mennyire "3D-sebb" a látvány és az érzet, ha látni a monitoron kb. ugyan azt a képet, kb. ugyan úgy, ahogy már az FPS játékokban megszokhattuk, akkor nem látom túl sok akadályát, hogy ezt át lehessen ültetni. Most ne a 3D, meg a VR élményen lovagoljunk, hogy VR sisakkal mennyivel jobb, hanem azt nézzük, hogy meg lehetne e csinálni a nélkül is.
-
SunMount3r
nagyúr
Az meg a másik. Ezt is olyan triviálisnak veszik az emberek. Videót viszont láttam róla eleget.
Lehet messze nem tökéletes megoldások, amiket írtam (nyilván), de valamilyen szinten meg lehetne csinálni játszhatóra is (a nagyon necces részeket meg át is lehetne írni a játékban). -
SunMount3r
nagyúr
Ezekhez elegendőek lennének csak a VR kontrollerek, plusz a teljes VR sisak és "képernyő" helyett, elég lenne egy fejre illeszthető filléres kis pánt is, amiben a gyro-k vannak, a többi pedig ugyan úgy látszódna egy monitoron is. Vagy he ez így nem, akkor a olyan controller kellene, aminek pl. van egy plusz analóg stick-je a "fej mozgatására". És mennyivel olcsóbban ki lehetne ezt így hozni. Persze lehet rosszul gondlom, de ennyi alapján (meg amit láttam a játékból), ez így is meglehetne oldani (ha nagyon akarnák).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
johnyblaze #7 üzenetére
Ezek nem luxuscikkek. A VR az. Sajnos a PC (nem csak VR) már nagyon régóta az lett, ez egyik legdrágább konzumerelektronikai réteg. Nem a VR-al van bajom, hanem az árával. Szerintem világviszonylatban is rengetegen vannak (köztük biztosan sok HL "rajongó" is), akik csak azért nem játszottak pl. az Alyx-al, mert egyszerűen a VR már megfizethetetlen nekik. Az meg egyértelmű, hogy ezt játékot csak a Valve VR hardverének húzására csinálták VR-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest