- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Na igen ez a naplózásos dolog, amit nem nagyon ismerek, de max csak valami ilyen plusz írogatást tartottam elképzelhetőnek én is. Úgy ahogy leírta viszont ez nekem nem következett egyértelműen.
Ha seed közben tényleg machinálgatja a fileokat vagy azokhoz fűzöget infókat egy adott helyen, akkor tényleg megeheti az SSD vinyót, Így már érthető a dolog.
Köszönöm a válaszodat! -
greeneye166
aktív tag
Nem ismerem mélyrehatóan az SSDket és lehet azért nem értem az okfejtésed és nem tudom mire gondoltál amikor ezt írtad:"az ssd-ket igazán csak az irás terheli meg, ami az élettartamot illeti, ezért nem ajánlanám a torrenteket"
Amit nem értek: torrentnél 700 mega mondjuk 700 fájldarabkából is simán állhat, de végső soron letöltéskor ezeket a program ugyanúgy csak 1x írja a winyóra, mintha 1db önmagában 700 megás fájlt másolnék az adott winyórészre. Ezek szerint utána is írogat a torrentfájlokon vmit?
Az jutott eszembe, hogy esetleg arra gondoltál, hogy a torrentfájlokat hamarabb törölgeted és íratsz új adatokat a helyükre, de ez ilyenformán nem konkrétan a torrent SSD károsító hatását igazolja, hanem a felhasználó szokását, mert ugyanígy az egyben felrakott 700 megát is cserélgetheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest