Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter #4164 üzenetére
Nekem az oppomarttól jött meg hétfőn. Tökéletes, mind tapintásra, mind minőségre.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
micafighter #4197 üzenetére
Ha be van kapcsolva a wifi odakint, akkor nincs roaming GSM hálózat, tehát nem tudok GSM hívást indítani és fogadni. Amint kikapcsolom, rögtön megjelenik a kis "r" betű és megy a GSM hálózat. Na de ez így rohadtul nem jó, mert mindkettő kéne egyszerre.
-
szkorhetz
őstag
A Diztronicot rendesen Amerikából, a TG-t pedig egy jobb felhasználói minősítéssel és sok eladást háta mögött tudó kicsi kínaival boltolom (igazából a nevükből ítélve shop-ként funkcionálnak). Persze nem olcsók a dolgok(2k a TG 3.8 a tok) de remélhetőleg megérik majd a pénzüket.
-
axlfsi
veterán
Hm, de mégis, miben jobb/másabb ez, mint agyári CM11S? Komolyan kíváncsi lennék (anno, a Notekettőmetrommá romoltam, volt, hogy naponta. Félek, hogy visszaszokom
).
Maccesz: nem vagyok benne biztos, így inkább nem írtam semmit, de szerintem a szállítási címnél azokat az adatokat kell megadnod, akinek a címére kéred. Azaz, ha egy német címre kéred, akkor nem írhatod a valós cím fölé (pl.) az én nevemet, mert mi van, ha a postás emiatt nem kézbesíti? ...szerintem.
-
Maccesz
csendes tag
válasz
vitezlejszlo #4152 üzenetére
Valaki válaszolna?
-
Lecs@
addikt
Frissült a Mahdi 09.03 ha valakit érdekel.
-
Maccesz
csendes tag
Szevasztok! Azt mondjátok meg ,hogy a 1+1 honlapon a Shipping és Billing infónál milyen nevet adjak meg? Mert egy ismerőshöz rendelném a telót Ausztriába! Ilyenkor az ő nevét adjam meg vagy jó a sajátom az ő címével?
Köki -
kano
nagyúr
Én is innen rendeltem a Piston fülest és most érkezett meg (akciós volt). Holnap este lesz nálam.
Ha nem tetszik akkor jelzem, ha eladó lesz.
Most van a fórumtárs ismerőse kint és hoz karkötőt, ha minden igaz. Nyugika.
Milyen drága lett mindenhol! 50$ körül van. Ennyiért biztos nem kellene...
-
szkorhetz
őstag
Na, rendeltem TG-t meg Diztronic tokot. Kíváncsi vagyok..
-
axlfsi
veterán
Hééé, srácok, engem ki ne hagyjatok a MI karkötő beszerzéséből!
Annó, amikor először beszéltünk róla, én is jeleztem, hogy beszállnék egybe (legalább!)
Mi a helyzet ezzel, alakul, lesz belőle valami?
Mica: ha Piston füles kell eredeti, ez biztosan az. Már kettőt is vettem tőlük, különböző időpontokban. Az ár is szerintem a legjobb, de néha még le is akciózzák (akkor 17-19$).
-
Vagany
őstag
válasz
Én ettől az eladótól vettem, amit te is ajánlottál, hogy valakinek itt a fórumon (lehet sheratan) tőle jött és eredeti volt, ellentétben a tieddel. Az a hirdetés már nincs meg, csak ugyanaz az eladó újabb hirdetése:
galaxyshoppingcn -
micafighter
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4180 üzenetére
Az a jó a Dechatlonban hogy ott ki is tudod próbálni a cuccokat, és senki nem néz hülyének
Vidd el a telót egy fülessel és próbáld ki
csak arra figyelj nehogy a kijárat fele fuss mert a végén félreérti egy biztonságiőr
-
-
FeRkE
őstag
válasz
Oppenheimer #4171 üzenetére
Vagy esetleg a frissen bejelentett Smartwatch 3
-
Zoli_007
tag
válasz
Oppenheimer #4174 üzenetére
Hello!
Én is hordom futni a 1+1-t. Én ezt a táskát használom:
http://www.decathlon.co.hu/okostelefon-tarto-ov-id_8297073.htmlAz a baj vele, hogy a flip tokkal nehezen fér bele, viszont tok nélkül vagy nillkin frosted tokkal belefér és nem ugrál futás közben.
-
válasz
A Dash-re van szükséged.... már ha elkészül
-
micafighter
nagyúr
válasz
A Oneplus mérete és súlya miatt nem lesz jó, állandóan le fog esni. Az olcsó általában gagyi és a varrás könnyen elszakad, és ha tokba van a telód akkor annyival nagyobbat kéne nézni mivel a tokot le-fel venni nem túl szerencsés a sandstone black hátlap kopása miatt. Én használtam armbandet futáshoz sgs2höz, minden dimenzióban kisebb a one-nal és könnyebb is, és állandóan lecsúszott az armband akárhogy tettem fel.
Most hirtelen az jutott eszembe, hogy vegyél tépőzárat, egyik felét varrd egy pólóra, másikat az övtáskára, és átlósan vedd fel az övtáskát a válladon, a tépőzárral meg rögzíted a polohoz. Eléggé McGyver megoldás de nagyon olcsó, kivitelezhető, nem túl bonyolult és szerintem működhet
-
Oppenheimer
nagyúr
Én ilyesmire gondoltam, kérdés van-e 1+1 méretben.
mica: köszi, akkor ez kilőve. Futós órával nem tudok zenét hallgatni, sansával meg nem tudok trackingelni. Ha jön a rossz idő, akkor a cipzáros zsebű melegítő jó megoldás (ha belefér), de ha csak pólóba futnék, akkor mást kell kitalálni. Mi3-mal próbáltam az övtáskát és nagyon ugrált.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Írtam már ezt, én a One-t nem vinném futni, a mérete és a súlya miatt armband se lesz jó. Próbálj meg esetleg övtáskát, vagy egy cipzáros zsebű felsőben fuss, de a legjobb megoldás szerintem egy sansa clip beszerzése.
-
válasz
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem tudom hova tenni a telefont futáshoz, minden zsebből kiesne. Van valakinek ötlete erre?
-
farena
tag
válasz
-
Josh777
tag
válasz
Lehet van olcsóbban is, de én és egy barátom ezt rendeltük. Eredeti dobozban, szépen ahogy kell.
-
Lomha 8V
addikt
Van egy kis gondom. Külföldön dolgozom, de itthon lakok, szóval mindennap kijárok. Megfigyeltem, hogy ha megy a wifi, akkor nincs roaming. Ha kikapcsolom a wifit, rögtön megy. Ez valami beállítási anomália lehet?
-
FeRkE
őstag
válasz
Kivettem, olyan, mintha a kártya tartó slot belső széle el lett volna kicsit deformálódva. Kicsit kiegyengettem, most sikerült majdnem teljesen betolni, kb majdnem fele annyira áll ki, mint a hangerőszabályzó. Valaki bénázott a fröccsöntőgéppel, vagy nemtom..
Én tőle vettem licitálósan, meglátjuk, eredetit küld -e..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Az lemaradt hogy Xiaomi Piston füles is érdekelne
-
micafighter
nagyúr
Jobban nem tudod beljebb tolni? Sim tökéletesen illeszkedik benne? Nekem tovább is belemegy, úgy kellett beállítani hogy ne legyen túl bent, és egy síkban legyen a telefonnal.
Kedves hölgyek/urak aki már rendelt Nillkin tempered glasst! Tudnátok ajánlani boltot hogy honnan rendeltétek? Olyan bolt ami tényleg originált küld ócsón'
-
FeRkE
őstag
válasz
micafighter #4161 üzenetére
Jól teszem be az biztos, így ahogy a videóban is, tehát ha a hátlappal felfelé van a telefon, akkor a SIM kártya érintkezői is látszanak, ahogy betolom. Biztos jól rakom be, mert van hálózat. Csak olyan, mintha fél mm-t kilógna, és ki is tudom körömmel piszkálni.
-
FeRkE
őstag
Nektek teljesen besimul a telefon síkjába a SIM tartó tálca, amikor betoljátok?
-
válasz
micafighter #4153 üzenetére
Nagyon sok, de teljesen irrelevans
-
Bilux
veterán
válasz
micafighter #4147 üzenetére
Pdf olvasással simán megvan
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #4152 üzenetére
Hát akárhogy nézzük, nagyon sok a 12óra kijelző + 32 óra készenlét az itteni 5-6 órás kijelző átlaghoz
Még photoshoppal is
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
micafighter #4151 üzenetére
Képernyő fényereje lehetett inkább baromira lehúzva, meg különben is FÓTÓSÓP!!!!!
-
-
szkorhetz
őstag
válasz
micafighter #4149 üzenetére
Jó, full leszabályozott proci órajelekkel..
Így azért már nem az igazi.. -
szkorhetz
őstag
válasz
micafighter #4147 üzenetére
No waaaaay.
-
micafighter
nagyúr
12 óra kijelzőidő + 32 óra készenlét
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=55215810
-
micafighter
nagyúr
Bekapcsol kb 1 perccel az ébresztés előtt a telefon. Nekem eddig csak a beépitett ébresztő tudta bekapcsolni a telefont, ez nyilván szoftveres dolog, 3rd party appnál is meg lehet oldani, lehet már van is ilyen app. Ahhoz hogy működjön egyedül a quickboot-ot kell bekapcsolni a fejlesztői lehetőségekben.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #4143 üzenetére
Igen?
Ezt nem is tudtam? És úgy mint a kínai telók (hogy bekapcsolnak és utána ébresztenek) vagy mint a régi telók?
Zoli_007
Nekem is onnan lesz, ha minden igaz.Akkor szerintem a karkötővel is menni fog.
-
Zoli_007
tag
Hello!
A karkötő appját próbáltam OnePlus One-on, maga az app működik, de karkötőm még sajnos nincs, együtt még nem tudtam kipróbálni a kettőt, ha minden jól megy akkor Pepeninho fórumtárstól lesz egy nekem is.XDA MI Band fórum:
MI BANDKarkötő app:
http://m.app.mi.com/#page=detail&id=68548http://forum.xda-developers.com/android/software/xiaomi-mi-band-translated-app-t2863442
-
kano
nagyúr
válasz
Keresztapper #4140 üzenetére
Mi3 volt neki is.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #4138 üzenetére
Ahhoz képest ezért ez a CM egy áldás!
-
vitezlejszlo
őstag
Fogalmam sincs milyen volt már... agyam próbálja teljesen kitörölni azt az időszakot az elmémből. Vagy az elmém az agyamból? Ehh mindegy is
de 4.1 talán... aztán lett 4.4, ekkor benne voltam abba a zárt béta csapatba, aki az akkor megjelenő új androidra épülőt tesztelhette, direkt nem írtam arról, mert az nyílván még rosszabb volt az elején
Jöjjön be Nektek az OPO-n a MIUI kívánom tiszta szívemmel és áldásomat is adom rája
l
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #4134 üzenetére
Drága Lacánk!
Én is használtam / használom a MIUI-t a Redmi 1S-emen és ott is egy memóriazabáló sz@r (úgy zabálja az erőforrást, hogy nem igaz és nem is olyan gyors mint a CM). Azonban nem minden eszközön ilyen a MIUI. Reméljük, hogy a mi telónkon jó lesz. A Mi3-ra a 4.4 alapút hasznátad vagy a régebbit? A 4.4 alapú még most is küzd 1-2-3 hibával. Nem is merek belegondolni, hogy milyen lesz a V6.
Ezért írtam, hogy remélem a Xiaomi karkötő használható lesz MIUI nélkül is (ha az app nem kötődik majd a MIUI rendszerhez akkor igen).
-
szkorhetz
őstag
válasz
vitezlejszlo #4134 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem volt gázos a MIUI. Én szerettem. Rohadt látványos volt, főleg a 6, minden kis szart már animáltak benne, a kínai dolgokat én is mindig gyomláltam, de ettél függetlenül stabil volt, gyors volt, kényelmes volt. Én szerettem na. A RAM-ot zabálta, mint állat, de legalább kikapcsolt állapotban is tudott ébreszteni..
-
vitezlejszlo
őstag
Drága Vértestvérem
Én tavasszal használtam a MIUI-t kb 1 hónapig, örülök, hogy túlétem. Xiaomi MI3-as telefonom volt, így nem volt más, csak a MIUI. De ennyire béta rendszert én még sohasem használtam. A MIUI volt az egyik oka, amiért megszabadultam tőle. Olyan alapvető hibák voltak,hogy pl a telefon nem látta az 5Ghz-es wifiket. Vagy például a recoveryben ha csak a data particíót akartad törölni, akkor törölte a belső flasht is, vagyis az user saját cuccait is (pl fényképek)... vagy hogy az új image install rendszeresen lehalt 98%-nál vagy rebootolt a telefon vagy lefagyott... Vagy hogy ha volt egy naptárbejegyzésed, amikor riasztott rá akkor nem volt hangja, csak beadta az ALTATÁS gombot, de ha nem vetted észre, akkor simán lemerült, merthogy folyamatosan bekapcsolva volt a képernyő, amíg nem nyomtad le
Persze ezeket bizzztos kijavították már... de akkor is...
Egyetlenegy jó dolog volt benne: a telefonhívásokat tudta alapból rögzíteni, az baromi jó volt..
Ja meg még egy mókás, hogy a MIUI hivatalos angol oldalán ha rossz kommentet írtál egy bejegyzéshez, akkor szó nélkül törölték
Elég rendesen ment a cenzúra....
Nagyon érződött, hogy minden Andoridos program helyett akarnak egy sajátot, tehát majdhogynem a kernel az eredeti, de saját levelező, saját ébresztőóra, saját böngésző, mindensaját.
Bugos is volt bőven minden...
Ha lett volna CM az MI3-ra, talán megtartottam volna, de MIUI-val akkor - nekem - nagyon gáz volt. Aztán szerencsére jött az OPO hír, el is adtam, és vártam hosszú 4 hónapot
l
-
izisz
senior tag
ha valaki normálisabb flip tokot vadászik, opo fórumon találtam ezt: [link]
Elég igényesnek hat, bár az ára is olyan -
kano
nagyúr
- A MIUI rosszabb szerintem mint a CM11s.
- Vagyulától tudom, hogy már régen folynak a tesztelések a O+O-ra (reméljük nem lesz rossz).
- Elvileg a karkötőhöz 4.4 android kell és MIUI (remélem, hogy az utóbbit előbb, utóbb kiküszöbölik).
Ha minden igaz 1 hét múlva kapok vagy 3 db karkötőt óccsóé', akkor majd be tudok számolni róla. -
PPeti1986
tag
Sziasztok,
Valakinek van felesleges meghívója és átadná nekem?
köszi,
Peti -
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #4120 üzenetére
Köszi szépen!
-
Lecs@
addikt
Holnapután Na ezt azért megkóstolom ám
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #4122 üzenetére
Azert ennyiert egy TPU akarhonnan nezzem is nagyon sok. Dollarban leiben kopeikaban... Mindegy. Ennyiert kettot kellene adniuk es akkor sem lenne olcso!
-
micafighter
nagyúr
Külföldi valutában fizetve egyébként olcsóbbra jön ki kicsit mert az amazon általában elég rosszul vált, ha pedig valutában fizetek a bankkártyámmal akkor a bank váltja át.
(#4121) Bilux nem lett volna tégla valoszinüleg, mert amíg a bootloader partíció rendben van addig fastboot bejön és úgy tudok flashelgetni. A boot leegyszerüsitve így néz ki:
Vagyis ha a kernel partíciót elrontom, akkor a ROM nem fog bebootolni, de bootloader és recovery még van, ezekből pedig tudok telepíteni, és helyre tudom hozni a kernel partícióját.
-
Bilux
veterán
válasz
micafighter #4116 üzenetére
Akkor az volt a szerencse, hogy nem lett kikapcsolva közben a telefon vagy újraindítva mert lett volna egy szép féltéglád
-
axlfsi
veterán
válasz
#01696768 #4080 üzenetére
Tetszik nekem is ez a tok, de nem tudtam rájönni, hogy mennyi lenne a szállítás ide (HU). Majd csak akkor írná ki, miután már a bankkártya adataimat is megadtam, addig meg nem akartam elmenni.
Szóval, te, hogy láttad, mennyi lenne a szállítás? (eBay-en találtam, de csak amcsiból és több lenne a szállítás, mint maga a tok ($15.99 + $22.01 LOL) -
micafighter
nagyúr
A mai dátumú recovery a multirom módosított recovery-ének a frissítése ami pár perce jött ki.
A másik image fájl a gyári kernel, mert utána észrevettem hogy hülyeséget csináltam
(#4113) Bilux
fastboot flash boot 09.03.recovery.img
Az első parancs ami látszik, mint ahogy az image fájl neve is jelzi ez egy recovery, én pedig a boot partícióra flasheltem, ami a fastbootnál a kernelt jelöli, vagyis a kernel helyére raktam egy recoveryt, ez nem túl szerencsés dolog
Utána egyből észrevettem a butaságom és flasheltem a gyári kernelt, az lenne a g0ad30e5.img
-
Bilux
veterán
válasz
micafighter #4111 üzenetére
Szép volt Peti!
De mit is kell most nézni ezen?
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #4111 üzenetére
... de mi ez a mai dátumú recovery és az a másik image fájl, amit ráküldtél? -
Josh777
tag
ééééés kezemben
Sprinter hozta. -
törölt tag
válasz
micafighter #4103 üzenetére
LOL.
A viccet félretéve, nekem ilyen tempered glass van rajta (azt vettem, ami leggyorsabban ideér
), és a táskám zippzárja minden nehézség nélkül megkarcolászta. Annyira nem érdekel, inkább ezt, mint a kijelzőt, csak felmerült bennem a kérdés mennyire igaz az a 9H értékelés. Ha valaki tesztelte már a másikat (Nillkin?), írhatna róla.
A gyagyi tok meg ez, csak hogy mindenkit óva intsek tőle. Tipikus TPU portéka, nem volt drága, de olyan is. Valamiért babakék, de mivel a minősége miatt nem lesz rajta sokat, ez már lényegtelen is.
-
szkorhetz
őstag
Pénteken jön a hivatalos MIUI.
[link] -
törölt tag
Ööööö.... de... (ilyet)
A helyzet az, hogy nekem már az S3-hoz kicsi volt a kezem, szóval innentől kezdve mindegy is, zsebben meg nem hordok telefont.
És mi ez a nagy csodálkozás, nekünk nem jár a jó hardver?Kevés nálam nagyobb geeket ismerek, szerintem teljesen logikus a választásom.
Banyek, ma reggel a tegnapelőtt esti töltés után 60%on volt a telefon... Pedig nyúzom én! Brutál ez az akksi.
-
micafighter
nagyúr
Privátra válaszolva:
Szia,
Szeretnék OnePlus meghívót kapni, az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy amerikai rendelésre is jó a meghívó? Lenne kint ismerős aki haza tudná hozni.
KösziJó a meghívó amerikai rendelésre is minden további nélkül
Viszont azt fontos megjegyezni, hogyha USA-ba rendeled, akkor 1 év garancia lesz a telefonra, míg EU-ba rendelve bár drágább lesz a végár, 2év garancia lesz a telefonra.
Hali!
Neked Oneplus One-od van? Ha igen mi a véleményed róla? Akksi hogy bírja?Igen, már több mint egy hónapja vagyok boldog tulaja
Üzemidőről: [link]. Röviden összefoglalva nem hibátlan a telefon (olyan telefon nincs is), ugyanakkor összességében az egyik legjobb telefon ár/érték arányban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest