- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio!
Nem akartam vihart kavarni a C7&N8 választási dilemmámmal,csak érdeklődtem ugyan is nincs nagy árkülönbség(használtban) a két mobil között és ezt rendkívül furcsának találom,hisz az N8 most a Nokia zászlós hajója.Itt Szegeden 80-85 között adják mindkét mobilt.
Ami nekem fontos volna:
1, Nagyon szép kijelző
2, Nagyon jó anyagminőség és össze szerelés
3, Nagyon szép képek és videók
4, 2-3 napos aksi idő
5, Jó naptár és jegyzet funkciók. (Habár azt hallottam,hogy az új symbián már nem mutatja a naptárbejegyzést ha bekepcsolom a naptár menüt)A GPS nem kell (van külön), az Internet is csak arra kell,hogy frissíteni tudjam az időjárást.
Gondolom ezekre alkalmasabb az N8 mint a C7. -
CS_D
senior tag
válasz
bandigno #7595 üzenetére
Úgy tűnik, hogy tényleg lesz végre valami a PR2.0-ból.
Tetszik az új böngésző. Ez már megközelíti tudásban az Opera Mobile-t sőt: a flash és multitouch miatt talán jobb is lesz.Ha nem rontják el a már eddig működő dolgokat, akkor nagyon jó lesz a 2.0, és még jobb a 3.0.
-
CS_D
senior tag
Megtaláltam a megoldást. Jó a beépített kliens is, csak kicsit trükkösebben kell használni.
-
bandigno
senior tag
[link]
PR 2.0 - ról -
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem: milyen email kliens programot használtok?
A beépített e-mail alkalmazás valamiért nem működik megfelelően nekem (nem tölti le a leveleket időnként, és nem látom, hogy mikor van csatlakozva, stb), illetve a Mobile Documents sem nyerte el a tetszésem. Ezen kívül létezik valami használható program, aminek a widget-jét elhelyezhetem a főképernyőn?
Igazából olyan program is jó lenne, ami legalább annyira használható, mint az e-mail kliens az 5800-án.
És gmail-es címeket szeretnék használni vele...
-
tibike8
őstag
válasz
djbahool #7582 üzenetére
Tépőzáras az eleje és cipzáras a hátsó fele. Teljesen jó rá, de mivel ez végülis egy dupla tok, eléggé 'böszme' tud lenni egy sima tokhoz képest.
Amúgy az 518 még egy csomó másik típushoz is ajánlott a Nokia szerint. Amit kimondottan az N8-hoz csináltak és nem szilikon tok, az a CP-500-as. Bár az 503-as se sokhoz ajánlott az N8 mellett. -
simongab
senior tag
Decathlonos mágneszáras
-
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Több helyen is olvastam, hogy a Nokia N8 le tud játszani mkv konténerű 720p fájlokat.
Viszont nekem sehogy sem akar működni. Kipróbáltam 2-3 filmmel, és egyik sem ment. A hang elindult, de a kép helyén egy törött kis kép ikon volt látható.
Van valami trükk, amit előtte aktiválni kell, vagy csak HDMI kimeenten tudja lejátszani, stb...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
imi290
aktív tag
nekem is szilikon tok van hozzá,én egyből vettem is mellé egy olyat.ismerem magam nem fogom annyira óvni a telefont.ezzel a tokkal nem kell annyira félteni.ha nekem a hétköznapokon megfelel.
Kvazár igen tudom hogy nem jó a hasonlat,de azért próbáltam valami hasonló story-t találni -
kp78
addikt
Utolsó bekezdés.
Van benne
De ezt most már itt tényleg hagyni kellene -
simongab
senior tag
Szoljatok ha a T-mobilnál is lehet frissíteni
A decathlonnál nagyon jó tokot lehet kapni!
-
rocks
aktív tag
válasz
djbahool #7572 üzenetére
A tok kiválasztást mindenki a saját használati igények szerint dönti el.
Az 1005-ös általában egész jól beválik. Nem csúszik a kézben, kicsit tapad a zsebben, nem koppan az asztalon, a telo kezelését nem akadályozza stb. - stb.
A másikat én nem venném.
Az övre csatolós is praktikus lehet.
Van aki szerint semmi szükség tokra, mert komoly fém háza van és a gorilla glass üveg sem éppen gyenge.
Szerintem vedd kézbe a telot és utána ráérsz eldönteni mire van szükséged. A tok szerencsére már "pillanatok" alatt beszerezhetö.Hagyjuk már ezt a széria betűs témát. Ha jól emlékszem ez az N-8-as topic.
-
Ricardo
titán
Nem akarok nagy követ beledobni az off topic téma tavába, de azért szerintem téves hogy a betűk jelölnék a kategóriát.
Arra még mindíg a számokat használják. A betűk a szériát jelzik.
N-multimédia
E-üzleti
C-"mindenes"
X- Xpress music sorozat utódja
Ugye azt te sem gondolod komolyan hogy a C2-01 ugyanolyan belépő szinten van mint a C6-01? Szándékosan nem a C7-et írtam. -
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Most készülök N8-at venni, és már az első perctől szeretném óvni a kopástól, ezért szeretném a segítségeteket, hogy melyik tokot javasoljátok hozzá:
CC-1005 szilikon tok
vagy
CP-503 tartó
vagy
valamilyen övre csiptethető tok, ami zárható is, de itt nem találtam pontos tipust, ilyet tudtok javasolni valamit?
Esetleg a többivel kapcsolatban tapasztalat? -
Kvazár
őstag
Most erre mondjam azt egy multimédiás mobil tulajdonosaként, ha +20e-ért (N8 árához képest) még jobb kamerás mobilt, vagy rendes objektívvel szereltet lehet volna kapni, akkor azt vettem volna meg!
De, a vásárlásom pillanatában ebben volt a legjobb kamera MO.-n és ezért vettem meg. De az előzőmet is pont ezért vettem és az az előttit is.
(((És a kötött témájú fórumoknak meg pont az lenne a lényege, hogy az azonos érdeklődési körű embereket összegyűjtse, hogy az adott témáról beszéljenek. Tehát, a C7-et nem itt kell ajnározni!)))
És igen! Pont ez a lényeg: "not a phone, but a feeling..." Ahogy mondod!
És ha jobban megnézed, a kategóriájában kenterbe is ver mindenkit! -
-
szp1
addikt
válasz
peugeotmate #7565 üzenetére
Hát, az androidhoz nem értek ( az S'3-hoz se nagyon ), igazából átlagos, mezei user-ként nincs szükségem fejlett multimédiára, tehát nekem bőven elég a C7 is, amit gond nélkül használok 2 és fél hónapja.
Viszont megspóroltam egy HD videokamera (amit úgyis csak nyaraláskor használnék), egy kompakt fényképezőgép és egy alapszintű navi árát.
Már jó.
A médialejátszási képesség meg a hab a tortán.
És mindezt egy "belépőszintű" telefonnal.Kvazár : not a phone, but a feeling....nem vagyunk egyformák.
-
Just486
senior tag
válasz
peugeotmate #7565 üzenetére
nekem nem mond semmit a neve, ezt a topikot olvasom, meg a satióét követtetem a robottal, de oda nem ír senki. De az írásban történő kommunikáció az mióta létezik, magában hordja ezt. Ilyen sebességek mellett meg pláne. Ha mindenki lazábban venné , nem fordulnának elő ilyenek.
-
peugeotmate
őstag
Amellett még mindig kitartok, hogy relatíve belépőszint a Symbian^3-ba a C7-es és az N8-hoz viszonyítva is. És a Nokia és hasonlóképp gondolja az elnevezés/számozás alapján. Persze Nokiát, mint céget nézve, legalább felső-középkategóriás készüléknek tekinthetjük (jelenlegi felhozatal alapján). Jó cucc a Tiéd is, meg az N8-as is persze. (Pláne több androidos csodamasinához képest, de ebbe most tényleg ne menjünk bele, mert akkor áthelyezhetnénk ezt a fórumot a fáradt gőz topikok közé.)
Just486
Az e52-es topic se volt kutya... Joe bácsi személye nem tudom hányatoknak mond valamit. -
Kvazár
őstag
A hasonlat nagyon-nagyon hibás!!
Az a hasonlat nem a C7-N8 párosra vonatkozna jól, hanem az N8-N9-re!Ide ez illik: Egyik alma, másik körte!
Gyümölcs mind a kettő, mind a kettő nagyon finom is, de mégis másmilyenek.szp1: Mond, nem érted?! A Nokia, a telefonok elnevezésével jelzi, hogy melyik milyen kategóriába tartozik!!! Így gondolkodnod sem kell, ha te egy bizonyos típusú készüléket keresel! Tehát, ha üzletember vagy, akkor E-set kell venned, mert neked az való!
Az, hogy (2010) 2011-ben a WI-FI és a GPS már alap az alapfunkciók közé tartozik az meg a technológia fejlődésével jár!
Nemsokára jönnek majd a 3D-s kijelzővel szereltek is. Igaz, nem a Nokiánál.
Nem sértésből, de: Attól mert te leragadtál, a technológia fejlődése nem áll meg! És ami ma korszerű és egyedi, az holnapra mindennapos és elavult lesz! -
Just486
senior tag
válasz
peugeotmate #7561 üzenetére
A fórum az már csak ilyen.
-
szp1
addikt
válasz
peugeotmate #7561 üzenetére
Egyáltalán nem ezt írtam, annyi a lényeg ( visszaolvasni szíveskedj egy picit ), hogy az N8 valóban jobb cucc, de azért nem kellene a C7-et "belépőszintű"-nek minősíteni, mivel azért annyira nem "tré". A vitát pedig nem én kezdtem, csak megjegyeztem:
"Kvazár : Érdekes fogalmaid vannak a "belépő" kategóriáról."
Kész-passz.
Attól még mindkettő csak telefon. -
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7559 üzenetére
szp1:Kiegészíteném azzal, hogy persze mondhatod, hogy ebben és ebben jobbnak véled a C7est, azzal nincs is gond, csak azt ne úgy tüntesd fel, hogy akkor már az N8 mekkora kaki.
És én sem szívesen folytatnám a "vitát" (vagy nem tudom minek nevezzem). Nem gondoltam, hogy ebből is lehet bolhából elefántot csinálni, de ezek szerint... -
imi290
aktív tag
Hát nemtudom szerintem semmi értelme hogy itt veszekedtek,mindkét telefon más és más.van amelyik ezt tudja,van amelyik azt.majdnem olyan mint anno a 3510 és a 3510i
hehe milyen szivás volt egyik ismerősöm vagányan futkározott a vadi új 3510-es telefonjával egy hétre rá meg kijött a 3510i szines kijelzővel .az volt a szívás
-
peugeotmate
őstag
válasz
Just486 #7557 üzenetére
2x akkora belső memó, jobb kamera, hdmi kimenet
+ széria kiegészítők (jobb füles, USB-OTG kábel stb.)Ezek alapján szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy az N8 multimédiás képességek alapján veri a C7-et. Ezt próbálom veletek megértetni, de a Te szavaiddal élve: nektek aztán tényleg felesleges magyarázni .A "kenterbe" szón pedig nem kéne fennakadni, azzal csak hangsúlyozni próbáltam a valós tényt, de hát úgy tűnik, vannak itt olyanok, akik a hibákra egyből ugranak...
szp1
Szerintem meg érdemben kéne hozzászólni a fórumhoz és nem a C7-esed erényeit bemutatni az N8 hátrányára. Én alapjában azt a hsz.t félig-meddig ironikusnak szántam, tárgyra (lényegre) törően próbáltam kifejezni magam, de hát kötekedni mindig lehet. És én azt nem mondom, hogy egy egy trételefon lenne a c7-es, mivel ezt közel sem így gondolom, csakhogy az N8 azért mégiscsak egy komolyabb teló nála, ezt próbáltam hangoztatni.
Ennyi. -
szp1
addikt
válasz
peugeotmate #7555 üzenetére
"miszerint (Te mondod), hogy a C7-eseddel sokkal nagyobb rajság meg csillogás érhető el! Mivel ez nincs így!
"
Édes ecsém, a "rajság" nálam nem használatos kifejezés ( ? ).....mellesleg, ha veszed a fáradságot és visszaolvasol, semmi ilyesmit ( bármi legyen is ez ) nem írtam.
A "pattogás"-t meg nem is tudom értelmezni ebben az esetben.
Mindegy, mint már írtam ennyi billentyű-ütögetést közel sem ér ez az egész "ügy".
Gondoltam, legutóbbi látogatásom óta felnőtt ez a topik egy kicsit, de tévedtem. -
Just486
senior tag
válasz
peugeotmate #7555 üzenetére
Ezt a hülyeséget most sikerült kitalálnod vagy készültél vele? Meg lett beszélve a 3 különbség a 2 telefon között, ami az n8 javára villenti a mérleg nyelvét. Ezek: 2x akkora belső memó, jobb kamera, hdmi kimenet.
Ezzel ellenben ott van a c7 valódi dual touch képernyője, és hogy van benne NFC chip.
Semmi olyanról nincsen szó, hogy multimédiában ez kenterbe verné a c7 -et. Ugyan olyan a proci, ugyan az a 3d gyorsító, ugyan akkora a ram mérete, ugyan azok az alkalmazások futnak rajta. De nektek aztán tényleg felesleges magyarázni. -
Kvazár
őstag
Kvazár: ezt nem mondtam, mindenkinek más a prioritása, de ha egy N8 tulaj elkezdi fikázni a C7-et... holott érdemi különbség a multimédiás részben van csupán... hát az nem jó.
Mint már mondtam:
-C -> belépő
-N -> multimédiaÉs ezt nem én mondom, hanem a Nokia. Tehát, ha "csak" egy telefont akar, akkor vegyen C-set. Ha meg egy multimédiás "szörnyet", akkor N-eset. De ezt, az emberek tudják és érzik! Mert aki a simát szereti az irtózik a multimédiás dolgoktól, és ez visszafelé is érvényes.
Tehát, ha egy telefon kapcsán azt mondják neked, hogy 12 mp-es a kamerája, és neked az a reakciód rá, hogy minek akkora, akkor neked nem való az N-es Nokia. -
peugeotmate
őstag
Felesleges itt pattognod a C7-eseddel, az N8-as multimédiában kenterbe veri a Tiédet. És mivel ez egy N8-as topic, ezért ne várd, hogy bárki is a Te oldaladra álljon, miszerint (Te mondod), hogy a C7-eseddel sokkal nagyobb rajság meg csillogás érhető el! Mivel ez nincs így!
Specifikációkat meg a Nokia honlapján érdemes áttanulmányozni, ahogy Misály kolléga is jelezte.
ON: Valakinek valami újabb fejleménnyel tud szolgálni az N8 kijelzőjét illetően? (személyes élmény alapján persze.)
-
-
Kvazár
őstag
Igen, igazad van!
Tiszta óvoda, hiszen mindannyian egyformák vagyunk, ill. pontosa olyanok vagyunk mint te, tehát mindenki vegyen c7-et, mert a te választási szempontjaid szerint az olcsóbb.A többit majd blt.62 eldönti, hisz Ő áll most a döntés meghozása előtt.
Én csak tippelek, mert ugye az Ő szempontjait eddig nem árulta el, de ha az N8 is szóba jön nála aminek 1 olyan tulajdonsága van igazán amivel a többi közül kitűnik, akkor az talán neki is számít. Ebben az esetben, ha kell neki a kamera, akkor meg egyértelműen az a jobb. -
-
Kérdezném, hogy működik-e az S60v3 és v5-nél használt távirányítós headsettel (AD-54)?
Tudom, hogy gyárilag van hozzá egy korrekt darab, csak érdekelne a kompatibilitás. -
szp1
addikt
-
-
Kvazár
őstag
Gomb?? Minek? Az N8-on az-az 1 db is totál fölösleges.
Ha meg a bubble kijelzővédőt használod, akkor tényleg a világon a legkönnyebben tudod a kijelzőt is zseblámpának használni. Igaz, ez ugye elég sok mobilra elérhető, de egy telefont nem azért fogok választani mert azt zseblámpának tudok használni.
Ha meg egy totál átlag kamerás mobil elég lenne nekem, akkor egy droidot veszek és nem N8-at.De ez is egyéni vélemény, és nem mindenkinek ugyan azok a szempontjai telefon választás esetén.
-
imi290
aktív tag
nekem látszatra bejün a c 7 de ez mellett választottam mert hozzám jobban illik ( divatmajom )
De a fizikai "letenni,feltenni" gomb az tényleg jó rajta.már kezdem megszokni a hívásoknál,eddig legtöbbször úgy telefonáltam hogy fogtam a piros gombot,de ennél nincs mitt fogni. a hdmi-t tényleg kevés ember használja ki,még tv-m sincs
-
szp1
addikt
Az a szép, mikor már a Nokia tulajok is überelik egymást....
A C7 is tud külső USB eszközhöz csatlakozni.
A dupla led vakut pedig alapból lehet zseblámpának is használni...és a glass is gorilla.
A HDMI hiányát meg túlélem valahogy, viszont van fizikai híváskezelő gomb.
Bübüüüüüü...-tiszta óvoda. -
imi290
aktív tag
válasz
Just486 #7534 üzenetére
gondolkoztam hogy kell írni,de ez a szó a legritkábban szavak közé esik
bocsi miatta .
örülök hogy még írhatok beszélhetek magyarulofff
ha szépen megmosod a kacsód szappanal és szárazra törlöd akkor nem lesz ujjlenyomatospersze ha előtte szalonnát ettél akkor inkább ne nyomkodd.a fólia egyik sarka ahol ugye le kell tépni már igen koszos volt alatta. jobb így szerintem,
-
Just486
senior tag
Nem javaslom vagy ellenjavaslom egyiket sem. De a c7 meg az n8 majdnem teljesen megegyezik egymással. Az n8 csakis a kamerája miatt drágább, de ez meg is látszik, mert nincs olyan egetverő árrés a két telefon között.
gyurmau: Kingston, ilyen fém háza van - nem tudom a nevét. De az, hogy felismeri -e továbbra is leginkább attól függ, hogy milyen fájlrendszerre van formázva az eszköz. -
imi290
aktív tag
-
szp1
addikt
válasz
peugeotmate #7525 üzenetére
Egyrészt Te is írtad, hogy van kistesó ( C6-01), tehát eleve nem lehet belépő modell...
Másrészt a telefonoknál a belépő kategóriára nem jellemző nagyon a 8 gigás memória, az amoled kijelző meg a HD video felvétel....meg a fém hátlap stb....na mindegy ennyit nem ér az egész. -
imi290
aktív tag
ma levettem a fóliát a kijelzőről,kiváncsi leszek rá hogy fogja bírni gyűrődést
-
Kvazár
őstag
válasz
Just486 #7518 üzenetére
Azért, ha tunert dugsz rá, akkor nem igazán szaladgálsz, tehát közben simán tudod tölteni.
Igaz, egy nyomtatónak, vagy szkennernek nagyobb értelmét látnám. Bár ez egyén vélemény.
Pl. az is teljesen egyéni és szubjektív vélemény, hogy nem vennék belépő kategóriás "C" telefont sem, egy multimédiás helyett "N". -
blt.62
őstag
válasz
peugeotmate #7515 üzenetére
Szio!
Az N8 is van olyan szép,és remek anyagminőséggel össze szerelt mint a C7? Mert N8-t vennék inkább,mindig N-s nokiákat használtam az utóbbi 3 évben. -
blt.62
őstag
Szio!
Az N8 minden tekintetben kenterbe veri a C7-t? -
deka10
senior tag
válasz
Just486 #7512 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy a digitális tv vevővel ami rendes pc-hez van lehet-e kezdeni valamit, gondolom szoftveresen nem passzol de lehet-e rá írni programot és működne-e? Amúgy ha komolyan nézem a dolgot az otg-ből sok mindent ki lehetne hozni, de hát ahogy ismerem a céget majd valamelyik másik gyártó tovább dolgozza és majd arat vele. Példának sokan megjegyezték, hogy nincs DLNA, legyártani egy otg-s egységet és ha kell a népnek had vigye.
-
Kvazár
őstag
Nekem van 2 Kingston data travel pendrive-om (8 és 4 gigás), mind a 2 szépen megy.
Marvell 1 gigásomat is kezeli. Haver Kingmax 8-asát nem. (1 terrás külsőmet sem.)
Amire pendrive, memkari és külső vinyó esetén figyelni kell, hogy csak és kizárólag a FAT32-es fájlrendszerűeket kezeli. Tehát NTFS, exFAT... nem játszik.
A 4 gigás határ is egy nevezetes határ. De nem az eszközök méretére utal, hanem a Fat fájlrendszerű adathordozókon elhelyezhető maximális fájlméretre. Tehát a 3 gigás filmet rá lehet másolni (és ha jó a kodek, akkor le is játssza), de a 4 gigásat már rámásolni sem tudod.Egér ismét más-más. Nekem van egy MS Arc egerem, azt szépen viszi. Viszi még a DELL USB-s egeremet is, meg haverom Logitech egerét is. Viszont nem lehet összepárosítani az MS 5000-es notebook bt-os egerével, és másik haver SilverLine USB-s egeréhez sem szól hozzá.
-
Ufff
senior tag
válasz
peugeotmate #7504 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy máig nem értem, hogy miért nem engedi feltölteni egyben Európát, miért csak országonként. Így sajna közel 1 GB-tal (ha jól emlékszem 800 MB feletti mérettel) nagyobb helyet foglal. Én feltettem egész európát, egyrészt mert bőven elfér, másrészt sosem tudni hova kell épp menni, és előtte tuti elfelejteném, hogy nincs fent az az ország (igo -nál megszoktam a full EU-t).
-
imi290
aktív tag
válasz
peugeotmate #7504 üzenetére
köszi a választ ,én is így gondoltam hogy a környező országokat felteszem
köszi a jókivánságot is ,de telefon témában ez meg az objektív a probléma,nem akarom untatni a népet más problémákkal
növekvő kőolaj ár stb. stb .
-
peugeotmate
őstag
Egyébként most én sem tudom eldönteni, hogy beadjam-e emiatt vagy ne.
imi290
Az új OVI Maps új térképeket igényel (több változtatás is történt). Egyébként miért akarnád egész Európát felrakni? Rakd fel mindig azt (vagy állandóra) amelyekben általában jársz és ezzel a probléma megvan oldva! Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben! -
imi290
aktív tag
most ez hogyan van ? feldugtam gépre és talált két frissítést, egyik a térképek a másik golf. golfozni nem tudok szóval kilőve. de most akkor országonként le kell töltenem külön külün a térképet ? ááááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest