- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen monitort vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
geoff
tag
Én is féltem, hogy a tv adások milyenek lesznek plazmán (eddig egy 8 éves crt volt), de mivel elég keveset nézek TV-t az sem zavart volna, ha nézhetetlen. A P50G20-on kellemes meglepetés volt ez is, egyáltalán nem zavaróak a tv adások, sőt. Szebbek lettek ezek is. Az egyetlen zavaró dolog, hogy mindíg kézzel kell 4:3-ra állítani, ha ilyen jelet ad a csatorna. (Lehet azért mert erősítőn keresztül megy ez is, és nem érzékeli automatikusan)
LCD vitához pedig: az LCD lehet, hogy élesebb, és tisztább, de nem állóképeket nézni vesz valaki egy 40+ colos TV-t. Nekem a G20-on is volt olyan, hogy túl éles, természetellenes volt a kép, nagyon zavaró tud lenni. Aztán rájöttem, hogy csak a super resolution volt bekapcsolva, azt kiszedve már sokkal természetesebb lett a kép. Tehát ennél élesebb nekem már zavaró lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest