Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
Ez egy nagyon jó ötlet a Valve-től sztem. Az igazi az lenne, ha közben a Steam kijönne Linuxra is, és arra is megjelenne.
-
HS 2142
őstag
Már volt róla szó korábban többször is, hogy teljes árú játékként érkezik (tehát 10k körül), ami feltételezi a komolyabb egy- és többjátékos módot, további támogatást új pályákkal és egyebekkel. (azért remélem, hogy TF2-höz hasonló sapimánia nem kerül bele
)
Még annyi, hogy azért a Portálba is kellett néha a gyors és precíz reakció, ettől függetlenül szerintem a Valve nem adná áldását a dologra, ha nem tesztelnék le rendesen a működését. -
ProEvoFan
nagyúr
Így kell egyre több embert bevonni a Steam rendszerébe
Valve nagyon ért ehhez. -
7
addikt
-
7
addikt
Ez főleg kompetitív FPS-eknél szokott úgy kijönni, hogy az komolyabb problémát jelentsen, Portal-jellegű együttdolgozós cuccoknál megérzésem szerint kevésbé, pláne barátok/ismerősök közt. Az előző hozzászólásban is erre akartam célozni, persze lehet, hogy nem voltam eléggé egyértelmű.
A crossplatform lehetőségét egyébként én szívem szerint kompetitív játékoknál is implementálnám, ha megfelelő szűrési lehetőségeket is adnának egyben a játékosok és a szerverüzemeltetők kezébe, és így minden további nélkül elkerülhetné a "keveredést", aki el szeretné. A játékosközösség úgyis kialakítaná magának azokat a szokásokat, amik többé-kevésbé mindenkinek jók, de mégiscsak meglenne a lehetőség az együttjátékra olyanok számára is, akiknek mindegy.
-
bAtt001
addikt
okos ötlet ez az egyszer veszem meg és megkapom minden platformra
amúgy van róla valami infó hogy ez már teljes értékű játék lesz teljes áron, vagy valami olcsóbb dolog? mivel ha az első részből indulunk ki nem volt valami hosszú és csak ajándékba járt a half life mellé. -
rupert
tag
Ezzel azért vitatkoznék. Mire becéloz bármit is valaki kontrollerrel addigra bill+egér kombóval egy PC-s 6x lelő mindenkit. Ebből kifolyólag kb 0 játékélménye lesz csóró PS játékosnak. Lehet ez a portalnal pont nem jön annyira ki, de ha esetleg más játékra is alkalmazni akarják, lehetnek gondok.
-
Akos96
senior tag
"akik PS3-ra vásárolják meg a játékot, a Steam-ről letölthetik a játék PC-s változatát"
Ez igen! -
Xaels
félisten
Egyedülálló megoldás
Ebből kéne tanuljon a Microsoft, pár éve mennyire nyomatták a cross-platform bullshitet aztán mi lett a vége? Mindkét oldalon (PC és X360) hatalmasat bukott a Shadowrun név meggyalázására tökéletes FPS.
Remélem többen csatlakoznak majd ehhez a látásmódhoz és végre nem leszünk mi játékosok ennyire elszeparálva egymástól.
-
7
addikt
Tetszik, méghozzá nagyon. Ugye általában az a hivatalos indoklás arra, hogy külön tartják a konzolokat a PC-től, hogy az irányítóeszközök miatt a PC-sek sokszor előnyben vannak. De egy kooperatív játéknál ennek nem igazán szabadna problémát jelentenie.
-
oO7
őstag
mondjuk a hálózati részt nem nagyszám megcsinálni... a steam -es akció viszont már figyelemreméltó
Új hozzászólás Aktív témák
ph A játék PC, PS3 és Mac változatai a Steam és a PSN segítségével képesek lesznek kommunikálni.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Formula-1
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest