Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A következő az csak egy példa. Ha én leállok tárgyalni, mondjuk az IBM-mel, hogy ilyen szintű beruházást akarok csinálni, akkor egy olyan szerver, ami ma alkalmas applikáció futtatására (8 darab 3Gs c2d xeon mag, 32G ram, két diszk az oprendszernek, a többi hálózatról), az nagyságrendileg 8 kiló, kiterjesztett garival, egyébbel is megáll 1 miller alatt. Egy izmosabb gép, amire adatbáziskezelőt raknék, az megáll 2 miller alatt. A cikkben a jelenlegi rendszer megerősítéséről van szó, nem újraírásáról, tehát nem biztos, hogy akarnak programot fejlesztetni.
5 milliárdból 5 ezer darab appszervert vagy 2500 darab db szervert lehetne venni. Tudom, csalás van a számokban, mert egy storage-re pakolt oracle nem 2misi/node, ezt elismerem.
Mi a lótetűt kezdenek 5000 darab appszerverrel???
Egyébként az ügyfélkapunak 700 usere és több millió regisztrált adóalanya van. Ne keverjük szerintem. A pH!-n meg szokott lenni 2000-3000 konkurrens felhasználó.
Még egy adalék: egy ilyen gép simán kitol magából 2.5GBit/sec adatforgalmat, pl. http letöltés esetén. Másrészt volt már a kezemben ennél sokkal gagyibb gép is, ami 450MByte/sec felett produkált tartósan vinyó írást.
Szerintem ebből az 5 milliárdból tartják el a kopint dolgozókat is, függetlenül attól, hogy ezen a projekten dolgoznak-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Eladó egy pixel 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest