Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ironbed
aktív tag
válasz
szemy94
üzenetére
Szia!
Nem kell forrasztani. Nekem az működött, hogy leszedtem a hátlapot és a belső borítást és az akku kábelt lecsatoltam meg vissza. Ezen annyit lehet "turbózni", hogy az indításkor a bekapcsoló gomb benyomása közben csatlakoztattam a töltőre.
Remélem segít és el tudod menteni a dolgaidat. (rendszeresen érdemes menteni a telefonokat! én kétszer buktam el adatokat, szerencsére elég keveset) -
egopista
csendes tag
3 is van a családban és csak az enyémen jelentkezett a hiba. Én amint megjött a telefon (bő egy éve már), rápakoltam a xiaomi.eu romot, és azt sosem frissítettem. Prímán működött így 10 hónapig, bármi komolyabb változtatás nélkül egyik hétről a másikra jött elő a probléma, nem kapcsolt be többet újraindítás után. Sajnos valószínű, hogy hardveres a hiba és frissítéstől függetlenül egyszer csak előjön, vagy soha nem jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Iphone 13 Pro
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest