Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Van egy kis szöveg amikor írják a paypalon amiután beütötted emailt+pw-t hogy akkor mennyibe fog kerülni forintba. Na ott van egy kis szöveg link, (azért kicsi mert profitkiesést eredményez nekik) és azt kell megnyomni, hogy ki lehessen választani, hogy a bankod vagy a paypal váltsa. A bankod jobban váltja. (Két éve paypaloztam utoljára, eltérések lehetnek.)
-
Lecs@
addikt
Na akkor sokat van itt szó ilyen olyan rendelésről. Én is sokat rendelek ( Ebay ez az ) ahol PalPallal, PayPalon keresztül fizetek. Valaki írta, hogy át kell írni a PayPalnál a pénznemet ( lehet rosszul értelmeztem ) . Én átírtam Euróra, de ugyanolyan f@sul van váltva. Nekem van egy főszámlához tartozó Eurós mellékszámlám is a Raiffeisennél. HOgy lenne nekem a legjobb, egy PAyPalos fizetésnél ? PayPalon nekem van valahol egy " Bankszámlaszámom " ahova, amire rá tudnék utalni Eurót, majd direktbe PayPalról fizetnék ? Érdekelne az okosok véleménye / tanácsa. Azért nem a Paypalos Topikba kérdezem, mert itt több embert is érdekelhet a dolog.
Köcke !
-
micafighter
nagyúr
válasz
petike2014 #6897 üzenetére
Szia, írtunk amúgy de 299€ (telefon ára) + 11€ (szállítás Németo-ba) + 19€ (továbbítás Németo-ból Mo.-ra) = 329€ összesen. A küldemény végig biztosított és futár viszi
-
petike2014
aktív tag
Üdv!
Egy olyan gyors egyszerű kérdésem lenne,hogy egy 64GB-os modell, német országos továbbküldéssel Magyarországra mennyibe áll meg €-ban? Látom sokan így kérik de végösszeget senki nem írt még. Köszönöm.
-
Ixion77
addikt
válasz
Coyote01 #6200 üzenetére
Nekem a TUDIA Dual Layer (fekete, fehér, piros) tokok tetszenek nagyon, de sajnos úgy tűnik hogy csak az USA-ban lehet kapni őket, és a szállítási költség nagyon magas.
Hasonló technikájú tokot használok a Nexus 7-esen, és egy tempered glass képernyővédővel kiegészítve hihetetlenül jól bevált. Azóta nem zavar, ha a gyerek a tablet közelébe kerül, úgysem tud benne kárt tenni...
Esetleg ha másoknak is tetszik ez a tok, lehetne közösen rendelni, úgy megoszlana a szállítási ksg.Szerk.: Opssz, most vettem észre hogy egy jó régi bejegyzésre válaszoltam. Mindegy, már nem törlöm, a tartalma mindig aktuális
-
MartOOn
addikt
válasz
MartOOn #6890 üzenetére
Bocs a duplaert...
ebbol a babusz kellene bar a fekete is jo.
-
big-J
őstag
Nem használok facebook app-ot. Asop broswerben meg van nyitva a tab és annyi. Az a jó abban a böngészőben, hogy a tabokat nem, de a tabok neveit frissíti, úgyhogy ha szemfüles vagy akkor akksit és időt spórolsz vele.
#6885 Még egyvalami ami fontos lehet. Wifi settings > keep wifi on > never!!. Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért alapbeállítás, hogy menjen állandóan a wifi, rengeteget fogyaszt.
-
Ati007
őstag
Megérkezett az enyém is a mailboxde-hoz , gls-t választottam van esélyem hogy még a héten megkapom?
Samsung S4 fog leváltani, kíváncsi vagyok.
Itthon lehet kapni a diztronic tpu case-t és nilkin TGlasst vagy valami olcsóbb tokot és fóliát amíg külföldről beszerzem? -
micafighter
nagyúr
,,Éppen ezért statusbar-t lecsupaszítottam, se battery, se térerő nincs, hogy minél többet nézzek állóképet(wifit sajna nem lehet)."
Vagy nova launcherben kikapcsolod az értesítési sávot
Találkoztam egyébként 12 órás kijelző idővel, mellette meg volt még 36 óra készenlét, be is linkeltem ide de senki nem hitte el
-
bajaki
őstag
Használsz Facebook app-ot? Nekem most CrDroid van fent, előtte sima CM11 volt, de mindkettőnél azt csinálta, hogy például amikor a kommentes ablakot mozgattam fel-le olyankor elkezdett csíkozódni a háttér. Nem tudom, hogy az app hibája, vagy csak cm11 alatt csinálja, mindenesetre elég idegesítő.
-
big-J
őstag
válasz
szkorhetz #6875 üzenetére
Most vagyok 5.5 óránál és 40% van még. Ahogy irtam 29es cm11 és r22.
Első dolgom az volt hogy google search(az a hallgatózós, home gomb elrontó valami) és a gesztusokat kikapcsoltam. Utóbbinak nem biztos sok értelme volt mert a double tap-ot rajta hagytam. Uv-t csak egyszer nyomtam meg a globál -25mv-t, de azt már a nap második felében csináltam.
Hogy őszinte legyek szerintem a r21 kernel ULPS újdonsága, és az automatikus fényerő kalibráció segíthetett rajt legtöbbet. Minden pont kellemesen látható, de egy fokkal sem világosabb mint kellene.
Amit az ULPS-ről tudni kell, akkor lehet vele igazán nagyot szakítani ha statikus a képtartalom, mert rengeteg minden lekapcsol a telefon olyankor. Éppen ezért statusbar-t lecsupaszítottam, se battery, se térerő nincs, hogy minél többet nézzek állóképet(wifit sajna nem lehet). Asop-browserrel(pie controls ftw) netezek, lehet az is takarékosabb krómál.
Igazat megvallva én annyira nem csodálkozom ezen, egy pár helyen ilyen számokat olvastam.
(Ő itt nyilatkozik róla.) -
Lecs@
addikt
Ennyit már nem is tudok megrendelni
-
Murdah
csendes tag
Sziasztok!
Van 3db (Fekete 64GB) meghívóm, ha vkit érdekel dobjon privátot. Még 5 napig érvényesek!
üdv,
Murdah -
pitama
tag
https://forums.oneplus.net/threads/3d-printed-oneplus-one-dock-station.118772/
Vélemény?
-
big-J
őstag
Megfordítottam a hw gombokat, dpi-t beállítottam a valóságnak megfelelően 480-ra a gyári 400 helyett, mert annyira még nem vakulok hogy nagyítson a telefonom, a motó-n a valós 320 volt, most ugyanakkorák a betűk mint annak voltak. Felkerült még az xposed, xhalo, kis hangolás után mehet a multi window, akár multi browser, chrome-al, asop browser-rel egymás mellet, mindkettő multi tabbing-gal napi 10+ órában.
Na EZÉRT veszek telefont, nem mekibe/osztályban asztalra kitenni, 4szeres áron, tized ennyi tudással(de ténlyeg, a fenti listából mit tud az? lol).
10/10 telefon, would buy again.
-
big-J
őstag
Nekem volt ma győrben lte. Azt írta H+.
Szerencsére én is 09-29et tettem fel, r22vel csodás.
Megkínáltam egy kis uv-vel, auto világosság hangolással és bőven úton vagyok 10 órás screen on time fölé, pedig intenzíven nyomtam, fifa, gámék, kernel fleshelés, dalvik format, volt minden. Sima szöszölődő netezés mellett a 12h is hozhatónak tűnik.
-
szkorhetz
őstag
válasz
vitezlejszlo #6864 üzenetére
Látszólag van esély. [link]
-
virkir
veterán
válasz
micafighter #6869 üzenetére
Köszi megtaláltam, megcsináltam.
Majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
virkir
veterán
Tud valaki valami appot ami root nélkül is monitorozná, hogy milyen folyamat ragadhat be?
A zasszony már második napja jön meg úgy, hogy elmondása szerint alig nyúl a telefonhoz aztán le van fogyva 40% környékére.
A szűkszavú gyári akku stat meg csak annyit mutat, hogy android os ami pörgeti a telefont.
Ha nem megy root nélkül akkor hétvégén rászánom magam, bár más miatt semmi szükség rá. -
carbapenem
tag
hogy ne vesszen kárba:
https://account.oneplus.net/invite/claim/TQVU-7P4I-VX2A-0MCJ -
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #6864 üzenetére
Ez egy igen jó kérdés. A hardver elvileg tudja. Hogy az antennavégfok - meg mi a csudák vannak még benne - tudja-e, azt egyelőre kb. a tervezőit leszámítva senki nem tudja. Még bízok a közösség erejében, de ez valószínűleg sok lesz már. Voltak szoftveres kísérletek, egyelőre eredmény nélkül.
-
vitezlejszlo
őstag
Jó nem úgy értettem, hogy elhagyom a várost ahol élek (Pest táblát), és minimum 3G-vel megy minden. Asszonyéknál alföldön csak 2G van (Telekom) pedig 10.000-res város... Tudom, hogy nagy kamukéró az egész téma...
Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy ha a chipset tudja a 800-as LTE-t, akkor elvileg csak egy modem frissítés, és már megy is nem?
-
kcsa
veterán
Az lehet. Viszont amíg a vodás netemet idáig bárhol tudtam használni, a többieknek még az olyan frekventált helyeken mint Badacsony, csak edge volt. Ugyanezt az országban szanaszéjjel tapasztaltam - online navigációval mindig boldogultam vodás kártyával, telenorral már kevésbé.
-
vitezlejszlo
őstag
Aranyapám én most R17-el csapatok tegnap óta, nem számítottam ilyen gyors kiadásra
Changelog-ot néztem, nem volt benne semml olyan, hogy óriási hibajavítás.. szóval csak a CM update miatt godnoltam nem lett jobb.. meg a thermo cucca. De ha mondjuk még holnap is jó vagy, akkor követlek Vértestvérem!
-
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #6851 üzenetére
Vodafone-t leszámítva kinek van országos 3G-je? Kicsit sarkítasz.
Szabványban nincs leírva, de nem csak EU-ban van ez a frekvencia, tehát a gyakorlatban hiányzik. De pl. a kvázi-tesó Find7-ben is van LTE800.
Mindenesetre sejtheted hogy nem is feltétlenül a sávszélesség hiányzik (jelen esetben 800as frekvencián max 50mbit) hanem a lefedettség - de persze a sávszél is
@kano: ez valószínűleg változni fog, a jelenlegi frekvenciakészlet bővülésével.
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #6856 üzenetére
Attól függ, mekkora a készletük. Min 1 max 5 munkanap szokott lenni.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #6851 üzenetére
Csumidázlak Kedves Tezsvírem!
Arról nem is beszélve, hogy a k***ög telenyomor csak bizonyos díjcsomagjaihoz teszi elérhetővé az LTE hálózatát.Így meg....
Próbáltad már ennek a Franco fiúnak az R22-jét? Nekem most minden OK vele.
-
mgTerminator
veterán
Meddig lesz még az állapotom "Pending shipment"?
-
big-J
őstag
válasz
vitezlejszlo #6852 üzenetére
A telefon nem fúj, de a 64gb-osnál egy huszassal magasabb ár már inkább.
-
vitezlejszlo
őstag
Tehát magyarul mikó hazamegyek anyámho a tanyára, akkó nem lesz LTE netem? Csak a fostalicska 3G?
Jó persze értem én, aki LTE-t vesz, annak ez nem vígasz, hogy a pestinek van a vidékinek meg nincs. De bárhol valami szabványban elő van írva, hogy a 800Mhz-et minden telefonnak tudnia kell? Vagy a többi nagy márka tudja csak az OPO nem és ez ezért szOPO?
-
kozi71
senior tag
válasz
micafighter #6845 üzenetére
Feladtam, auto flashnél letölti aztán semmi.
Nem kell valami root jog neki előtte?
Ez tök szűz készülék, semmi sincs babrálva rajta. -
kcsa
veterán
válasz
micafighter #6847 üzenetére
A tények majd úgyis kiderülnek. A mondanivalóm csak annyi volt, hogy relatíve gyors terjeszkedésre számíthatunk. Amiből mi kimaradunk.
-
kcsa
veterán
idézet:
"A szolgáltatók a nagy lefedettség elérésére alkalmas 800 MHz-es LTE/4G hálózat kiépítésére különböző tartalmú kötelezettségeket vállaltak a pályázat során. A Telekom, a Telenor és a Vodafone az 1000 fős lakosságszám alatti települések 38, 19,71 és 61,94 százalékát fogja lefedni egy éven belül"
Vidékieknek felejtős ugye?
-
kozi71
senior tag
válasz
micafighter #6843 üzenetére
Köszi!
Valamit már csinál is.auto flash re klikkeltem ,letöltötte.Miért nem tette fel?
Azt írja menjek a recoverybe. Az a bekapcs + hang fel ugye? -
edward2
addikt
Kezd az automatikus fényerő kicsit az agyamra menni elmúlt napokban.
Túl alacsony a fényerő erre beállításokban mondom feljebb húzom az erre a fényerőre vonatkozó értéket de a telefon nem tudom miért de ennél alacsonyabbra állítja be... Valami ötlet?
-
kozi71
senior tag
Szevasz!
Megvásároltam a progit.
Fel is települt rendesen.
Viszont indításnál azt írja az alkalmazás nem licenszelt.
gmail-on pedig ott figyel a vásárlást igazoló számla. Bank is jelezte levonta pénzem.
Hogyan kell ezt működésre bírni?
Telefonon is kellene valamit állítgatnom? Adataim nincsenek benne végül is beállítva.
köszöntem én -
kano
nagyúr
válasz
micafighter #6837 üzenetére
Nekem is így néz ki.
Valószínű eredeti.
-
izisz
senior tag
kamu nillkin: [link] - szóval itt egyértelmű a kamuság, még teljesen kicsomagolni sem kell
amúgy egy orzly is van, még egyiket sem tettem fel (az OPO sima gyári fóliája teeszi jelenleg a dolgát, nekem arra sincs panaszom). gondoltam felteszem a nillkin-t, aztán ha nem tetszik az "érzés" jöhet az orzly. Na mind1, így kamu próba, ha nem jó, megy fel az orzly(azért futok egy kört a panasz"irodájukkal"
)
-
kano
nagyúr
Gyermekeim, nem kell összekapni ilyen kis butaságon. Az egyik kolléga is viccnek szánta a másik is. Ne húzzátok fel az orrotokat!!
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #6830 üzenetére
Sajnálom, hogy te még sose találkoztál iróniával..
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #6824 üzenetére
Köszi. Csak a szenzoroknál lévő kivágásról lehet megmondani, hogy kamu vagy nem kamu?
izisz
Szerintem verjétek az asztalt náluk. Én innen rendeltem (akkor még olcsóbb volt) és minden OK volt.
Ide is szállítanak? Ennyiért nagyon megéri!!!! Király kis cucc... -
izisz
senior tag
válasz
micafighter #6817 üzenetére
no, emiatt tegnap nekem felment az agyvizem. mert enyém coolicooltól megjött, kis lapos műanyag, telefon alakú "dobozkában" - mondom ez nem nillkin csomagolás, design. nézem a rendelés értesítő mailt, "nillkin blabla", de a link már olyan termékhez vezet az oldalon, ahol nincs a címsorban "nillkin" szöveg.
Te verted náluk az asztalt miatta? (amúgy ez volt emailben: "Nillkin 9H Anti-burst Tempered...", a link viszont: [link] ide visz; legalább kuponnal csak $5.39 volt, de akkor is)
szerk: Pebble akció - van valakinek ilyen mütyűrje?
-
micafighter
nagyúr
Nem. 3 nillkin 9H tempered glass üveget rendeltem, kettőt ebayrol egyet a coolicooltol. Az egyik ebayes igazi, a másik kettő nem nillkin. Mindegyiket linkeltem már ide egyébként
De akkor megint :
igazi: ebay, greatsportscn eladó: http://m.ebay.com/itm?itemId=301248346355
kamu nillkin: ebay, no.1-tech eladó : http://m.ebay.com/itm?itemId=171391112860
szintén kamu nillkin jött a coolicool-tól : http://www.coolicool.com/glass-film-for-oneplus-one-smartphone-g-33740
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #6812 üzenetére
Franco ilyet már a Nexus 4-emhez is írt 2 éve, szóval hidd el, ért hozzá.
Főleg nálad biztosan jobban...
-
edward2
addikt
válasz
Oppenheimer #6797 üzenetére
Ez azért eléggé komoly probléma... Hol lehet ezt reportolni? Vagy milyen lehetőségek vannak. Nem sokszor hívnak, de akkor eléggé fontos lenne... Pl múlt héten.
-
kano
nagyúr
válasz
Akkor az kamu volt mégis? Még jó, hogy nem rendeltem...
-
Ati007
őstag
válasz
belinkelnéd honnan jött a franko?
-
rerros
tag
hivatalos: Oneplus TWO jövőre jön
link
-
izisz
senior tag
válasz
micafighter #6743 üzenetére
a kamu nillkin az a coolicool-os rendelésed volt, igaz?
-
Lecs@
addikt
Fólia a telóhoz van valahol magyar honban is a telóhoz már ?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Oppenheimer #6812 üzenetére
Ha nem hatékony a thermal throttle akkor tulmelegedhet a telefon olyan mértékben hogy égeti a kezed, vagy a másik véglet hogy feleslegesen lassitja a telefont. Sok telefonnál van ezzel gond a gyári szoftverrel. Miért gond hogy belenyult franco? Állíthatóvá tette. Ez olyan mint ha gond lenne az állítható klíma.
-
Avicularia
veterán
válasz
micafighter #6781 üzenetére
LG gpad 8.3-as topikban. Szoktam oda is írni, mivel rendelkezem ilyen tablettal
-
-
kozi71
senior tag
Na, tegnap megjött a telcsi. Felpakolásztam rá minden nekem tetsző alkalmazást. Most kezdet villogni energiáért. Mennyi idő alatt szívja fel magát a gyári töltővel?
Ha kész frissítem akkor a most rajta lévő 11.0-XNPH25R-t.
Felajánlotta már a 30-t. De most már megvárom a töltés végét.
Utána gondolom jön már a 33R? Erre mehet akkor a Franco, amit még nem tudom hogyan is kell.
De majd ha eljutok oda szólok. illetve addig megmondhatnátok melyik Franco kell rá. Mert úgy értelmezem az S kivételével minden másra az AOSP féle kell, tehát erre is? Jól tévedek? -
pitama
tag
válasz
micafighter #6803 üzenetére
mica ez a thermal driver ez micsoda? Van értelme ennek az új franconak?
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #6803 üzenetére
Bíztam benned
-
micafighter
nagyúr
Nálam jó, nincs gond:
-
dreko
aktív tag
r22-es franco nem annyira frankó, nekem nem indult vele a telefon, ment vissza az r21...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest