- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #793 üzenetére
OKOK. Nem szóltam semmit.
A ciripelés... hát, azt mondták a szervizben, hogy ez így normális. Viszont voltam Locutus néven futó cimborámnál, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nála bizony sokkal halkabb. Viszont még van egy reményem. Ma jön meg az APC zavarszűrős (és persze túlfeszvédős) elosztóm, de csak holnap megyek el érte, mert ma alkoholba fojtom bánatom.Van aki szerint ez segíthet (mármint a zajszűrés), van aki szerint nem... Hát én minden esetre bízom benne, hogy valamivel legalább jobb lesz. De nagyon furcsa a dolog, mert néha azt veszem észre, hogy ugyanazon képtartalom mellett is különböző mértékű ciripelést produkál. Néha mintha jobban rázendítene. Dehát mit tudok tenni? Ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, és ők is azt mondják, hogy ez így jó, akkor még nekem kell fizetnem... Ebből sehogy sem jöhetek ki jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged