- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szab.tam #201 üzenetére
Bírom az ilyen paranoiás hozzászólásokat.
"egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?"
Ha még mindig nem érted, még mindig nem tudsz egy darab pozitív érvet sem felhozni mellette, akkor a legújabb hsz.-ek közül (a korábbiak többsége csak szarozni tud) pl. olvasd el, amit én írtam (+1) vagy tiv83us.
Én meg éppen azt nem értem, hogy bizonyos emberek miért olyan szemellenzősek (lásd a cikk írójának fikázós stílusát, bocs, Parci), hogy nem látják a dolgok jó oldalát is, képtelenek árnyaltabban vizsgálni a dolgokat, mert a fikázás, más emberek lenézése sokkal kényelmesebb - és végül is az is közösségteremtő erejű lehet adott esetben (sajnos)...tehát Te sem vagy jobb, mint a Fácsé-mániások, ha úgy szeretnél egy közösség részévé válni, hogy szarral dobálózol."én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph."
Hát elég érdekesen látod a dolgokat. A PH! ugyanis minden, csak nem statikus... Egy kicsit sem.
Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest