Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Josh777 #6253 üzenetére
Will rooting or unlocking the bootloader void my warranty?
The technical process of rooting or unlocking the bootloader does not void the warranty of the OnePlus One. However, we strongly suggest for you to only root or unlock the bootloader of the OnePlus One if you are confident that you understand the risks involved.By accessing resources regularly unavailable to software, the process may damage your hardware during or after the procedure, which is not covered under warranty. In warranty handling, we will need to verify that any faulty behavior is unrelated to rooting / unlocking first. [link]
Vagyis a válasz röviden:
-
FeRkE
őstag
-
leslien
nagyúr
válasz
Josh777 #3968 üzenetére
szerintem meg követhető többször átnéztem és itt van az útvonal és nem egész 2 nap és nálad van
Date Time Depot Status Note
8/25/2014 1:59 PM Centrála Ejpovice External number 2
8/25/2014 1:59 PM Centrála Ejpovice Customer reference
8/25/2014 4:00 PM Liberec received at depot
8/25/2014 4:00 PM Liberec Loaded onto LH truck
8/25/2014 4:15 PM Liberec Pick up of parcel
8/25/2014 4:15 PM Liberec Pick up of parcel
8/25/2014 9:45 PM Překl. Modletice Passing through HUB
8/26/2014 6:56 AM Bratislava received at depot
8/26/2014 8:03 AM Bratislava received at depot
8/27/2014 7:42 AM Centrála Ejpovice Loaded onto delivery vehicle
8/27/2014 5:35 PM Centrála Ejpovice Deliveryutolsó időpont ;átvétel
-
-
atideath
tag
válasz
Josh777 #3592 üzenetére
Egy dolgot kérdeznék ezzel kapcsolatban. Mi érdemi dolgot lehet most NFC-vel kreállni? Az stimm hogy vannak olyan stickerek meg hasonló dolgok amiket NFC-vel le tudok olvasni és pl van benne kupon vagy link. De magamnak mi értelme van vásárolni NFC-s dolgokat? Bocsi ha hülye kérdés csak egyenlőre nem értem.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Josh777 #3561 üzenetére
Heathrow-rol jon, mostanaban mindenkinek, az a kiindulasi pont. Fura mert nekem az elso bejegyzesem az PL Processed at London.. nem ilyen SD-s cucc.
Olyat talaltam forumban, akinek egyik nap Compelte volt ilyen SD allapotban volt ekkor meg csak a csomagja, es masnap kapta kezhez. Ha neked is ez van, akkor ne parazz, holnap-holnaputan a mailbox-ban lesz a csomagod.
l
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Josh777 #1447 üzenetére
Figyelj. Ne gyere nekem ezzel az android ios fólia dumával. Pontosan tudom, hogy mennyire kompatibilisak egymással! Az apám unokatestvérének az unokabáttyának a régi szobatársa fejlesztette ki az iost! Amikor abba hagyta akkor tartott a 8-as verziónál, tehát még 2 részt kiadnak belőle és utánna lehuzzák a rolót az almáéknál! Az androidot hobbitból kezdte fejleszteni, aztán most csak ezzel foglalkozik! Tehát mivel mindent ő maga egyedül csinált, tudom, hogy minden kompatibilis mindennel! Csak ezt a gyártók eltitkolják, hogy megvedd a programokat! De én rájöttem, hogy hogy tudom használni az ios programokat androidon! Az átlátszó fólia pedig nagyon veszélyes, nem is értem hogy merted feltenni. Nem gondolsz bele, hogy ha van egy átlátszó üveglap a telefonon, amire ráteszel egy átlátszó fóliát, akkor a két átlátszóság semlegesíti egymást, és ott maradnak a pixelek teljesen védtelenül? Szegény kis pixelek
Sőt, ha erre egy pixel lapot teszel, akkor a pixeleket is semlegesíted, így ott az akku magában! Tudod milyen tűzveszélyes ez??? Felelőtlenek vagytok!!!! Abba bele se merek gondolni, hogy ha az akkura ráteszel egy másik akkut, akkor eltünik a telefonod!! Itt ríttok mint a fürdős krva a meghívókért, és amikor meg megjön ilyen 3 éves szinten teszitek tönkre, hogy eltüntetitek? NOOOORMÁLIS???????
-
micafighter
nagyúr
válasz
Josh777 #1465 üzenetére
2 munkanap volt mig elért a mailboxde-hez, és ismét 2 munkanap amig mailboxde-töl eljutott hozzám Debrecenbe
Közte egyébként volt egy hétvége, akkor már a GEISnél volt, de állt kettö napot a hétvége miatt, igy 6 naptári nap volt mire megérkezett.
(#1455) Lomha 8V: tegnap megéreztem, hogy nekem délután megjön, és megjött, utána irtad, hogy neked még nem jött meg, de én éreztem hogy ma neked is megjön, és megjött
Gratula
-
-
micafighter
nagyúr
Az speciel egy edzett üveg, amit a kijelzöre kell tenni, és igy használod a telefont. Én nem próbáltam még de szerintem többet ér egy jó minöségü folia, mivel ez üveg, és ugyanugy karcolódhat mint a kijelzö. A jó folia is karcolodik, da arrol eltünnek a karcok másnapra. Irtam erröl tapasztalatot: [link]
-
micafighter
nagyúr
Én biztos, hogy teszek rá. Ha nem tesz rá az ember, akkor egy darabig biztos nem lesz baja a gorilla üvegnek, de ha előjön az első karc, akkor biztos sajnálni fogod hogy nem tettél rá fóliát, csak az a baj, akkor már késő.
Más: aki kínából rendel, szerintem érdemes írni az eladónak, például hogy EU átalakítót kérsz a töltőhöz, vagy ha ColorOS helyett CM-el akarjátok kérni, akkor megkérni őket hogy tegyék rá, van CM11 és van CM11S, írjátok le konkrétan hogy melyiket akarjátok rá és linkeljétek is be nekik biztos ami biztos, ha ti nem akartok flashelgetni. Érdemes még megkérdezni, hogy van-e raktáron, ha nincs mikor lessz, mikor tudják feladni. A feladási időpontot érdemes kideríteni, mert ebből tudjátok számolni a várható érkezést. Persze a legtöbb helyen visszajeleznek, hogy shipped, én azért rákérdeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest