Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
hali!
Kb 3 hete, hogy nem igazán tv-zek, csak az asszony kapcsolta be esténként a barátok közt miatt a masinát. Ez a 3 hét, csak RTL-ezés elég is volt ahhoz, hogy belesüljön a szép-sütemény három betű. Ja, vasárnaponta a lányom a nickelodeon-t szokta nézni rendszeresen 2 órát ( Dórától-spongyabobig) este az rtl mellett halványan a nick logó is látszott, de azt még kiszedte a hangyafutball. Szerintem 4-5 óra után, ha nincs más nézve az adott csatornán kívül, a statikus logók beleégnek a tv-be.... Viszont azt meg nem tudom elképzelni, hogy a mérnökök/eladók/stb. ezt nem tudnák. Elég bátrak a plazma gyártók, hogy ennek dacára is gyártják a tv-jeiket.
Én már bármikor kiszúrom a beégést. Elég cinkes, hogy ezt kell megélnie a fogyasztónak... de mint Kurt Vonnegut mondja: ÍGY MEGY EZ...Mindenkinek jó plazmatévézést!
Adios amigos!
C.bácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest