Hirdetés
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szab.tam #201 üzenetére
Bírom az ilyen paranoiás hozzászólásokat.
"egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?"
Ha még mindig nem érted, még mindig nem tudsz egy darab pozitív érvet sem felhozni mellette, akkor a legújabb hsz.-ek közül (a korábbiak többsége csak szarozni tud) pl. olvasd el, amit én írtam (+1) vagy tiv83us.
Én meg éppen azt nem értem, hogy bizonyos emberek miért olyan szemellenzősek (lásd a cikk írójának fikázós stílusát, bocs, Parci), hogy nem látják a dolgok jó oldalát is, képtelenek árnyaltabban vizsgálni a dolgokat, mert a fikázás, más emberek lenézése sokkal kényelmesebb - és végül is az is közösségteremtő erejű lehet adott esetben (sajnos)...tehát Te sem vagy jobb, mint a Fácsé-mániások, ha úgy szeretnél egy közösség részévé válni, hogy szarral dobálózol."én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph."
Hát elég érdekesen látod a dolgokat. A PH! ugyanis minden, csak nem statikus... Egy kicsit sem.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest