Legfrissebb anyagok
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Nem értem mi ezen a hitvita. Egyszerűen arról van szó, hogy jelenleg a plazmának több az előnye az lcd-vel szemben mint a hátránya. Ez nem kitaláció, az összes létező tesztben ez van. És van akinek lcd-je van otthon, közülük 1-2 ember valamiért próbálja a plazma hátrányait a végtelenségig felnagyítani, az lcd-vel szemben.
Őszintén szólva én semleges vagyok ilyen szempontból, mert nekem egy 21" PVA monitorom és egy régebbi CRT tv-m van itthon (tükröződős!).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest