Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
FakeJack
csendes tag
Pesten hol lehet kijelzo uveget csereltetni?
-
virkir
veterán
Tényleg nem kell senkinek meghívó?
Van egy 3 napos meg most küldtek egy 24 órást.
Vagy vigye már valaki a mi3-mam. -
ßrainiac
addikt
Lehet, hogy az lesz. Csomo ideig nem volt baj, tegnap este ota viszont folyamatosan sz*pat..
Probaltam Balanced-rol Performance-ra allitani a profilt, de minden ujrainditas utan visszaall. Gondoltam, hatha ezzel kikuszobolom..
Koszi neked is, mukurisho. Akkor egy ujabb para ami vagy hardveres vagy szoftveres? :/
-
ßrainiac
addikt
Egy vallalkozo kedvu kollega megnezne, hogy neki is ilyen baromi gaz a vakus videofelvetel 1080p-ben? Azt hiszem, ezt is a 30O update ota csinalja es eleg random, bar ha kozeli valamit videozol mint pl egy kez, akkor elojon mindig.
Az erdekelne mondjuk, hogy mokolassal ki lehet-e ezt valahogy kuszobolni.
Mas: azt ki lehet mokolni amugy hogy a kijelzo ne ilyen baromi nagy kesessel vegye be amit nyomok? Vagy erre varjuk a fw frissitest? Rajottem kozben, hogy a toltes sem segit..
Irasnal lehet eszrevenni, amikor kesobb irna le a betut amit nyomsz es te mar reg 1-2 betuvel elobb jarnal, erre meg a telo ossze-vissza nyomkod neked mindent. Tovabba scrollnal, amikor jo nagyot akarsz tekerni a listan, es mire felemeled az ujjad, akkor kezd csak scrollozni es baromi rovidet.
-
jilian
addikt
válasz
mgTerminator #6588 üzenetére
Itt a PH-vettem, és itt is adtam el....
De a honlapján is van többféle, íbéj, amazon... -
jilian
addikt
válasz
micafighter #6586 üzenetére
Nekem volt Moga Pro-m.
Xiaomi MI2S, és a G2-vel is toltam rajta, sajnos pl.: RR3-at nem támogatta, mókolni kellett hozzá....
Jó kis kütyü de nekem az nem tetszett, hogy a telefon forgatása korlátozott volt.
De itt ez nem téma lehet benevezek 1-re.
A bluetooth kapcsolattal sem volt gond. Ami gyárilag is támogatott volt játék, simán futott minden. -
micafighter
nagyúr
válasz
torrente777_ #6581 üzenetére
Szeretnék majd valami hasonlót, van okostelefonos kontrollerrel valakinek tapasztalata?
Nekem még nem volt hozzá szerencsém. Ami leginkább érdekel például hogy az irányítás hogy van megoldva, az összes játéknál lehet e használni, vagy a játéknak külön támogatnia kell a kontrollert hogy működjön.
-
micafighter
nagyúr
-
gdavid007
tag
válasz
torrente777_ #6581 üzenetére
Fasza, mi a neve a neki? Sajnos, nem tudom elolvasni a dobozt.
-
torrente777_
aktív tag
Aki szeret játszani nem rossz kiegészítő az one+ hoz:[link]
-
naattila
tag
Felraktam a Nilkin 9H-t.Eddig nem tapasztaltam,hogy nem ugy reagálna az èrintèsre mint a sima fóliával.Picit érezhetően vastagabb,de nem zavaró.
Köszönöm a segítséget:valsavis ès kcsa kollégának. -
Rocko007
aktív tag
Van meg 2 db meghivom, 3 napig ervenyes.
-
micafighter
nagyúr
Betterbatterystats alkalmazást érdemes feltenni, sokkal többet tud mint amit a G2 mutatott de többek között arra is jó amit írtál. Lefekvés előtt Custom reference pontot kell létrehozni.
CMS-ből nincs nightly. Van CMS, CM nightly meg CM snapshot.
Az alulfeszt (undervolt) jol bírja, de én erősen ellenjavallok mindenkit a feszültség változtatásátol. A gyári értékeket a telefon fejlesztői/mérnökei határozták meg, ők ismerik legjobban a hardvert, igy nem látom értelmét változtatni az értéken. A gyári értékek is elég alacsonyak, továbbcsökkenttéssel minimális energiát lehet spórolni, és a legkülönfélébb problémák jelentkezhetnek. Szvsz ez az átváltás (trade-off) nem éri meg.
-
-
feerreet
csendes tag
Sziasztok!
Végül sikerült nekem is szereznem egy ilyen telefont. Még múltkorjában rendeltem meg az ajánlott aliexpresses eladótól. Elég lassan ért ide, majdnem két hét, de minden rendben van a telefonnal, nagyon tetszik.
Aki esetleg közben ajánlott meghívót, annak nagyon köszönöm, illetve nyugodtan lehúzhattok már a listáról.
Feri
-
jilian
addikt
A G2-nél tök jó volt, hogy az aksirésznél láthattam, hogy az utolsó 3 óra mennyit fogyasztott.
Ez éjszaka volt tökéletes, hogy reggelre hány %-ot evett. (1%)
Sajnos az OpO-nál ez nincs, (nem találom) külső progit meg ezért felrakni?
A nightly -11S ROM-okoban nincs ilyen opció?Esetleg van már valami stabil alternatíva?
Slim, Carbon? Használ valaki?
Alulfeszelést mennyire bírja a teló?
Mi a különösebb különbség a két kernel között? AK<--->FKegyenlőre így vasárnap reggelre enyi
-
madgie
titán
Én pedig szeretnék beköszönni, sheratan OPO-ja hozzám került. Nagyon félek a méretétől, előre is, de majd meglátjuk, mekkora lesz a barátság
-
törölt tag
Tegnap végül megváltam a telefontól, úgyhogy egyelőre elköszönök a topiktól, további kellemes fórumozást, és sok örömöt a OPO-hoz
-
leslien
nagyúr
válasz
leslien #6564 üzenetére
lejárt a szerk; itt sem láttok sok problémát pedig mind a 2 snap 805 & QHD
-
tihibaby
senior tag
válasz
mgTerminator #6562 üzenetére
qHD:960x540
QHD:1440x2560 -
tihibaby
senior tag
válasz
mgTerminator #6559 üzenetére
Arra gondolt,hogy nem mindegy hogy qHD,vagy QHD.
Tudod,mint a tenisz pálya,vagy a penis tája...nagyon nem mindegy! -
bajaki
őstag
Még a héten megjött a Xiaomi-s tok, amit kano linkelt ide a fórumba. Tényleg bőven belefér Nillkin tokkal együtt is a telefon. Egyébként jónak tűnik a minősége, túl sok mindent ezen kívül nem lehet róla mondani. Mint egy átlagos neoprene tok. Ha valaki szeretne ilyet használni akkor ezt én is tudom ajánlani.
-
big-J
őstag
válasz
mgTerminator #6554 üzenetére
Így van, egy az, hogy ők nem küldik el, azaz ebay-ről kell rendelj és akitől rendel rákér, másrészt posta meg vámmal bőven 110 felett lesz.
Amúgy ha néztétek 805-ös tesztet amivel jobb a qHD ugyanannyit ront az összképen. Magyarul nincs értelme.
-
micafighter
nagyúr
válasz
greenmeister #6535 üzenetére
Persze.
-
ßrainiac
addikt
válasz
torrente777_ #6545 üzenetére
Koszonom
Lehetnenek azert jobbak, pont fel oraja porgettem oket at nagy kepernyon (42-es TV-n) es hat eleg zajosak sajna
ez ugye koztudott, hogy a 30O vagy melyik update ota van igy, amikor befigyelt a clear image..
Bilux: Egy reszuk siman Auto-n, majd HDR-re valtottam, mert az fasza atmenetet kepez a fenyes es sotet reszek kozott. Van talan nehany Clear image is koztuk szerintem.
-
G4bi89
senior tag
Hello
Egyik ismerősnek kellene egy ilyen teló, aki szokott kapni meghívot az csak a 64GB-os verzióhoz kap? Vagy bármelyikhez fellehet használni?
Írtam mobileman forumtársnak is de szerda óta nem válaszol. Aki rendelt már tőle esetleg leírhatná a tapasztalatait. Mert korrektnek tűnik és lehet csak nem ért rá a napokban és azért nem válaszolt... -
Bilux
veterán
In the meantime, we are also pleased to share with you (attached at the end of this post) some brand new OnePlus One wallpapers to help give your device a nice fresh look. The first features London’s beautiful Tower Bridge in honor of our fan gathering, and the second is a gorgeous geographical design in muted colors. Perfect for these autumn days.
-
ßrainiac
addikt
válasz
torrente777_ #6543 üzenetére
Jol hangzik!
-
ßrainiac
addikt
válasz
torrente777_ #6533 üzenetére
Oneplus forumon azt mondjak, ez kamu :/
Most akkor mi?
Mas: Ma megint tolta a telo, hogy baromi idiotan erzekelte a tapit, akarmit csinaltam vele nem mult el (quick power off majd on, reboot, power gomb nyomvatartasa mig lekapcsol, stb.). Elegge igenybe volt ma veve (fotozgattam: [link]), le is merult szepen, majd miutan feltoltottem, megjavult..
-
gdavid007
tag
Még 1 meghívó maradt.
-
Bilux
veterán
válasz
Honnan az infó?
-
naattila
tag
válasz
Nincs meg semmi nekem.
-
greenmeister
tag
válasz
Szia. Nyitott bl-lel es root-al OTA-n felrakhato a 38?
-
pitama
tag
ha a 38-as frissítés elérhető lesz, franco kernel esetén hogyan tudom feltenni a 38-at, és honnan lehet majd letölteni?
-
torrente777_
aktív tag
Nézzétek a frissítést aki gyári romon van jön a 38 as frissítés!
-
evooo
aktív tag
válasz
torrente777_ #6530 üzenetére
Köszönöm.
-
torrente777_
aktív tag
A gyári kernelt megcsináltam cwm ből telepíthető ha kellene:[link]
-
pitama
tag
De szép dolgok vannak az új francoban
-
evooo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Franco21r kernelt flashalnék CM11S-re. Szerintetek jobb mint az eredeti, megéri lecserélni? -
leslien
nagyúr
válasz
mgTerminator #6523 üzenetére
ára miatt ? ne hülyéskedj ez neked nem érné meg ha u.a. lenne a Nexus ára
ezzel a spec elkb 50 dodo a külömbseg...
-
leslien
nagyúr
válasz
Oppenheimer #6516 üzenetére
igen mert várnak a Google megjelenésre. lesz N6 v sem.
nagyon remélem h lesz.. -
vFerko
tag
Nálam is van 3 db meghivo, 6 napig elérhető.
-
leslien
nagyúr
mi történt opo ék nál? ontják a meghivokat. nekem most kb 6db van.. bezzeg az elején...
-
fffeco
tag
Sziasztok! Kaptam három meghívót, akinek kell jelezze.
5 napig élnek még.
fekete 64 gigás -
mukurisho
tag
Ha a tracking re gondolsz,
akkor Store account->my orders->aktuálisnál view order->legalul kipirosítva Tack your orderRemélem erre gondoltál!
Nekem 2 nap alatt volt Ausztriában.
-
Lecs@
addikt
válasz
steeveo842 #6509 üzenetére
Volt hogy egy nap, most 4-5 míg németbe jutott nekem . ( Hétfő esti még nincs a Mailboxnál ) Épp kérdeztem , hol tudom megnézni.
-
steeveo842
csendes tag
Sziasztok, péntek dél körül sikerült rendelnem egy készüléket meghívó felhasználásával (köszönet dadi207nek). Mailboxde-re lett kerve a kiszállítás, s kérdezném, hogy azoknak akik szintén így rendelték, kb. hány nap alatt ért Németországba, majd onnan továbbítva Magyarországra a telo? Üdv.
-
Coyote01
tag
Aki esetleg szintén mostanában rendelt, kis infó: az én kedd esti rendelésem péntek délután adták fel Londonban, ma hajnalban ért Lipcsébe, így gondolom akkor hétfőn/kedden oda is ér már majd Ausztriába (én oda rendeltem).
-
greenmeister
tag
válasz
micafighter #6497 üzenetére
Roviden: csak rootolt teloval megy!!!
Xplosed Installer: flat style module + network speed.
Font installer: Robot light betutipus.
Textdroider-dpi: 480 --> 380 dpi
Xwidget: cross widget.(A rendszer gyari 25r nyitott bl-lel es rootal, battery leak 3c-vel megoldva rajta.)
-
Lecs@
addikt
A háttért tök véletlen megtaláltam ezek közt
-
Lecs@
addikt
Aki nem ismeri, a lapcsaládhoz tartozó témázós topik. Itt lehet tanulni, lopni bármit szinte.
-
farena
tag
válasz
greenmeister #6489 üzenetére
+1
-
Axe Miskolc
tag
Pardon, nem ide akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest