Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szab.tam #201 üzenetére
Bírom az ilyen paranoiás hozzászólásokat.
"egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?"
Ha még mindig nem érted, még mindig nem tudsz egy darab pozitív érvet sem felhozni mellette, akkor a legújabb hsz.-ek közül (a korábbiak többsége csak szarozni tud) pl. olvasd el, amit én írtam (+1) vagy tiv83us.
Én meg éppen azt nem értem, hogy bizonyos emberek miért olyan szemellenzősek (lásd a cikk írójának fikázós stílusát, bocs, Parci), hogy nem látják a dolgok jó oldalát is, képtelenek árnyaltabban vizsgálni a dolgokat, mert a fikázás, más emberek lenézése sokkal kényelmesebb - és végül is az is közösségteremtő erejű lehet adott esetben (sajnos)...tehát Te sem vagy jobb, mint a Fácsé-mániások, ha úgy szeretnél egy közösség részévé válni, hogy szarral dobálózol."én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph."
Hát elég érdekesen látod a dolgokat. A PH! ugyanis minden, csak nem statikus... Egy kicsit sem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest