Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
tudtok ajánlani autós tartót a onehoz? próbáltam rákeresni de nem adott ki semmit ......
-
Ati007
őstag
Nálam még nem jött OTA frissítés : 12.1.1-YOG7DAS2K1
-
Ati007
őstag
A 12.1 frissítés óta a wifi alvó állapotban kikapcsol hiába van beállítva hogy ne tegye
ezért az aksi is jobban merül hisz mobilnetet használ.
-
Ati007
őstag
az 5.1.1 frissítés után hiába van bepipálva hogy a wifi legyen on alvó állapotban is valamiért eldobja a jelet...... másnak is van ilyen problémája?
vissza lehet rakni az S213 úgy hogy felmásolom a telóra és recoveryben updatet nyomok? -
Ati007
őstag
Nekem One-om van és regisztráltam is meghívóért, követtem cardboardon a bemutatót és persze el is hittem idén valóban minden máshogy lesz és hamar hozzá lehet jutni.
Persze nem így lett sőt szerintem ez a rendszer még rosszabb . De most már nem is bánom hisz ahogyan jönnek a tesztek egyre inkább gondolom hogy nem éri meg váltani a One-ról. Kihagyták az NFC-t ami a One-ba benne van (nem is értem miért) a kijelző is maradt full hd , a procit nem véletlen hagyták el nagyobb gyártók gondolom így olcsóbb volt de ez még visszaüthet. És ami még elgondolkodtatott az az ára , 129ezer forint plusz a szállítás, szerintem ennyiért közel sem olyan jó vétel mint a One volt. -
Ati007
őstag
Nekem tetszik és ha kapok meghívót akkor veszek is egyet . Van valami infó aki már vett OneplusOnet az kap meghívót?
-
Ati007
őstag
válasz
enginev3.0 #21479 üzenetére
Go Launcher, szerintem a legjobb és appdrawerbe is olyan hátteret teszel be amilyet szeretnél.
-
Ati007
őstag
Cm12-n más a battery info
, nem mutatja mióta vettem le a töltőről csak azt kb mennyi van még benne.....
ezek szerint külön progi kell ami pontosan mutatja mennyi idő telt el az utolsó töltéstől számítva? -
Ati007
őstag
Miközben bootol be a telefon az android 1+1 animáció után pressor animáció jön be, ez normális vagy én telepíthettem valamit ?
-
Ati007
őstag
Felraktam en is az uj cm12-t es tetszik. A memoriara is ujra 3 gbot ir.
-
Ati007
őstag
sajnos az én telom is a 28k rommal jött így nem ajánlott fel frissítést, ez alapján frissítettem és valamiért csak 1867mb ramot ír
-
Ati007
őstag
A dropboxal drágább 105ezer
-
Ati007
őstag
Az akció miatt újra beruháztam one-ra(bár azóta is annyi és lehet kapni
), az volna a kérdésem melyik a legjobb tempered glass erre a telefonra és honnan érdemes rendelni ahonnan relatív hamar ide ér? Tokot milyet ajánlanátok hozzá?
-
Ati007
őstag
sziasztok, lehet újra beruháznék One-ra, mennyire jellemző még a sárgulás a kijelző alján?
-
Ati007
őstag
nálam is van 3 meghívó , priviben email címmel jelentkezzen akinek kell....
-
Ati007
őstag
meghívó : [link] , aki kapja marja
-
Ati007
őstag
válasz
mgTerminator #8370 üzenetére
Nekem a youtube akadt de rájöttem azért mert energia takarékos módban volt , lehet nálad is az lesz a gond.
-
Ati007
őstag
Nektek is szaggat a youtube alkalmazásban a videók? Nekem igen de ha böngésző alól nézem akkor nem.
-
Ati007
őstag
Lehet más a wallpaper és a lockscreen kép? Mert nekem nem engedi hiába állítok be egy képet wallpapernek majd egy másikat lockscreennek a lockscreen ugyan az lesz mint a wallpaper.
-
Ati007
őstag
micafighter az aksi optimalizálásról írnál pár szót? mit érdemes beállítani, mire érdemes figyelni ?
-
Ati007
őstag
Nekem is megjött a telo
, múlthét pénteken rendeltem .....
-
Ati007
őstag
Még mindig nem adta fel a mailboxde a telefont
lehet hogy a héten még sem nyomkodom....
ha ready to send akkor már nem kell mást csinálnom? -
Ati007
őstag
Megérkezett az enyém is a mailboxde-hoz , gls-t választottam van esélyem hogy még a héten megkapom?
Samsung S4 fog leváltani, kíváncsi vagyok.
Itthon lehet kapni a diztronic tpu case-t és nilkin TGlasst vagy valami olcsóbb tokot és fóliát amíg külföldről beszerzem? -
Ati007
őstag
válasz
micafighter #6817 üzenetére
belinkelnéd honnan jött a franko?
-
Ati007
őstag
válasz
micafighter #6732 üzenetére
Próbáltam nem sikerült, ugyan az . Más be tud lépni?
Érdekes mert ha a login melletti create accountra megyek akkor ezt látom :[link] de ha itt is rámegyek a store-ra akkor visszadob a loginhez amit az előbb linkeltem. -
Ati007
őstag
válasz
micafighter #6728 üzenetére
ja csak ennyi, köszi
, természetesen bejelentkeznék de ha rámegyek a loginre ezt az ablakot dobja be mindig.....
-
Ati007
őstag
Ti be tudtok lépni a oneplus one storeba? Ma kaptam egy emailt hogy a teló uton van mailboxde.com.hoz , gondoltam ránézek online de nem enged belépni a oneplus oldalára ahol vettem
.
Ezt az üzenetet dobja : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest