- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Ez messze nem igy van, közhely amit mondasz... Egyszerűen más kultúra, más igényei vannak egy átlag amerikainak. elég sokáig éltem kint ahhoz , hogy nyugodtan mondjam, egy átlag amerikai bőven van olyan okos mint egy átlag európai.. Sőt...
Egy rövid, nem idevaló példa: Amikor elé tettem egy vak térképet, hogy légyszi rajzolja be nekem Európa országait, simán megtette, majdnem pontosan, igen, a miniállamokat is, lásd Luxemburg, Lichtenstein stb... Aztán ő kért meg arra, hogy akkor most én tegyem ugyanezt Amerikával... izzadtam rendesen, míg berajzoltam, illetve berajzoltuk, mi "okos" európaiak...
Szóval ha szabad kérnem, akkor ne fikázzuk őket, mert engem zavar. Meg gondolom nem vagyok egyedül vele...
Egyszerűen, az ő társadalmukban nincs igény sem a manuális váltóra, sem a 82 lépéses menürendszerben kotorászásra. Nem akar. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest