Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Az a fő cím amit linkeltél. Ez meg a cikk szövege: For those curious when Samsung might roll out Android L to its 2014 flagships (Galaxy S5 and Note 4), a new report from SamMobile claims it could be coming towards the end of November or early December.
A cikkben már elég sok a feltételes mód.
De egyébként még kint sincs a végleges & hivatalos L, ugyhogy még nem nagyon van miről beszélni..
-
Bilux
veterán
Galaxy S5 and Note 4 reportedly getting Android L in late November or early December
Reméljük cm konyha is hamar kiadja
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #5692 üzenetére
Már a mi3 topikban is kiderült, hogy nálad erős user errorok vannak...
-
edward2
addikt
válasz
Oppenheimer #5692 üzenetére
Pedig megérné mert valószínűleg egy régóta használt appod lehet felelős minden előző telefonod merüléséért is.
-
edward2
addikt
válasz
Oppenheimer #5676 üzenetére
Van egy bugos program a telón. Ez abból látszik, hogy a battery stat nem részletes. Nálam a great little war game csinálta ezt. Ugyanígy befalsult a battery statisztika és úgy merült a tablet mint kő a vízben.
Szerintem nézz körbe.
-
Bilux
veterán
válasz
Android os?
Gyári minden? -
válasz
mgTerminator #5681 üzenetére
En sem erem el a 4 oranyi kepernyoidot altalaban.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #5682 üzenetére
Dettó
most is az S4-em 30%-on van másfél óra kijelzővel...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter #5675 üzenetére
Nilkin féle bumper tok
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #5680 üzenetére
mire ez élesedik, addigra valszeg az új nexus is kint lesz remélhetőleg.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
mgTerminator #5681 üzenetére
Valahogy minden telefonom jobban merül, mint másoknak.
-
mgTerminator
veterán
válasz
De nem is jó, szerintem ez nagyon gyenge
-
Oppenheimer
nagyúr
-
kóóó
aktív tag
Megerkezett nekem is a keszulek.
Köszönöm mica -nak , a meghivot.
A vasárnapi esti rendeles ma 13:30-kor érkezett meg.
22R-el jött a telo, de amint elinditottam, fel is ajánlotta a frissitest 25R-e. Igy mar az fut.
Kérdés melyik kernelt, romot tegyem fel, ami a l ég stabilabb es a kamera szoftver is jól működik? -
Nordic
Közösségépítő
Figyelem!
Van egy felesleges, kihasználatlan gyári flip tokom, amire nincs szükségem. Akit érdekel keressen priviben (nem akarok hirdetni, de itt szerintem hamarabb gazdára talál).
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #5670 üzenetére
Király!!!
Ennyit még meg is érne.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #5670 üzenetére
Szerintem a One hátlapját egy kemény müanyag gitárpengetövel le lehet szedni könnyen, sérülésmentesen. Legközelebbi hangszerboltbol pár száz forint beszerezni, még szinválaszték is van
persze lehet spec szerszámokat rendelni hozzá de akinek alkalmi használatra kell szvsz nem ér meg sokat rákölteni. A One-t teljesen szétkapni ugy sem érdemes, mert tudtommal ugrik a gar.
-
vitezlejszlo
őstag
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #5666 üzenetére
Szerintem sem lesz semmi baja a hátlapnak, hogy ha normális eszközökkel szedi le az ember. Az egyik videóban volt egy műanyag valami amivel szépen le lehet venni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#01696768 #5649 üzenetére
Azért azt tudjátok, ugye, hogy ez nem egy samu, tehát a levett hátlap nem marad tökéletes állapotban.
Miböl gondolod hogy megsérül a hátlap levételkor?
levehetö. Egyébként a samsung hátlap tökéletességéröl csak annyit hogy kb 1 honap akksicserélgetés alatt sikerült elhasználni 2 gyári hátlapot SGS2ön. Ilyen téren nem hiszem hogy a Samsung lenne az etalon.
-
szabadgy
tag
oneplus.net oldalán amikor megadom a shipping és billing címet, elvilekben kell telefonszámot is megadni?
azt milyen formátumban? gondolom nem elég a 06-30 sem. de most egyben vagy kötőjellel?
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #5660 üzenetére
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Oppenheimer #5659 üzenetére
Jajj hat mindig holnap jon! Ez mar osi roman szokas, hogy amikor nem tudni de mindeki kerdezi, akkor az a valasz, hogy holnap.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #5658 üzenetére
Honnét tudod? Linket pls
-
kano
nagyúr
válasz
greenmeister #5652 üzenetére
Mindegy, mi úgy sem kaptunk még M10-et.
-
Jelzem, hogy a ghost swipe-problema nem oldodott meg 100%-osan. Mar nem idegesito, napi 1-2x fordul elo maximum.
-
greenmeister
tag
-
törölt tag
Na, bedobtam ma egy ticketet az OP-nak, hogy kicsit kopik a fekete sarka/éle. Engem nem zavar annyira, de így, hogy nem lesznek hátlapok, azért beszereznék egy tartalék feketét (és lehetőség szerint fehéret is). Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak, mennyire kell agresszívnak lennem.
Azért azt tudjátok, ugye, hogy ez nem egy samu, tehát a levett hátlap nem marad tökéletes állapotban. Ezért nem is cserélnék most valakivel fehérre, amellett persze, hogy az én feketém egy picit kopott.
-
bdavid94
tag
válasz
mgTerminator #5645 üzenetére
20 megás neten úgy hogy az advance kihasználja teljesen pedig az már nem egy mai darab, úgy bosszantó
-
bdavid94
tag
van valami speciális wifi beállítás a telefonban, mert nekem maxban csak 10megával képes töltetni, holott más eszközön ennél sokkal gyorsabb az internetem
-
Lecs@
addikt
válasz
PeterPH #5636 üzenetére
Észre sem vettem a mailt. Köszi . Szóval itt tart : "Status from Thu, 18.09.2014 02:23
The international shipment has been processed in the export parcel center
Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country" esélyes a holnap remélem -
Lecs@
addikt
Kinek mi a tapasztalata ? Tegnap már Sent státuszban volt a Mailboxde - né. Pestre mikorra van esélye, hogy megérkezik ?
-
Avicularia
veterán
Franco 19-es kernel kint van.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Érdekelne, hogy a telefon MHL képes esetleg?
Meg az lenne még a kérdésem, hogy az FIND 7a-nal a COLOR OS rendszerben ha jól láttam a videót, akkor lehet beállítani magunknak Smart Wake funkciókat. Esetleg ez a O+O-nál is működne?Nekem ma érkezik meg a telefon és azt szeretném még megkérdezni, hogy melyik a jelenleg elérhető, legstabilabb rom és amelyikben a legjobban működik a kamera is
Jah és még az érdekelne, hogy a 3 meghívót a vásárlás után kb milyen idővel adják, és hol tudom megnézni, hogy van-e
-
kano
nagyúr
válasz
greenmeister #5629 üzenetére
Kb. az a legrosszabb a 3 verzió közül. Keress rá. Nem véletlen, hogy pár napon belül jött is a 33R a 30O-hoz képest.
Nincs ghostolás Franco kernellel. -
greenmeister
tag
30O-val van valakinek problemaja? Mert a 33R-et nem szivesen raknam fel a ghostolas miatt. Viszont ugy olvastam hogy csak 4.4.4 alatt megcsinalni hogy alul 5 ikon legyen az inditoban illetve a menuben.
-
Bilux
veterán
Egy fekete hátlapot azért kipróbálnék.
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #5619 üzenetére
Idokozben megvan, elnezest
-
bdavid94
tag
Végre megérkezett az én telefonom is ám ami érdekes, hogy annak ellenére, hogy mailboxtol GLSes szállítással rendeltem sprinter futárszolgálattal jött. Eddig nagyon oda vagyok tőle
-
Maccesz
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a oneplus fórumot és rátaláltam egy ilyen topikra,hogy "Ki hol hordja a ONE telóját?"
https://forums.oneplus.net/threads/how-do-you-carry-your-one.100538/
Aki tud angolul az olvassa el a válaszokat...én konkrétan fossá röhögtem magam a 3. oldal végére még slussz poén is került kép formájában! xD
-
MartOOn
addikt
Elkepzelheto hogy nem is lesznek hatlapok?
eleg nagy fail lenne...
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Oneplus One-tol Nemetorszagbol rendelve mailboxde-hez kell szamolni meg valamilyen plusz koltseggel? Ugye meghivo hijan el se jutok odaig, illetve az osszefoglaloban se talaltam ilyesmire valo utalast.
Csak, hogy hogyan szamoljak..Udv
-
atideath
tag
Segítsen valaki. 15 nap alatt megevett az opo 500mb mobilnetet ugy hogy szinte nem is használtam csak wifin. Valakinek van tippje mi húzza ennyire a netet? Ez piszok sok. Az előző telefonomon 100mb elég volt bőven egy hónapra.
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
micafighter #5611 üzenetére
Igen, az volt a gond, hogy nem tudtam bootolni a TWRP-be. És hiába flasheltem fel, akkor sem volt jó. Recovery-be bootolva mindíg a gyári jött elő. Ha ADB-ből bootoltam paranccsal, akkor meg nem történt semmi. Lefutott a parancs hiba nélkül, de ennyi. A telefon megfagyott és nem reagált már utána semmilyen parancsra. De factory reset megoldotta. Bár jobban örültem volna, ha adatvesztés nélkül megúszom. Ha már a bootloader amúgy is fel volt oldva. Annyit azért még megkérdeznék, hogy ha felment sideload-al a SU, akkor mit kell még tennem? Az a dollár jeles rész nem tiszta nekem.
-
micafighter
nagyúr
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
kinghaxor #5596 üzenetére
Na akkor feladom. Nem tudom rootolni a telefont sehogy sem. Egyszerűen nem működik a TWRP. Se flashelve, se bootolva. Még a toolkit se tudja megoldani. Hiába fut le a flashelés, mindig csak a gyári recovery jön be. Ha pedig paranccsal bootolok a TWRP-be, szépen lefut a parancs és nem történik semmi. Esetleg az számíthat valamit, ha a jelenlegi 25R-ről felfrissítem a legfrissebb verzióra?
-
micafighter
nagyúr
válasz
attila933 #5599 üzenetére
Ezt a Oneplus supporttol kéne megkérdezni, annyira sok telefon nincs Mo.-n hogy tucat számra legyen RMA tapasztalat. Konrkétan egyről sem tudok. Szóval szerintem itt a többi forumlakót is érdekelné a kérdéseidre a válaszok. Ha válaszolt a support akkor kérlek oszd meg velünk a válaszukat.
-
leslien
nagyúr
egy lényeg amit a samunál írtak.
Gyakorlati jelentősége ennek csupán annyi, hogy emiatt csökken a zaj, vagyis az éjszakai fotózásban jeleskedhet az S5.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.az egyik haveromnak olyan problémája volna,hogy találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy bekapcsoló gomb megnyomása után bejőn a képernyőzár (megszokta nézni az időt),majd elalszik a kép,és megint megnyomva a power gombot néha meggajdul,néha teljesen megis fagy a telefon.33r a verziószám jelenleg,global verziós a készűlék,és az elejétől fogva (22r)csinálja.arra viszont nem emlékszik,hogy nyers állapotában is csinálta-e,vagy telepitgetések után keszte-e el.viszont a frissitésekkel sem múlott el eddig ez a problémája.én mondtam neki,hogy az enyém nem művel ilyeneket.megnéztem a beállitásait is,és semmi furcsát nem találtam az én beállitásaimhoz képest.tud valaki ezűgybe valami okosat mondani,segíteni?
-
Madoc
veterán
Oneplus magyar fórumon megint van feldobva 3 meghívó!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest