- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Intel találgatós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit oszt meg magáról.
Ha ez neked nem tetszik, ne olvasd.
A "zinternet" csak egy lehetőség, nem kötelesség.
Azzal a résszel egyetértek, hogy idővámpír dolog a Faszbuk, de ilyen alapon idővámpír dolog az egész internet. Csak felugrasz egy oldalra megnézni egy levelet, aztán megnézel 5 másikat, és azt veszed észre, hogy már elment legalább egy órád. Ez csak egy példa.
Azzal is egyetértek, hogy sokan ilyen módon teszik nevetségessé magukat.
De még egyszer mondom, mindenki egyéni döntése, hogy mire szánja az idejét.
Mindent fel lehet használni értelmes célokra is, ugyanígy a közösségi portálok által nyújtott szolgáltatásokat is, én találtam a "Fácsén" hasznos szolgáltatást, mégsem az életem szól róla, sőt, nem tárom ki az egész életemet rajta. Mert nem is kell. Használd ki azt, amire neked szükséged van.
Én sem tartok helyesnek sok mindent a ma jellemző tendenciákból, de nem is arra szánom a maradék időmet, hogy minden lehetséges módon fikázzak másokat, akik általam helytelennek vélt módon b@sszák el a saját életüket.Még egy megjegyzés: mindig kiröhögöm azokat az embereket, akik ilyeneket osztanak meg magukról pl. Twitteren vagy máshol (és ez látszik is Faszbukon), mint ez: "El kéne mennem kínaiba. De nincs kedvem." És egy srác tényleg ilyeneket írogat ki magáról. Ki a f@szt érdekel?
Abban a pillanatban blokkoltam az összes további hozzászólását, nehogy megjelenjen még egyszer a hírfolyamban.
Tehát erre is van lehetőség, hogy az ikszdés hülyegyerekek és mindenhez hozzászóló magamutogatók hozzászólásait ne lásd, ha a falra tudnál mászni tőlük.Ez is megoldható.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest