- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
@serrin: Esetleg a developerre váltani, abban hamarabb jönnek az újdonságok és általában nincs vele gond.
Köszönöm, nem kérek belőle, inkább maradok FF 56-oson vagy Waterfoxon, és működik minden olyan addonom, amit az évek alatt megszoktam (mindenek előtt a Tab Plus Mix-et).
Tavaly próbálkoztam a dev. verzióval, de folyamatosan ütköztem a problémákba (nem megfelelően működőt Greasemonkey / Tapermonkey scriptek, nincs normális TPM, nincs rendes session manager, stb.). A Quantum jött, és azóta egy csomó, régen tök jól működő dolog repült, vagy teljesen át kell írnia a fejlesztőnek az addonokat - amit egynémely esetben akkor sem tudnak jelenleg megoldani, ha szeretnék. Így meg a felhasználó szív.
Én használni szeretném a böngészőt, nem kísérletezni vele...
@nubreed: Simán elhalaszthatták volna a kiadást minimum fél évvel, de akkor egy rendesen befejezett terméket adtak volna ki, nem egy ilyen kiherélt, lecsökentett tudású vmit (pl. moddolhatóság szempontjából).
Legalább egy évvel kellett volna elhalasztani. A 64-es kiadás december 11-re van kiírva, a 65-ös január 29-re.
Egyébként én sem értem. De kellett a nagyott mondás, kellett a felvágás. Ez lett a vége.
Csak az a baj, hogy nem nagyon van megfelelő alternatíva, tisztára a 2000-es évek elején érzem magam, ha ezt szeretném X böngésző kell, ha azt, akkor Y, ha amazt, akkor meg Z...Mindezt úgy, hogy a Quantum előtt bő egy évtizedig fel sem merült, hogy az FF-en kívűl mást is feltelepítsek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest