Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josh777
tag
válasz
X DoZ3R #15431 üzenetére
Én csak a CM12-ről tudok nyilatkozni, tegnap raktam fel.
Nagyon szép, megtetszett, stabilnak is tűnik. Ugyanakkor hiányolom a 11S finomságait, mint pl a Screencast, a fényerő atom-részletes beállítása illetve a gyorsbeállítások panel választási lehetőségei is igencsak megcsappantak. A kameránkat egy egyszerű apk-val pótoltam, így már azért el leszek - összességében ajánlom. -
Josh777
tag
Sziasztok, újra itt.
Jól megy a OPO, meg vagyok elégedve vele azonban sikerült az akksit tönkretennem egy Yoobao hordozható töltővel. Hamar lemerül és erős használat mellett random kikapcsol 50% körül - HTC-m is ezt csinálta és egyedüli közös pont a külső akksi úgyhogy tuti ő a ludas.
Meghívós volt a teló, EU-s garanciát szeretném érvényesíteni rá, de bevallom nem találom módját az oldalukon. Hogy indulok el? Hány hét lehet nagyjából mire visszaér?
-
Josh777
tag
A világon ebben a telefonban van először lehetőség bekapcsolni a virtuális nav gombokat, és oda pakolod ahová szeretnéd. A fizikai gombok funkciója is változtatható egyébként, nekem pl jelenleg a következőképpen működnek:
Menü gomb egyszer → váltás az előző alkalmazásra
Menü gomb hosszan → helyi menü
Home gomb egyszer → kezdőképernyő
Home gomb hosszan → váltás megnyitott alkalmazások között
Vissza gomb egyszer → vissza egy lépéssel
Vissza gomb hosszan → jelenleg megnyitott alkalmazás bezárása -
Josh777
tag
válasz
Ixion77 #8953 üzenetére
Nem állítottad túl hosszúra a fókusz tartást?
Más: Nekem is vacakol az FPS-sel a lassított felvételeknél, ma egy elég fontos videózásom volt és elcseszte a felvételek felét... 60 FPS helyett 9-18, 120 helyett pedig NÉGY.
Van valami megoldás már?
Pakoltam a felvételeket mindenbe amibe tudtam, de úgy látom tényleg nem a visszajátszással van a baj hanem valóban így lett rögzítve.
38R, most lett rootolva, unlock, ART, de minden más maradt gyári.Ja és engem is meglep néha csíkokkal, más nincs. Random reboot eddig egyszer volt, de nem emlékszem h már a 38R-en avagy az előzőn.
-
Josh777
tag
Srácok bl nyitás és rootolás garacica vesztéssel jár?
-
Josh777
tag
Ma kiraktam az ablakba timelapse-ezni kicsit a telót ezzel az állvány-fogóval, mikor levettem egy nagy karc fogadott széltében a Nillkin kijelzővédő üvegen. Nem esett le, nem ért semmihez a kijelző, nem hullott rá semmi, ráadásul kivételesen csak olyan fél óráig volt kint. A nap sugarától egy elegáns alufólia darabbal védtem amit a telefon háta és a mount közé biggyesztettem, de ez tuti nem volt mert nem is ért hozzá, illetve próbaképp most jól hozzá is dörgöltem az üveghez de semmi nyomot nem hagyott. Szóval két dologra tudok gondolni:
A) Az erős napon megszaladt valamiféle "repedés" az üveg felszínén. Ezt nem tartom valószínűnek mert volt már így kint, ráadásul mindig háttal van a napnak és most nem is volt olyan forró a telefon mint szokott ilyenkor.
B) Ez a megfogó izé olyan erősen nyomja, hogy emiatt szaladt végig rajta egy "repedés". Ez már inkább, mert mindig kicsit ijesztő beletenni. De akkor is, ha repedés akkor az üveg egész vastagságában át kéne h érjen, de ezt épphogy érzem körömmel, csak a felszínt érinti.
Így viszont lövésem sincs hogyan keletkezhetett, valakinek ötlet? Tuti h előtte nem volt meg, észrevettem volna. -
Josh777
tag
válasz
micafighter #4164 üzenetére
Lehet van olcsóbban is, de én és egy barátom ezt rendeltük. Eredeti dobozban, szépen ahogy kell.
-
Josh777
tag
ééééés kezemben
Sprinter hozta. -
Josh777
tag
válasz
micafighter #4079 üzenetére
Igen olvastam, de nehezemre esik megemészteni a gondolatot h mindig ugyanoda mászna vissza a kamion, ráadásul oda ahonnan mindig indul a bejegyzés szerint és ahonnan az utolsó log is van. Nekem az én elméletem sokkal jobban tetszik (főleg h hamarabb megkapjuk ha nekem van igazam)
-
Josh777
tag
válasz
micafighter #4077 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, hogy ez a "Centrála Ejpovice" gondolom valami cégközpont, nem pedig egy tényleges raktár ahová visszament a cucc. Szóval a szállítás megkezdéséhez és befejezéséhez gondolom a cégközpontot írják helyszínnek, merthogy Leslien logjában is ugyanígy van, tuti h nem tesz ilyen kitérőt kétszer ugyanúgy a futár
-
Josh777
tag
válasz
radi8tor #4056 üzenetére
Ne tévesszen meg beszédességem, nekem is még csak a polcon fekszik
de videók alapján csak törve lehet eltávolítani. Vagy esetleg ha megkezdted akkor valami plasztik kártyával fel lehet fejteni úgy, hogy egyben maradjon, de nem hiszem h újra használható lenne. Nem tudom pontosan mi tartja a telón, de magától nem fog lejönni az biztos. A kijelzőn ugyanakkor nem hagy semmi nyomot, ha erre gondolsz.
-
Josh777
tag
válasz
radi8tor #4039 üzenetére
Teljesen üveg, tapintásra, koppintásra, törésre, szagra. Nagyon jó összehasonlítós videókat lehet találni, a TG gyakorlatilag az árazáson kívül mindenben odaveri a fóliát. Leejtős teszteken is viszonylag jó eséllyel menti meg a kijelzőt (ilyenkor jól látszik h üveg módjára szilánkosan törik).
Szerk.: és akkor egy iPhone-nál valamivel nehezebb telóval is, hogy korrekt legyen.
-
Josh777
tag
válasz
leslien #4029 üzenetére
Mailboxde-től, itt a trekk.
Csak most látom h írtad, hogy feleslegesen nézem a GLS-t. Akkor azzal nem is vesződök. -
Josh777
tag
válasz
vinpilu #4024 üzenetére
hmmm... nekem csütörtökön indult el 14:00 előtt valamikor, és jelenleg még csak remélem h holnap kézhez kapom.
Persze nem akarom őket lehúzni meg semmi ilyesmi, csak egyrészt türelmetlen vagyok, másrészt meg azért csak 2 nappal több ez mint amiről többen is beszámoltok. Mi meg greenmeister-rel várakozunk és várakozunk - én pl holnap harmadik nap fogok emiatt itthon maradni -
Josh777
tag
válasz
bdavid94 #4018 üzenetére
Ja igen, plusz VÁM/ÁFA nincsen mert EU-s raktárból jön (Németország vagy Anglia).
Hosszútávú tapasztalatok még nyilván nincsenek de én is eszerint mérlegeltem vásárlás előtt és az eddigi tapasztalatok alapján meg lettem győzve h valószínűleg ezt sem kell majd bántanom úgy 3 évig. -
Josh777
tag
válasz
bdavid94 #4018 üzenetére
Hali, bár micafighter valószínűleg már körmöli a választ, hátha még beelőzöm
Szóval az első HSZ-ben a legtöbb infót el lehet olvasni a rendelés kapcsán. Egyébként nagyjából az oldalon lévő EUR árakkal kell számolni + a szállítás, ami oda nem tudom fejből h mennyi.
Legtöbben egyébként Németországba kérjük és onnan csomagtovábbítóval továbbíttatjuk a csomagot magyarhonba. Így az express szállítás csak 5 EUR, plusz a csomagtovábbító kb 17-18 eurós díja és kész vagy.
Konkrét szériahibája nincs a telefonnak, ha erre a szellem érintésre gondolsz akkor azt úgy tudom itt csak egyikünknek sikerült félig előidéznie. De ez sok telefonnál előfordul és valószínűleg firmware bug. Szóval nem mondanám h lenne bármi komoly probléma a kicsikével. -
Josh777
tag
Az rendes edzett üveglap, azért olyan hasonló a tapintása (mer ugyanaz
). Amúgy ha jól emlékszem 0.3 vagy 0.33 mm a vastagsága, és valahogy így kell feltenni (a véglegesítés a legvagányabb, csak nyomsz egyet a közepére és rávarázsolja magát
)
-
Josh777
tag
válasz
leslien #3975 üzenetére
Aha. Igen ez így tényleg elég csinos, nálam nyilván a hétvége lassította le a dolgokat de egyrészt nem kellene h ennyire, másrészt nem mindig volt elérhető a tracking oldal sem.
8/28/2014 1:50 PM Centrála Ejpovice External number
8/28/2014 1:50 PM Centrála Ejpovice Customer reference
8/28/2014 3:14 PM Liberec Pick up of parcel
8/28/2014 3:14 PM Liberec Pick up of parcel
8/28/2014 5:25 PM Liberec received at depot
8/28/2014 5:25 PM Liberec Loaded onto LH truck
9/2/2014 6:19 AM Bratislava received at depot
9/2/2014 7:43 AM Bratislava received at depotTe hova rendelted? A GLS melyik pontnál vette át a GEIS-től?
-
Josh777
tag
válasz
greenmeister #3960 üzenetére
Nekem is ugyanez a szitu...
Ezúton javaslatomat teszem a még rendelés előtt álló kollégáknak, hogy mailboxde-ről inkább a pár centtel drágább DHL-t kérjék, ne a GEIS/GLS-t mert sokat szerencsétlenkednek és a csomagkövetéses oldal sem frissül megfelelően - sőt, van h nem is elérhető. -
Josh777
tag
válasz
micafighter #3911 üzenetére
Köszönöm, akkor nyomok egy Ice Bucket Challenge-et addig hátha lenyugszok tőle
-
Josh777
tag
Aki mailboxde-ről GEIS/GLS-sel kérte le a telót annak mennyi idő volt mire megjött? Esetleg olyan akinek hétvége is volt benne?
Csak türelmetlen vagyok, de érdekelne mert nekem csütörtök este óta nem frissült a GEIS csomagkövetése. Ma felhívtam őket, mikor végre átkapcsoltak olyanhoz aki érti az angolt azt mondták h szerintük még Csehországban van... Há micsinálnak mán -
Josh777
tag
Vízálló tokot/tasakot valaki próbált már az OPO-val? Ebay-en van egy csomó ami elvileg jól zár, szépen átlátszik (vízalatti felvételhez) és az érintőképernyő is működik vele víz alatt. Viszont nem tudom melyikbe férünk bele úgy, hogy a kamera is ténylegesen kilásson a cuccból - némelyiknek ugyanis színes kerete van. Valakinek esetleg tapasztalat?
-
Josh777
tag
válasz
atideath #3598 üzenetére
Én még nem döntöttem hova fogom tenni őket, de pl autós tartóra ragasztasz egyet, Tasker-ben vagy más NFC-t kezelő progiban megmondod h arra a matricára hogyan reagáljon. Így ha beteszed a telót akkor mondjuk felveszi maxra a hangerőt, bekapcsolja a bluetooth-t h tudjon csatlakozni a kihangosítóhoz, közben elindítja a navigációt vagy akár a zenelejátszót stb. Munkahely bejárati ajtajára nyomsz egyet és hozzárendeled h némítsa a telót stb stb. Kevés egyenlőre az a felhasználási mód ami tényleg egyszerűsít a dolgokon, de azért lehet találni, csak fantázia kell hozzá
Szerk: megelőztek
-
Josh777
tag
Végre már frissült a Tracking, így már látszanak értelmes dolgok. Elvileg már csak olyan 2 órás autóútnyira van a mailboxde-től - illetve ott volt 2 órája. Most már tényleg csak kíváncsiságból, nem tudjátok mit jelent a Aug 28, 2014 6:51 AM-kor írt bejegyzés? A futár megállt WC-zni
-
Josh777
tag
Nekem nincs saját tapasztalatom még, de ez alapján a mindenhol elterjedt NTAG203 csipes 13.56MHz-essel kompatibilis.
Én inkább matricás vagyok mint tag-es szóval ezt néztem ki, jó árban van és elvileg működnie is kell. -
Josh777
tag
válasz
vitezlejszlo #3565 üzenetére
Köszönöm
-
Josh777
tag
válasz
micafighter #1381 üzenetére
Ne haragudj ha volt már, de mennyi idő alatt érkezett meg neked? Én is a mailboxde - GEIS/GLS kombót néztem ki
-
Josh777
tag
válasz
Viktor0610 #1453 üzenetére
Cseppálló a telefon, még ha hivatalosan nem is.
Lomha 8V: Grat
-
Josh777
tag
válasz
vitezlejszlo #1444 üzenetére
Android és iOS között 2011 május óta megoldott a fólia kompatibilitás. Egyedüli kérdés a telefon fizikai kialakítása - gondolok itt kijelző méretre, oldalak arányára, hangszóró elhelyezkedése stb...
Színekkel kicsit más a helyzet, de az újabb fajta fóliák már (tesztek alapján legalábbis) átengedik a fényt, így a telefon előlapjának színe nem módosul, nem vész el. ← FIGYELEM, csak átlátszó, ill. áttetsző fóliával működik! Én egyszer felraktam egy teljesen lilát, azóta nem tudom milyen színű a telefonom előlapja, sőt, a barátaim esküsznek rá, hogy magát a megjelenítőt sem látják. Lehet nekem szokott csak hozzá a szemem.
Többiektől elnézést -
Josh777
tag
válasz
micafighter #1301 üzenetére
Csak csinosítási javaslat, úgy látom sok a nyilacska.
Alt + 26 (→) vagy az Alt + 16 (►) ...még talán gyorsabban is leüti az ember mint a "hagyományost"A számkódot ugye numerikuson.
-
Josh777
tag
válasz
MartOOn #1291 üzenetére
Bocsánat, nem a gombok között van, hová gondoltam. Kezelőfelület szerintem a magyar változatban, és ott gombok vagy ilyesmi. Ja igen és lakatot kell előbb keresni plusz jel helyett. De inkább nézd
-
Josh777
tag
válasz
micafighter #1163 üzenetére
A Nillkin üveget én is megrendeltem már hittel, bizakodva, hogy Isten segedelmével hamarost anyagi és invitálós feltétel is adott lesz a készülék megrendeléséhez
(még a telefon előtt itt kell lennie mivel első bekapcsolás előtt már fel akarom tenni a cuccost, félek ugyanis h ha használom pár napot felrakás előtt akkor majd visszalépés lesz tapintásban és megjelenítésben az edzett üveg applikálása
)
-
Josh777
tag
Szerintem itt azért nincs mert ha jól emlékszem a home gombot lenyomva majd valamelyik irányba elhúzva is elérhetők plusz funkciók. A videó amiben ezt láttam ott asszem felfelé Google Now nyílt meg, balra húzva már lőtte is a print screen-t, jobbra meg indította a screen cast-ot vagy hogy hívják.
-
Josh777
tag
válasz
micafighter #441 üzenetére
Bocsánat az OFF-ért, de én nem is tudtam h létezik kemény "fólia" is, ezt legalábbis annak nézem - leeséskor a kijelző helyett próbál eltörni ha jól látom. Szimpinek tűnik, ilyesmiről egy villámvélemény esetleg?
Szerk.: Úgy látom talán az edzett itt a szép kifejezés, kemény helyett
-
Josh777
tag
Kijelző védő fóliával használja valaki? Megéri majd vajon a szép kijelzőt megrontanom vele?
-
Josh777
tag
-
Josh777
tag
-
Josh777
tag
A kamera szoftverről is indifferens amit hallunk, nincsen semmi lépcsőzetes menü dolog. Azért azt tegyük már hozzá még egyszer a képlethez, hogy a tesztelt készüléken nem a CyanogenMod 11S van
Az eredeti rendszer kamera szoftvere a hagyományos CM-étől eltér, pl a beállításokba kemény 1 gombnyomással lép az ember, a mód váltásra sem láttam máshol egyszerűbb alternatívát mint itt (fel/le swipe-pal vlátunk az előre beállított fotózási módok között - csak azok vannak ott amit te szeretnél, pár húzással bármi egyből megvan). -
Josh777
tag
Igen, máshol is ezt mondják. Itt mind a két hangszóró szól (nem úgy mint iPhone-éknál) de monoban, ugyanazt löki mindkettő.
Rusival teljesen egyetértek, mikor stereot kérnék akkor kb mindig fektetve van a teló. Így semmi értelme nem lenne külön megszólaltatni a két csatornát, kivéve ha egyik hangszóró a gombok alatt, másik pedig a telefon tetején lenne beépítve. De ilyet még sehol nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest