- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
geoff
tag
Én is féltem, hogy a tv adások milyenek lesznek plazmán (eddig egy 8 éves crt volt), de mivel elég keveset nézek TV-t az sem zavart volna, ha nézhetetlen. A P50G20-on kellemes meglepetés volt ez is, egyáltalán nem zavaróak a tv adások, sőt. Szebbek lettek ezek is. Az egyetlen zavaró dolog, hogy mindíg kézzel kell 4:3-ra állítani, ha ilyen jelet ad a csatorna. (Lehet azért mert erősítőn keresztül megy ez is, és nem érzékeli automatikusan)
LCD vitához pedig: az LCD lehet, hogy élesebb, és tisztább, de nem állóképeket nézni vesz valaki egy 40+ colos TV-t. Nekem a G20-on is volt olyan, hogy túl éles, természetellenes volt a kép, nagyon zavaró tud lenni. Aztán rájöttem, hogy csak a super resolution volt bekapcsolva, azt kiszedve már sokkal természetesebb lett a kép. Tehát ennél élesebb nekem már zavaró lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest