Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBP
csendes tag
Van még 2 darab meghívóm, vigyétek, ne vesszen kárba.
-
edward2
addikt
válasz
vitezlejszlo #6705 üzenetére
Épp a napokban írtam erről a problémáról hogy nem tudtak felhívni.... Akkor nem egyedi...
-
MartOOn
addikt
Van vmi root mentes megoldás amivel ertesito sávba ki tudom tenni a le- es feltoltes sebességét? A terero melle vagy kb mindegy csak mindig lassam. Ne kelljen hozza legorgetnem vagy megnyitnom semmit. Ha root nelkul nincs akkor majd kov frissites utan. Addig adok idot nekik h visszahozzak a 25R-korszakot. Esku akkor volt a legjobb a telom. Ha ezt is elqrjak vhol akkor teszem vissza azt.
Rocko: forumban közvetlen be tudok lepni de a fooldalra vagy a storeba en sem...
-
Rocko007
aktív tag
Megallt a oneplus honlapja?
Error 524 Ray ID: 171b1ddc942700df
A timeout occurred -
big-J
őstag
válasz
mgTerminator #6787 üzenetére
Sajna ez sem változtat a hw gombokon.
Ki próbálom ezt.
-
heidrich
senior tag
Apró hírmorzsák a OnePlus 2-ről
http://www.gsmarena.com/oneplus_2_coming_in_q2_or_q3_of_2015_may_be_smaller-news-9790.php
-
ananasz1
tag
-
big-J
őstag
válasz
mgTerminator #6776 üzenetére
Hol van a balkezes mód?
Ha beírom keresőbe megtalálom, rányomok, és ugyanezt hozza elő amit mutattam a képen, itt meg nemtalálom a balkezeset.
#6775 Én a hardveresen akarom megváltoztatni őket.
#6785 Lol az a topik annyira jó volt lementettem hogy később olvasgassam. 10/10 A legjobb a no flame tábla oldalt és közben 4ből 3 hsz pont az.
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #6781 üzenetére
Megyek én is! Úgyis van egy büntim... Beneztem egy apple topicba...
-
Ixion77
addikt
Minthogy a Wayteq-eseknek kellően vastag a bőrük ahhoz, hogy ilyan áron ráadásul kínai belpiacost áruljanak, így a garancia sem jelent mást, mint visszaküldik a kínai kereskedőhöz, ugyanúgy ahogy te is tennéd ha onnan vennéd... Ráadásul csak 1 év garit kapsz.
Ehhez képest ha megveszed hivatalos úton, 300 Euró + kb. 10% kezelési költséggel a valódi EU változatot a gyártótól, akkor két év garit kapsz (ha jól tudom), és probléma esetén egy EU-s címre kell küldened a telefont, ahova/ahonnan garantáltan nem kell áfát, vámot, stb. fizetned. Ráadásul a gyártó valószínűleg korrektebb hozzáállást tanúsít a garis ügyintézés terén mint egy kínai kereskedő... -
porkiy
aktív tag
Köszönöm. És nem féltek a garis javítás féle herce-hurcától? Amúgy mennyi idő alatt jön meg a készülék kintről?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Avicularia #6779 üzenetére
Melyik topicban? Megyek én is
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, HTC ONE M7-ről váltanék erre a telóra, nem olvastam végig a fórumot, de a wayteq-nél lehet venni 64 gb-osat 155e körül, az reális ár érte? Vagy még mindenki kintről rendeli?
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #6743 üzenetére
A kamu Nillkin honnan jött? Az eredeti jött arról a helyről amit itt mutattál?
-
big-J
őstag
Engem nagyon zavar hogy ebben a teloban a menu és vissza gomb fel van cserélve.
A cm-ben meg csak a menu és home gombokat lehet szerkeszteni, de back ott sincs.
Valaki? -
Timmcsy
csendes tag
Vegre sikerult a forum vegere ernem, koszonom a sok hasznos kommentet!
Akkor ha jol veszem ki tovabbra sem erdemes a 25R utani frissiteseket feltenni, ugye? Jelenleg nincs igenyem rootolasra, meg a 22es van fent amivel jott, elobb vegig akartam ragni magam a hozzaszolasaokon mielott barmit raengednek. Koszi! -
FeRkE
őstag
-
Stoykie
tag
Tisztelet!
Van egy meghívó! Írtam a listán lévő 3 embernek ezzel a szöveggel:
Hali!
Van egy megy meghívom ha érdekel írj. Viszont, csak hogy ne legyen probléma később belőle (ha nem lecsúszol róla) tudd, hogy a listán lévő első 3 embernek írok plusz a fórumra is és a leggyorsabbé lesz.
Üdv!Szóval azért akit érdekelne írjon!
Tisztelet!
-
Lecs@
addikt
Ennyi szemtelen embert !
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #6757 üzenetére
Konkretan Lecs@ miatt lett a meghivós rendszer kitalálva...
-
mukurisho
tag
válasz
micafighter #6757 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #6752 üzenetére
Kiváncsi vagyok az apró belefér-e, mert akkor perselynek vagy pénztárcának is lehetne használni
a papírpénz mindenesetre biztos belefér
-
kcsa
veterán
Kijöttek a frekvenciapályázatok eredményei - minden szolgáltató vett 800MHz-es sávot LTE-re. Tehát jól megszívtuk az OPO-val, hacsak nem derül ki valami hack az engedélyezésére a mi telefonjainkon...
-
tomdave
csendes tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #6749 üzenetére
Pár hét és szépen oda fog gyűlni a retek, öröm lesz ránézni a telóra
-
micafighter
nagyúr
válasz
Avicularia #6748 üzenetére
Ajánlott nillkin 9H üveg (tempered glass) ebayen: http://m.ebay.com/itm?itemId=301248346355
-
micafighter
nagyúr
A "nagyok" egyre innovatovabb dolgokat találnak ki és inplementálnak. Először az Apple az összehajtogathato telefont hozta el nekünk, most meg a samsung a note 4-ekben az egyedülálló kottatartó funkciót. : http://www.gsmarena.com/first_samsung_galaxy_note_4_units_plagued_by_build_issues-news-9786.php
-
Avicularia
veterán
válasz
micafighter #6747 üzenetére
Linket tudsz adni?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Avicularia #6746 üzenetére
Van egy ajánlott ebayes eladó, tőle többen eredetit kaptak, szerintem tőle rendelj, a topicban keresve megtalálod. A csomagolásbol elég hamar látszik majd egyébként hogy eredeti e vagy sem, illetve a nillkin honlapján láthatod hogy minek kell benne lennie, az üvegen kívül még egy csomó minden van az original nillkin dobozában. Illetve a nillkin honlapján lathatod hogy a kamerának és a hangszórónak egy nagy kivágás van.
-
Avicularia
veterán
válasz
micafighter #6743 üzenetére
Én úgy látom, hogy $35.78 USD-ről van $26.87 USD-re leértékelve, nem tudom hol látsz félárat.
Kamu és nem kamu nillkin között mi a különbség, illetve miről lehet felismeri a fake-et? Ma jött egy nillkin frosted hátlap és gondolkodom egy ilyen üveg megrendelésén is. -
micafighter
nagyúr
válasz
Avicularia #6742 üzenetére
Most konkrétan 50%-os áron adják + free worldwide shipping, ugyhogy az inkább 12,5 dollár. De most lesz bevezetve, szóval meglátjuk mennyi lesz majd a listaára pár hét/hónap mulva
Nekem van egy kamu nillkin most a telón, ami egyébként egész jó és semmi problémám vele, illetve ma megjött egy eredeti nillkin amit eltettem tartalékba.
-
Avicularia
veterán
válasz
micafighter #6737 üzenetére
26 dodó. Ez mennyivel tud többet, mint a nillkin, orzly vagy ELTD 10-15 dodóért?
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Van 3 meghívóm, még 4 napig érvényesek.
Az első 3 jelentkező viheti.Balu
-
ßrainiac
addikt
válasz
micafighter #6737 üzenetére
Ezek allatok
Mit lerendeznek akkor is amikor foliat akarsz a fekete 1+1 hatuljara
-
micafighter
nagyúr
-
rerros
tag
válasz
micafighter #6723 üzenetére
oké, megcsináltam. a TWRP volt a gond. a legújabb 2.8-as nem tudta flesselni, amit a 2.7 viszont tudott.. -.-'
-
Ati007
őstag
válasz
micafighter #6732 üzenetére
Próbáltam nem sikerült, ugyan az . Más be tud lépni?
Érdekes mert ha a login melletti create accountra megyek akkor ezt látom :[link] de ha itt is rámegyek a store-ra akkor visszadob a loginhez amit az előbb linkeltem. -
leslien
nagyúr
-
Coyote01
tag
23-ai rendelés, 26-ai postázás és ma ért Ausztriába a telóm
Már csak a haveromat kell megvárnom míg hazajön és már nálam is lesz
-
Ati007
őstag
válasz
micafighter #6728 üzenetére
ja csak ennyi, köszi
, természetesen bejelentkeznék de ha rámegyek a loginre ezt az ablakot dobja be mindig.....
-
Ati007
őstag
Ti be tudtok lépni a oneplus one storeba? Ma kaptam egy emailt hogy a teló uton van mailboxde.com.hoz , gondoltam ránézek online de nem enged belépni a oneplus oldalára ahol vettem
.
Ezt az üzenetet dobja : [link] -
-
pitama
tag
Van valaki, aki már kipróbálta a mi band fittnest az opoval? Mert ott elmarad a szál nálam, hogy valaki megrendelte.
-
big-J
őstag
válasz
szkorhetz #6709 üzenetére
Itt van a hátlap.
Fényvisszaverésben kevésbé veri mint a one S alumínium hátlap, meg a moto fehér polykarbonátja(alsó sarok). Mindhárom jóval kevésbé veri mint a sima samu féle műanyag.
[link] , [link]Itt is a szélét érdemes nézni, mennyire visszafogottan reagál.
[link]Direkt fény nélkül pedig full matt fehér a telefon.
[link] -
rerros
tag
válasz
micafighter #6701 üzenetére
lehet az a baj, hogy nem csak a cachet wipeoltam, hanem a data és system részeket is?
-
rerros
tag
válasz
micafighter #6714 üzenetére
nekem itt valami nem stimmel, a recoveryből flesselhető zip 400 megás, a CM11 nightlyk meg 200 megásak.. asszem inkább megpróbálok egy nightlyt flesselni twrpből..
-
törölt tag
válasz
ananasz1 #6680 üzenetére
Így van. Pedig nekem nem különösebben nagy a kezem (sőt). A helyzet az, hogy már az S3 sem volt éppen egykezes, így aztán úgy voltam vele, nem is erőltetem a méret témát, inkább jó vasat szeretnék. Erica Griffin kezében sem épp kicsi a OPO, és én sem mindenre tudom egy kézzel használni, viszont pl. swype, netezés, ilyesmi simán megy. A nagy kijelző mindenért kárpótol, és mivel elég keskeny a káva mindenütt, nem olyan óriási ez a telefon. Én pár nap alatt simán megszoktam. (Női) Zsebben nyilván nem fér ez, de ez már csak ilyen.
Röviden, ha az a kérdés, hogy nagy-e a telefon, a válasz igen. Hogy túl nagy-e? Ez teljesen relatív. Szerintem megéri a kijelző a kis bűvészkedést meg fogásváltást, zsebbe meg jópár éve nem teszek telefont.
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #6713 üzenetére
Végre
-
vitezlejszlo
őstag
Nekem most egy 30 perces kor utan dobta el magat, de eddig iiylen nem volt, szoval nem tudom ez most mi. Igazabol a kocsiban hagytam, es mikor visszamentem erte akkor bootolt. Nem vagyok most benne 100%, hogy a Waze futott-e, vagy a kiszallasom elott kileptem-e belole, mert akkor viszont nem Waze, hanem alapallapotban ujra indult. Vegulis tok mindegy, semmi alatt nem indulhat ujra.
Megy vissza az R17, az volt az elso, amibe betettek az energia takarekos modot.
laca
-
micafighter
nagyúr
Mentsd le az adatokat aztán telepítsd a linkelt topicból a 33R fastboot zip-et fastbooton keresztül.
http://mobilarena.hu/tema/re_oneplus_one_kina_mar_itt_one/hsz_5499-5499.html
Azért fontos a mentés előtte mert ez mindent törölni fog a telefonról.
-
mgTerminator
veterán
Végre valahára sikerült PayPal-en fizetni, el se hiszem
-
rerros
tag
válasz
ajjaj... nem megy
azt írja "some symlinks failed" most mit kell ilyenkor tenni?
-
rerros
tag
válasz
ehhez kell gapps is aztán?
-
Avicularia
veterán
Visszaraktam gyári rootolt romot, ezzel úgy néz ki megoldódott a gps eldobási problémám, ami másoknál is előjött sajnos mahdi rom alatt. Kernel franco r21 a gyári romhoz.
-
big-J
őstag
Most jött meg ebay-el, 3 munkanap alatt fehér 16gb Kínai opo. Ami vicces az, hogy már kapásból 33R van ezen is.
Aranyosak hogy megspórolják a Color OS-es bl unlocking és hasonló fáradságokat.
Elszíneződés csak ha az ember szőrszálat akar hasogatni van.
Hátulja tapintása hasonló a 2010-2013 razer egerek felületéhez, esetleg htc hd2 gumi részéhez, moto kevlár telefonok hátuljához, értitek na. Man. date 08.25..
Valamiért a dhl nem számított fel vámeljárási díjat, 89000 volt mindenestől. Így, 12-15k különbséggel megéri fehéret venni, ha az ember ismeri helyigényét, és szereti a fehéret, 6-7k nál már lehet nem.
-
FeRkE
őstag
válasz
vitezlejszlo #6702 üzenetére
Én is használom rendszeresen a Waze-t, 33R+legfrissebb Franco kernel, még sosem tapasztaltam hibát.
-
vitezlejszlo
őstag
-
rerros
tag
válasz
THX!
@kano lol
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #6702 üzenetére
Dikkmá' kedves tezsvírem nekem az R20-al sem vót semmi gondom.
Nem lehet, hogy terhelés alatt nem bírja a ló a szántást?
De nekem az az érzésem, hogy az R21 nagyon jó fogyasztásra... Reméljük még köszörül rajta ez a Franco 'raj', mert megkeressük a pujával és elhozzuk zálogba az összes csirkéjét.
Upd.: Én már dobtam is vissza az R20-at, mert gombra sem volt hajlandó mán' fölkőni a kicsike. Nem gyerebe ez így... Én meg csak kopogtattam, mint rendőr a gyerököt a szomszéd lakásában.
-
vitezlejszlo
őstag
Ejj drága testvírem dzsanállak hát ez így nagyon kígyó... Lehet vissza is állok az elsőre, amiben az üzemidő már jó volt de még nem voltak benne a csoda kijelzőt javító patchek. Talán az r18 volt... Mert azóta egyik kernel sem százas, vagy befagy, vagy rebootol... dikk...
-
micafighter
nagyúr
TWRP-ből felrakhatod cache wipe után innen a legfrissebb recovery flashable full rom zip-et: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/cm11s-official-untouched-image-t2857110
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest