Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért annyira nem is ritka ez a hibajelenség, pl. apám háromnegyed éves telefonjánál is előjött ez a "deadboot" hiba, le kellett vegyem az alaplapról a korábban említett zárlatot okozó fém "hűtőbordát" (mondjuk, hogy egy ekkora fémdarab egyébként is mit érne hűtés szempontjából azzal kapcsolatban kétségeim vannak...), utána kapásból elindult, előtte meg nem mozdult EDL módból...
-
szemy94
senior tag
Nejemnek is tökéletes minden, de ritkán frissít, ezért kérdezném, hogy ettől van-e baja, vagy ettől független ez a vasalós dolog. Persze 2-3 készülék nem sok, de nem tudom mennyire elterjedt itt a fórumon a készülék, mekkora a merítés. Én megjelenés után vettem neki nem sokkal EU raktárról, akkor még nem forgalmazták itthon, így a garancia kb felejtős.
Ui.: neki 12.0.10 van most
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest