Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz ALBY #193 üzenetére

Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit oszt meg magáról.
    Ha ez neked nem tetszik, ne olvasd.
    A "zinternet" csak egy lehetőség, nem kötelesség.
    Azzal a résszel egyetértek, hogy idővámpír dolog a Faszbuk, de ilyen alapon idővámpír dolog az egész internet. Csak felugrasz egy oldalra megnézni egy levelet, aztán megnézel 5 másikat, és azt veszed észre, hogy már elment legalább egy órád. Ez csak egy példa.
    Azzal is egyetértek, hogy sokan ilyen módon teszik nevetségessé magukat.
    De még egyszer mondom, mindenki egyéni döntése, hogy mire szánja az idejét.
    Mindent fel lehet használni értelmes célokra is, ugyanígy a közösségi portálok által nyújtott szolgáltatásokat is, én találtam a "Fácsén" hasznos szolgáltatást, mégsem az életem szól róla, sőt, nem tárom ki az egész életemet rajta. Mert nem is kell. Használd ki azt, amire neked szükséged van.
    Én sem tartok helyesnek sok mindent a ma jellemző tendenciákból, de nem is arra szánom a maradék időmet, hogy minden lehetséges módon fikázzak másokat, akik általam helytelennek vélt módon b@sszák el a saját életüket. :)

Még egy megjegyzés: mindig kiröhögöm azokat az embereket, akik ilyeneket osztanak meg magukról pl. Twitteren vagy máshol (és ez látszik is Faszbukon), mint ez: "El kéne mennem kínaiba. De nincs kedvem." És egy srác tényleg ilyeneket írogat ki magáról. Ki a f@szt érdekel? :D Abban a pillanatban blokkoltam az összes további hozzászólását, nehogy megjelenjen még egyszer a hírfolyamban.
    Tehát erre is van lehetőség, hogy az ikszdés hülyegyerekek és mindenhez hozzászóló magamutogatók hozzászólásait ne lásd, ha a falra tudnál mászni tőlük. :D Ez is megoldható.

Aktív témák